Wilkołaki s10 (gra)

Yang jest zdrajcą i niech on juz mnie więcej nie denerwuje :D (jk)

Nie marnujcie głosu na ProGmR'a.

Powiedzcie mi palenie na stosie i zabójstwo wilków odbywa się zawsze o 21:45? Czasu forumowego czy naszego? Bo na forum jest 1h w tył.

Ech, wiedziałem, że będę miał trudny żywot z tym 0 postów.

W obliczu braku poszlak, oddaję głos na aMorty, aby odparować cios.

Mariska To chyba tylko u Ciebie tak jest, bo u mnie jest normalnie ;)

jak macie czas 1h w tył to ustawcie sobie w ustawieniach profilu. Głos na mnie to marnowanie głosu. Znowu nic nie zyskacie, a stracicie głos. No, ale jak juz mnie spalicie to zagadam z yangiem o dożywotni ban za głupote :D

I jeszcze jedna ważna informacja, o 21:40 mogę zagłosować?

tak, o 21:45 tez, byle nie pozniej

Widzisz ProGmR wypierasz się że będziemy żałować, a nie przedstawiasz żadnych sensownych dowodów że jesteś niewinny :)

a jakie dowody ty przedstawisz?

Nic sie jeszcze nie wydarzylo wiec dowodow nie ma.

a jakie dowody ty przedstawisz?

Pewnie swoją intuicje xd .

No wybacz, ale od początku gadasz o spaleniu, o wygranej ( pamiętajmy są dwie strony medalionu ) i mówisz że będziemy żałować. Trochę bezsensu to wszystko jak dla mnie, oczywiście możesz być nie winny albo jednak wilkiem. Człowiek uczy się na błędach a swoją postawą nie przekonujesz mnie do Siebie.

No wybacz, ale od początku gadasz o spaleniu, o wygranej ( pamiętajmy są dwie strony medalionu ) i mówisz że będziemy żałować. Trochę bezsensu to wszystko jak dla mnie, oczywiście możesz być nie winny albo jednak wilkiem. Człowiek uczy się na błędach a swoją postawą nie przekonujesz mnie do Siebie.

Prawda jest taka drogi kolego ,że i tak wszyscy zginiecie ! Już ja o to zadbam .... :D

ale ty przekonujesz mnie do swojej głupoty. Widziałes kiedys takiego wilka? W ostatnim sezonie tez tak polecialem, wilkiem nie byłem i myslisz, ze robilbym to znowu? Najpierw dowiedz sie jak zachowuje sie wilk.

dobra ja oddaje głos na PlainLazy. Nie wierze, że nie odezwał się od wczoraj. Albo zrobi to dzisiaj, co potwierdzi teze, że jest wilkiem, albo yang go wywali i oznacza to, że po prostu afkuje. Przypominam, że wilk nie musi się udzielac. Wystarcz, że da znac yangowi, więc nie wyrzucony afker to potencjalny wilk.Btw pisze na fonie i nie moge zmienic koloru Yangi.

Napisałem wczoraj, zarzut w twoim kierunku w dodatku, więc twój głos wcale mnie nie dziwi. A to z tym afkowaniem, to raczej tak nie jest - a przynajmniej nie powinno być. Jeżeli ktoś się nie udziela to wypada, tak mi się wydaje.

Co do głosowania, to nie mam pojęcia. Losowanie i wyliczanki tylko pomagają wilkom, ale trudno się w tym pierwszym dniu zdecydować na coś innego. Głosuję na ProGmRa, bo takimi bzdurnymi podejrzeniami i rozpowiadaniem kłamstw (to wyżej) szkodzi interesom ludzi - niezależnie od tego czy sam jest wilkiem czy też nie.

ProGmR weź się już ogarnij, cały czas gadasz, o świeżakach i tym, że się nie znamy. Jak według Ciebie zachowuje się wilk?

I nie wspominaj cały czas innych sezonów, bo to nikogo nie interesuje. Teraz jest sezon 10 i na tym się musimy skupić.

Według mnie jesteś niewinny, ale takim gadaniem pogarszasz swoją i tak już złą sytuację.

1. Nie widziałem twojego postu PlainLazy

2. Tak to kiedys działało z tymi afkami.

3. Zgine, to zgine. Who cares. Dalej zmarnowany głos.

4. Jak sie zachowuje? Nie wychyla sie, nie szuka wrogow, konfliktow, popiera zdanie innych. Jak moze zachowywac sie wilk.. Na pewno nie tak jak ja :D

Zgadzam się z aMorty że pogarszasz sytuację :) I wytłumacz mi jak zachowuje się wilk. Bo czegoś jednak tutaj nie rozumiem, wilkołak w dzień jest człowiekiem w nocy wilkiem czyżbym się mylił? :D Więc ludzkie zachowanie jest jak najbardziej pasujące.

ProGmR weź się już ogarnij, cały czas gadasz, o świeżakach i tym, że się nie znamy. Jak według Ciebie zachowuje się wilk?I nie wspominaj cały czas innych sezonów, bo to nikogo nie interesuje. Teraz jest sezon 10 i na tym się musimy skupić. Według mnie jesteś niewinny, ale takim gadaniem pogarszasz swoją i tak już złą sytuację.

Jeśli świeżaki nie wiedzą jak się zachowują wilczki to Ty ich uczysz teraz ?

Jeśli świeżaki nie wiedzą jak się zachowują wilczki to Ty ich uczysz teraz ?

Nie rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć.