Wilkołaki s10 (gra)

ProGmR mówi, że nie wiecie jak się zachowują wilkołaki. A wiec Was uczy, bo sam nim jest co nie Wilczku? Tak rozumiem z jego wypowiedźi, nawet jak nie jesteś wilkiem to

R.I.P

Zmarnowany głos, no ale jak tam chcecie.

No przecież ktoś zginąć musi co nie aMorty?

przynajmniej nie bede sie meczyl :D

PlainLazy, czemu odezwałes sie dopiero po moim oskarzeniu i (najpopularniejsze zagranie swiata) odbiles pileczke? Wlasnie taki PlainLazy sie nie wychyla i likwiduje zagrozenie. Jeden post na dzien, zeby nie bylo to napisze ze szkodzi interesom ludzi i nawet jesli wsiok to powinien zginac. Beczka

Zginiesz przez własną głupotę, a to podniesie szanse wygranej wilków.

Zasmuce Cie bo spalanie na stosie jest trochę męką;d

Podniesie szansę wilkołaków... nikłe szanse jeżeli jest tylko wieśniakiem, wtedy raczej nie robi różnicy... Jednak jeżeli jest... księdzem, szamanem, paladynem czy kto tak jeszcze jest xD Wtedy będziemy mieć za przeproszeniem przejebane :D

a i zauwazcie ile osob z 20 sie teraz udziela. Palcie dalej aktywnych

Głosuje na aMorty. Ciągle komentuje wybór innych przez to jest podejrzany.

nie udzielam się bo strzelanie oskarżeniami z czapy pomaga co najwyżej wilkom. Nie ma zbytnio o czym dyskutować dlatego się nie udzielam. Poszlak z sensem pierwszego dnia nie ma i nie będzie. Nie próbuję eliminować osoby, która mi zagraża, tylko taką, której pozbawione rozsądki "osądy" mogą zaszkodzić naszej wiosce. Przypominam, że twoje krzykactwo mogło już niekiedy spowodować wieśniakom duże szkody, którym ostatnio udało mi się zapobiec.

Domyślałem się, że wreszcie ktoś się do tego przyczepi, ale nie mam nic do ukrycia. Po prostu nie chce bezsensownej śmierci.

kiedy moglo spowodowac szkody? Jedyna „szkoda” bylo spalenie mnie, wiec cos nie wyszlo. I nie rob z siebie teraz takiego bohatera. Szkodzi wiosce? Co szkodzi? Przeciez nawet nie oddalem glosu jako pierwszy jak ostatnio, a caly bum na mnie zaczał sie po beefie z RP`owcami. Slabe argumenty.

Nie udzielasz sie bo nie ma po co? To niech nikt sie nie udziela jak ty i nie oddajemy glosow bo strzaly pomagaja wilkom. Nic nie robmy jak PlainLazy, a za jakakolwiek probe dedukcji palmy na stosie.

Jako, że nikt nie ma bladego pojęcia kto jest bestią i każdy głosuje podług aktualnej daty, to raczej ciężko cokolwiek "dedukować". Mógłbym równie dobrze wyłożyć formułkę "X jest podejrzany, bo pisze dużo/mało" i podstawić za X każdy kolejne imię wieśniaka, ale chyba nie o to chodzi.

nie, nie o to chodzi, ale dobrze wiesz co dzialoby sie, gdyby nikt sie nie udzielal, bo nie chce sie wychylac. Tak wiec glupie tlumaczenie. Z reszta nawet jak mnie spalicie to i tak gram tylko na sile tym wsiokiem, bo yang znowu mnie wydymal :/

Głosuje na aMorty. Ciągle komentuje wybór innych przez to jest podejrzany.

Najgłupsze wytłumaczenie jakie widziałem we wszystkich 10 sezonach... Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że głosujesz na niego, gdyż jest aktywny i próbuje do czegoś dojść po przeczytaniu naszych postów. Kompletny idiotyzm.

Jeżeli ProGmR okaże się niewinny przeproszę Go i już w żadnym sezonie (jeżeli takowe będą) nie będę używał głupiej wyliczanki :D

mozesz zaczac teraz :D

Pajda umarł ze starości, jego chałupę zajął niejaki Deimond, witamy w osadzie... przyjacielu?

No witajcie, macie tu niezły burdel. Zamiast kłócić się bez sensownie - łączmy siły na wilkołaki. Czuję wasz smród gdziekolwiek jesteście ;)

A mogę dzisiaj jeszcze głosować ?

Burmistrz donosi, że każdy do 21:45 może jeszcze głosować.