Wilkołaki s10 (gra)

Hahahah a pisałem żeby jakiś wilk dał plame i ktoś dał... Nie wierze tak się wkopać. Brawo dla szamana za odwagę.

Myślę, że z Mariską jesteśmy czyści.

boze co za glab :D tak sie wje.. Wkopac xD #NONIEMOGE

załamałem sie... Wilk byl afk. Widzisz yang? Mowilem daj mi.. :/

2 wilczki jeszcze się okaże zaraz czy Niorgi nie był jednym z nich.

Dzień 3

Na stos mieszkańcy wybrali biednego Niorgiego, okazał się być on zwykłym wieśniakiem.

stake.jpg

Ofiarą wilkołaków dzisiejszej nocy padł Hantus - również wieśniak.

No to tyle Mariska powodzenia - Rzekł duch wieśniaka i rozmył się w powietrzu .

Szkoda wieśniaków ale niemamy powodów do smutku, ubiliśmy wilka to jest sukces!

Jak się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu, zostały jeszcze 2 wilczki?

Gratulacje panie szamanie ;)

No mieszkańcy krąg się zaciska, intuicja mi gada że osoby na które głosował DeimonD nie są wilkami. Potem przeanalizuje wszystkie wypowiedzi DeimonDa wobec innych osób i może odkryje jeszcze kilku "czystych" mieszkańców. Wykorzystam też jego wtopę do obrony siebie. Sam napisał że Mariska jest czysta ponieważ był przeprowadzony na nią atak ale paladyn ją obronił co wskazuje na to że nie jestem wilkiem.

Ale to już trzeba być geniuszem jak DeimonD, żeby w tak oczywisty sposób powiedzieć, że jest wilkiem xd

Albo chciał byśmy tak pomyśleli? Co moze wskazywać na to że jednak nim jesteś

Wg tego co prowadzę w Excelu to DeimonD głosował na Darkyyiego, a jak wiadomo Darkyy okazał się niewinny ;)

Właśnie błąd bo darkyy był sierściuchem B)

1. Iskacz
2. Unknown
3. Niewiara
4. Konsek
5. Oynoki
6. Darkyy RIP wilkołak
7. Eddard
8. PlainLazy
9. Kravter
10. Elitar
11. AdiNpl RIP ksiądz
12. Rumcajs
13. Niorgi RIP wieśniak
14. Deimond RIP egzekutor
15. Hantus RIP wieśniak
16. Mariska
17. aMorty RIP jasnowidz
18. ProGmR
19. Qintaro RIP wieśniak
20. Negative RIP wieśniak

Cwane wilki, dwoma typami deimonda bylem ja i hantus. Hantusa pozbyli się skillem a mnie chcieli zabić głosowaniem, myślę, że Ci co dzisiaj na mnie głosowali mogą być wilkami, a przynajmniej dwóch z nich. Nie wiem ilu głosowało, jestem na telefonie i nie mam czasu na sprawdzenie.

Cwane wilki, dwoma typami deimonda bylem ja i hantus. Hantusa pozbyli się skillem a mnie chcieli zabić głosowaniem, myślę, że Ci co dzisiaj na mnie głosowali mogą być wilkami, a przynajmniej dwóch z nich. Nie wiem ilu głosowało, jestem na telefonie i nie mam czasu na sprawdzenie.

Ekhm wszystko spoko tylko kto miał użyć skilla jak egzekutor został rąbnięty przez szamana? Coś słabo ci idzie obrona.

Właśnie błąd bo darkyy był sierściuchem

Najwyraźniej zbyt słaby sarkazm to był z mojej strony. W każdym bądź razie nie można wykluczyć ludzi na których głosował DeimonD.

edit: Niewiara po raz 2 główkowanie Ci nie idzie coś ;) Skill = mord

To zależy jak na to się spojrzy. Z mojej perspektywy w moim główkowaniu nie było żadnego błędu. Skill= egzekutor. Mord to mord. Nie zmienia to faktu że Oynoki dalej dla mnie jest podejrzany.

Może to zagmatwane i nie koniecznie tak oczywiste ale w takim razie dlaczego Oynoki użył słowa skill. Może rzeczywiście coś wiedział na ten temat więcej i właśnie zrobił błąd jak DeimonD (xd). Ale coś mi tu nie pasuje i nie byłbym na 100% pewny czy Oynoki rzeczywiście jest wilkiem.

@EDIT.

Chociaż z tabelki Plaina Deimond głosował pierwszego dnia na Darkyego, drugiego na Oynoki, trzeciego na Oynoki. Może to była taktyka DeimonDa i chciał swoimi głosami zakamuflować wilki.

100% może mieć tylko jasnowidz. On jest martwy i nam nie pomoże. Ale w dniu w którym zginął oddał głos na Oynoki. Także więc już teraz oddaję głos na Oynoki. Powody wypisywałem wiele razy i powtarzać tego mi się nie chce. O drugiej osobie wypowiem się jutro. Muszę się z tym przespać.