Właśnie o tym mówię, twój styl pisania prowadzi do takich przemyśleń jak wyżej. Pierwszy dzień nikt nie ma żadnych poszlak to szukają wszystkiego co można zinterpretować na twoją nie korzyść, a może akurat będziesz wilkołakiem. Na kogoś głosować trzeba
Wilkołaki s10 (gra)
Ja na razie nie mam żadnego pomysłu Chyba będę musiał strzelać.
Myślę, że póki co nikt nie ma żadnego konkretniejszego pomysłu jak strzelanie
Dobra to ja zacznę bo ktoś kiedyś musi.
Oddaję głos na Kravter.
Dlaczego? Jest pierwszy dzień więc czysty strzał więc na chwilę obecną chyba najbezpieczniej zagłosować na kogoś nieaktywnego. Wziąłem pierwszą nieaktywną osobę z listy patrząc od góry xd
Niezłe rozumowanie , czytam temat bieżąco jednak na razie się nie wypowiadam, wolę obserwować.
Ze względu na to że trzeba głosować a nie mam na razie pomysłu na kogo, użyję starej szkolnej metody.
Aktualna data to 2014.05.31 a więc 2+0+1+4 (rok) + 5 (miesiac) + 3 + 1 (dzień) = 16
16 -> Mariska, tak więc mój głos pada właśnie na tą osobę, wybacz, nie znam Cię, to czysty strzał. (YL: głosujemy pogrubionym, na czerwono)
PS: Mam nadzieję że nie odpadniesz
Witam, chciałbym się odnieść do starego już postu ProGmR na którego nie miałem okazji wczoraj odpowiedzieć. Że tak powiem "geniuszu" nie oceniłem Cię przez pryzmat wcześniejszych sezonów gdyż każda gra to inna bajka. Moje zdanie wynikło tylko i wyłącznie z wypowiedzi z teraźniejszego sezonu więc radziłbym pohamować zapędy. Co do gry i RP uważam że umiarkowana jego ilość chyba nikomu nie zaszkodzi a jeżeli komuś sprawia to przyjemność to dlaczego nie? Co do głosowania to jak zwykle w pierwszym dniu ktoś na oślep strzeli a tłum pójdzie za nim, nie oczekuję niczego niezwykłego.
@Kravter u mnie w szkole stosowali trochę inną metode ;D
@Topic: Mamy jeszcze troche czasu, może uda nam się coś odkryć.
jakoż iż mam problem z internetem zagłosuje już teraz.
Ja też zrobie wyliczanke a więc...
07.10.1999r = 7+10+9 = 28 nas jest 20 więc -10 = 18
A więc głos daje na ProGmR
Dlaczego akurat -10 xD? Bo nie rozumiem ciągu myślowego "Nas jest 20 więc -10" xd
Też mogę zrobić wyliczankę, zmienię głos, jeżeli do egzekucji pójdzie więcej niż jedna osoba.
A więc:
Jest godzina 16:10 16+10=26 Jednak jest nas 20 26-20=6
Numer 6 to Darkyy, a więc oddaję głos na Darkyy'ego.
Idąc za wyliczanką podobną do tej Darkyy'iego oddaje swój głos na Mariska .
( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)
Ludzie serio?! Takie strzały?
No, a co zrobisz ? Na podstawie czego zagłosujesz na kogoś ? Pierwszy dzień to strzelanie.
Ohoho zaczyna robić się zabawnie, Też nie zabardzo umiem zrozumieć dlaczego -10 a nie -20 tak jak zrobił to Hantus. Tak sobie strzelam że jak jeszcze 1 osoba zagłosuje tak na mnie to może to wilczki?
Nie byłoby nic dziwnego, gdyby po prostu strzelili, ale oni bawią się w jakieś wyliczanie.
Z drugiej strony Mariska, rzuciła niezłą zasłonę dymną.
Ja oddaję głos na Darkyy.
Dziwnie można odebrać twoje wypowiedzi które sprawiły że zacząłem snuć podejrzenia w kierunku twej osoby.
Sam niemam poszlak co do ludzi więc prawdopodobnie mój głos też będzie strzałem ale te "Jest nas 26 więc -10 co daje nam 16 - Mariska" mnie dziwi.
Szczerze, to nie umiem liczyć, a jak wyszło powyżej 20 to odjąłem 10, no sorry wyliczanka panowie ;d
A może by tak w pierwszych dniach głosować zgodnie z kolejnością listy w pierwszym poście. Od góry oczywiście. Co o tym myślicie, przyjaciele?
Świetny pomysł kolego. Ale ładniej wygląda start od dołu.
Głos na Negative, na kogoś trzeba zagłosować.
Sam niemam poszlak co do ludzi więc prawdopodobnie mój głos też będzie strzałem ale te "Jest nas 26 więc -10 co daje nam 16 - Mariska" mnie dziwi.
Odkryłeś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd .
Edit : UPS XD