Odkryłaś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd .
Mariska to chłopak czy dziewczyna?
Odkryłaś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd .
Nie mam pojęcia xd
Edit :
"Sam niemam poszlak co do ludzi więc prawdopodobnie mój głos też będzie strzałem ale te "Jest nas 26 więc -10 co daje nam 16 - Mariska" mnie dziwi." - czyli chłopak
Hmm ja dodam do siebie sumę godzin i minut. Jest 17:28 więc 1+7+2+8=18
18. ProGmR
Oddaje głos na ProGmR
Ja oddaję głos na 20. Negative
Witam, ładny dzień a Ja już mam dosyć xD widzę że ktoś lubi bawić się w losowanie i różne takie, a może rachunek prawdopodobieństwa co? Tak więc...
Oddaje głos na ProGmR
AdiNpl to by było zbyt proste, gdyby okazało się, że on jest wilkołakiem.
Raczej nie możliwe by wilkołaki w pierwszym dniu zaczeły się wychylać , moim zdaniem przyczają się na uboczu (na razie).
W sumie racja.
Z jednej strony masz rację to może być zbyt łatwe, ale z drugiej to pułapka, specjalna taktyka.
Ciężko go rozgryźć od samego początku źle nastawiony do gry, że spłonie i takie tam...
Na razie powstrzymuje mój głos ale się jeszcze zastanowię
Yanglegend
"3. Każdy gracz ma możliwość 1 zmiany lub 1 wycofania głosu dziennie."
To znaczy, że dzisiaj już na nikogo nie zagłosujesz, po drugie proszę pamiętajcie pogrubić i na czerwono pisać, takie rzeczy jak: oddanie głosu/zmiana głosu/wycofanie głosu
Ułatwia to analizowanie tematu, przede wszystkim graczom.
@Niorgi Dzięki za ujawnienie mojej płci.
@Topic Wilki mogą również próbować wzbudzić w sobie zaufanie, zrobić z siebie "przewodnika owiec".
Najprostsza taktyka jakiej mogą użyć to napuszczanie nas na siebie tak długo , aż zostanie nas powiedzmy 10 może 15 wtedy wejdą do akcji .
Dlatego apeluje zachowajcię zimną krew !
@Niorgi Dzięki za ujawnienie mojej płci.@Topic Wilki mogą również próbować wzbudzić w sobie zaufanie, zrobić z siebie "przewodnika owiec".
Mam rozumieć ,że wstydzisz się tego , że jesteś chłopakiem xd ? Czy po prostu lubisz się podszywać pod dziewczyny ;p ? Lub trzecia opcja , to zwykłe podziękowanie a ja po prostu wymyślam xd .
@Nirogi niee nic z tych rzeczy po prostu wyręczyłeś mnie z pisania tego ;p
@Topic przestudiowałem troche to co piszę Progmr i uważam że to nie jest wilk, poucza świeżaków z "agresją" aby wygrać. Darkyy też jest osobą "inną" mam wrażenie że on specjalnie prowokuje ludzi aby go spalili po to żeby potem było im głupio.
@Nirogi niee nic z tych rzeczy po prostu wyręczyłeś mnie z pisania tego ;p@Topic przestudiowałem troche to co piszę Progmr i uważam że to nie jest wilk, poucza świeżaków z "agresją" aby wygrać. Darkyy też jest osobą "inną" mam wrażenie że on specjalnie prowokuje ludzi aby go spalili po to żeby potem było im głupio.
@Mariska Aha jak tak to spoko xd ...
No nie powiem taktyka Darkyy'iego jest mocno masochistyczna , kto normalny pcha się na stos ... ?
mowiłem, że tak będzie. Udzielam się, więc juz lecą na mnie głosy. Deal with it. Ja czekam do 20 i zobacze czy moj kandydat się odezwie.
Oddaje głos na Niewiara, ostatnio też był taki sezon gdzie grę zaczynał atakując Darkyy'ego(był człowiekiem) po czym sam okazał się Demonem.
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że "owce"(bez obrazy) potem widzą 2/3 osoby z największą ilością głosów i bez przemyśleń po prostu głosują na nich...
Progmr - 3
Mariska - 2
Negativ - 2
Darkyy - 2
Ciekawe za kim pójdze tłum bo szczerze wątpie, że ktoś jeszcze kogoś wytypuje(zadużo roboty wiecie...)
@up jeszcze Kravter ma 1 głos.
dobra ja oddaje głos na PlainLazy. Nie wierze, że nie odezwał się od wczoraj. Albo zrobi to dzisiaj, co potwierdzi teze, że jest wilkiem, albo yang go wywali i oznacza to, że po prostu afkuje. Przypominam, że wilk nie musi się udzielac. Wystarcz, że da znac yangowi, więc nie wyrzucony afker to potencjalny wilk.
Btw pisze na fonie i nie moge zmienic koloru Yangi.
Jak powiedziałem analizuje wszystkie wypowiedzi i dam znać czy zmienię swój głos. Tak więc trzeba pamiętać że i tak ktoś musi spłonąć żeby dać szanse wygrać innym Bądźmy dobrej myśli że zginie wilk
@ProGmR: Nie wiedziałem, cenna informacja.
@Elitar:Nie wymieniałem osób z 1 głosem.
dobra ja oddaje głos na PlainLazy. Nie wierze, że nie odezwał się od wczoraj. Albo zrobi to dzisiaj, co potwierdzi teze, że jest wilkiem, albo yang go wywali i oznacza to, że po prostu afkuje. Przypominam, że wilk nie musi się udzielac. Wystarcz, że da znac yangowi, więc nie wyrzucony afker to potencjalny wilk.Btw pisze na fonie i nie moge zmienic koloru Yangi.
Popraw głos na czerwono bo Yang już za to upominał kilka postów temu xd