Wilkołaki s10 (gra)

aMorty przyjacielu może byś spędził ten wieczór w domu, jednak jeżeli się niczego nie boisz a mowa o wilkach to życzę Ci udanego zbierania

Witam wszystkich, mam nadzieję, że wygramy tym razem.

Zależy po jakiej stronie jesteś ;D

Za zioło możesz mieć wizytę panów w białych kaskach. I wiem darkyy że przeczucie gubi ludzi ale oboje dobrze wiemy, że cwany lis z ciebie jest.

Zioło do eliksirów, jakoś musimy walczyć z wilkołakami.

Cwany lis ? ja ? niee. Przecież ten kto ze mną grał już wcześniej wie, że nie słyne z cwanych taktyk :D

Darkky jest tak cwany, że dał się szybko spalić jako jasnowidz ostatnim razem ;)

Nie znam się nie było mnie tam :) Ale Panowie i Panie nie mówmy o przeszłości, o wioskach które już nie istnieją. Musimy się skupić na teraźniejszości, żeby wygrać i przeżyć.

Bądźcie czujni, wilki nie śpią ;x

... a wieśniacy tak

Witam wszystkich,mam nadzieję że wygramy !:P

Dlatego żeby nie spać :) Zapraszam do karczmy. Na zabawę i trunki alkoholowe, gdyż wilki przemienione się nie pojawią :)

Dziękuję za zaproszenie, mam nadzieję, że stawiasz?

Oczywiście że stawiam, ale proszę pamiętać z umiarem, ma być fajno :)

pytanie za 100 pkt. Co wnosza 3 ostatnie posty? Nie walcie tym rp bo nikomu to nie potrzebne. Rozumiem wstawki czy cos ale pisanie tylko po to zeby pisac mija sie z celem bo zaraz wszyscy sobie zrobia pogaduszki o d*pie marynie a wilki kazdego zabija. Ni z tego nic nie wywnioskujesz, ni to fajne, ani interesujace.

No tak lepiej pisać, takie rzeczy jak Ty. W końcu jest to gra więc się bawimy, przeszkadza Ci to?

ale powiedz mi co to daje? Czy ta gra nazywa sie, nie wiem, karczma? Wy sobie tak pogadacie, potem jeszcze z 2, pieciu bedzie rozmawiac notmalnie, reszta pojdzie afk, a wilkow inaczej niz czystym strzalem nie znajdziesz. Uwierz mi bo to samo dzialo sie w ktoryms sezonie i za kazdym razem trzeba mowic swierzakom, ze gadka o ciescie ananasowym nie ma sensu

Spokój w wiosce wsioki, kto chce pić w karczmie niech pije i całe dnie (i tylko o tym pisze). Jesteśmy postępową osadą z dużą dozą wolności ProGmR. :]

ja nie mowie, ze nie, tylko po co?

ProGmR człowieku to jest tylko gra, mamy się dobrze bawić, a nie spędzać całymi dniami kto jest ten zły i jak tu wygrać :) Jeżeli nie potrafisz odnosić porażek, to nie powinieneś uczestniczyć :D Pamiętaj twoje życie jest w naszych rękach xD

A więc panie ProGmR proszę mi powiedzieć kto tu jest wilkiem i jak masz zamiar to określić, bo ja świeży jestem i nie rozumiem twojej postawy.

ale powiedz mi co to daje? Czy ta gra nazywa sie, nie wiem, karczma? Wy sobie tak pogadacie, potem jeszcze z 2, pieciu bedzie rozmawiac notmalnie, reszta pojdzie afk, a wilkow inaczej niz czystym strzalem nie znajdziesz. Uwierz mi bo to samo dzialo sie w ktoryms sezonie i za kazdym razem trzeba mowic swierzakom, ze gadka o ciescie ananasowym nie ma sensu

sęk w tym, że myślisz, że pomagasz głosując na oślep i "ruszając" towarzystwem. Tak naprawdę pomagasz jedynie wilkom, niezależnie od tego czy jednym jesteś czy nie. Zachowujesz się dokładnie tak samo przy okazji każdej z gier, a pominięcie cię z tego względu z kręgu podejrzeń byłoby po prostu nierozsądne.

Podejrzenia, co zacznę pisać jak wilk i zaraz mnie spalicie. Zabawne że potraficie określić kto jest kim, nawet przed głosowaniem, przed atakiem. Zapomniałem że wilki nie mogą się kamuflować i pisać normalnie jak każdy z nas :D

dobra piszcie sobie ten rp, teraz juz nikt nie pamieta jak kazdy plakal, no ale dobra. Tl ze w tamtym sezonie mialem kaprys nie znaczy, ze w tym tez mam. Zagralem jeden sezon dla smiechu i juz sie wlacza glupawka co u niektorych, ze bog wie co ja odwalam