Wilkołaki s10 (gra)

Możesz spokojnie bawić się w zgadywanie lub też w dopatrzeniu się kto jest wilkiem po pierwszym spaleniu :) Myślę że to najlepszy okres, żeby określić kto może być tym wilkiem, chociaż dużo osób nie przywitało się w wiosce, a już jest noc, więc pewnie śpią i raczej im wybaczymy ? prawda :D Więc uważam że jutro się wszystko zacznie, niestety zgłaszam że z powodu spraw osobistych mnie nie będzie i mam nadzieje że zdążę pomóc wam w uśmierceniu jeden osoby :D

Dlatego miłej zabawy, lecz wracam do domu spać :) Do jutra i żeby jutrzejszy dzień nie był waszym lub moim ostatnim :)

Ja tylko chcę zauważyć, że wszystkiego co napisane w tym temacie nie należy brać do siebie - każdy post to element pewnego rodzaju gry psychologicznej. Być może za oburzeniem ProGmR, kryje się jakiś plan zmylenia wroga (obojętnie czy jest wilkołakiem, czy człowiekiem). Kto to wie ;)

Własnie chciałem napisać, że w pierwszej kolejności będę głosował na afkerów, ale widzę, że nasz burmistrz wydał rozporządzenie odnośnie takowych :D. No nic - spalmy kudłatych i unikajmy palenia jasnowidzów/paladynów/szamanów/księży ;)

Tylko czy jest sens palenia afkerów skoro zostaną wymienieni na aktywnych graczy? Chociaż z drugiej strony to może być najbezpieczniejsze wyjście jak na pierwszy dzień.

No dlatego napisałem, że nic z tego nie wyjdzie. Jednak polecam palić ich gdy na rezerwie nikogo nie zostanie, a kogoś spalić będzie trzeba.

Sytuacja jest napięta, znowu nas to cholerstwo nawiedza. Musimy coś z tym zrobić, mam nadzieję że nie popełnimy żadnego błędu.

Dzień dobry wszystkim. Jeżeli jeszcze nie zdążyliście zauważyć, dzisiaj mamy piękny dzień na spalenie jakiegoś wilczka. Przeczytałem poprzednie posty, co do ProGmR, myślę, że jest taki nerwowy bo po prostu chce wygrać, póki co ustawiam go hmmm..na środek listy podejrzanych ;) Wiele osób jeszcze się nie odezwało, poza przywitaniem się, dlatego dzisiejsze głosowanie to będzie czysty strzał(jak zawsze z resztą). :)

A może by tak w pierwszych dniach głosować zgodnie z kolejnością listy w pierwszym poście. Od góry oczywiście. Co o tym myślicie, przyjaciele?

Takim sposobem, przeżyłbym 4 dni a piątego zginął, to i tak niezły wynik ;)

Chyba, że wilki by cię zabiły :D

Każdy niech mądrze pomyśli na kogo zagłosować i nie idźcie za głosem tłumu tak jak ostatnim razem.

@ProGmR tego nie można wykluczyć, bo jak wszyscy wiedzą od zawsze jestem postrachem wilków :D

Iskacz poddenerwowany, bo jest pierwszy na liście, spokojnie ja tak nie będę głosował, jeżeli jesteś wilkołakiem to i tak zginiesz ;)

nie bedziesz głosował w sensie dzisiaj czy na niego? Btw do wieczora mnie nie bedzie, to narozrabiajcie troche zeby bylo co czytac

Nie będę głosował w taki sposób czyli po kolei z listy, jednak jeśli wyjdzie coś wskazującego na to, że jest wilkołakiem to wtedy na niego zagłosuję. Będę dzisiaj głosował, a na kogo to jeszcze nie wiem.

Witam Was w piękny nowy dzień, niestety lekko zaspałem, coś mnie omineło przyjaciele ?;)

Nic ciekawego, tylko to co widzisz wyżej.

Czyli dziś zginie przypadkowa osoba?

Czy przypadkowa, często ludzie rzucają sobie oskarżenia w 1 dzień kłócąć się i potem na siebie głosując.

Zobaczymy kto dziś zginie i najpewniej to będę ja, poprzez moją bardzo dużą aktywność często na stos ide pierwszy. Ale mam nadzieję, że nie popełnicie kolejnego błędu i nie spalicie swojego!

W sumie dzięki aktywności możemy kogoś ocenić. No nic, liczę na to, że dokonamy mądrego wyboru i nie stracimy strategicznych postaci.

Myślę, że nie giniesz często jako jeden z pierwszych przez dużą aktywność, a przez sam styl twojej gry. Chociaż wiele razy zginąłeś jako pierwszy i byłeś tym dobrym to pamiętamy sezon gdzie długo uciekałeś przed śmiercią(dużo głosów na Ciebie) i okazałeś się tym złym ;)

Czy przypadkowa, często ludzie rzucają sobie oskarżenia w 1 dzień kłócąć się i potem na siebie głosując.Zobaczymy kto dziś zginie i najpewniej to będę ja, poprzez moją bardzo dużą aktywność często na stos ide pierwszy. Ale mam nadzieję, że nie popełnicie kolejnego błędu i nie spalicie swojego!

Albo po prostu prawisz nam tu smuty jaki to los jest nie sprawiedliwy. Może po cichu liczysz na to że okazując łaskę cię nie spalimy wilczku?