Wilkołaki S7 [GRA]

Pewnie jest jakimś guślarzem i mnie przefiltrował.

A ja myślę, że jest w zmowie z jednym z wilków. Pewnie myśli, że ma plecy u wieśniaka, ale prawda może być inna.

Co by tu dużo mówić, bo czasu zostało mi niewiele:

Niewiara, Xasarm i ProGmR. Uważajcie na nich. No i na Azraela i Abraxus też. Nie zapominajcie też o tych cichych. Ogólnie uważajcie ;p

A tak seriously to Niewiara, ProGmR i PhantomLancer. Cya.

Kurde, jeżeli jesteś człekiem to mi Cię szkoda. Nie wiem, co myśleć.

No fajnie Blast. Nie wiem, czy w ogóle nie myślisz, czy co tam ćwiczysz, ale wg. mnie tacy jak ty są nie potrzebni. Nie wiem, czy Xasarm to wilk, czy nie. Walnąłem tekst ni z d*py ni z pietruchy, a ty już mnie podejrzewasz :D Poza tym 5 innych osób. Rzucasz gnojem na lewo i prawo, a w dodatku to zachowanie, że my jesteśmy podejrzani, a ty myślisz, że masz immunitet czy coś :D Ten wilk, ten także, uważajcie na wszystkich. Oskarżasz udzielających się, ale ostrzegasz też przed tymi "cichymi". Zero logiki :D

Wycofuję mój głos na gracza byczsek i głosuję na gracza BlastBlue.

@Edit

Dobra, jak nic się nie zmieni to zagłosuję jutro :D

Dziennik Skryby, Dzień 5

Na stos ludziska wysłały BlastBlue. Lubiącego odgłosy remontu, zwykłego wieśniaka.

Wilki także coś zrobiły, uszczupliły liczbę wieśniaków o kolejnego, o imieniu facos14.

Dużo ludzi już w piachu, ew. w powietrzu, a obecność tej dziwnej postaci - bez zmian.

Na tortille mojej ciotki!

Wieśniaków coraz mniej, a wilczki se hasają.

Taak, coś mi się nie widzi żebyśmy to wygrali.

Najbardziej szkoda facosa. Bo Blasta dzięki jego argumentacji to tak szczerze powiedziawszy mi nie szkoda.

Ciężko teraz będzie zostało nas 5 z tego 2 wilki ...

Jak dla mnie Svizz dziwnie się zachowuje, Najpierw te teksty o tym że jest niezauważalny a potem głosuje na podstawie avka..

@Abraxus. Zostało 8 osób nie 5

Oddaję głos na Svizz'a.

Żyjcie ludzie!

Oddaję głos na PhantomLancera. Podejrzewam go o coś, ale sam nie wiem, o co.

Głos na Niewiara.

Coś w nim mi nie pasuje najpierw straciliśmy Vampira a teraz wprowadza wątpliwości do naszej grupy (przynajmniej mi się tak wydaje)

@Abraxus. Tylko tyle? Nie muszę przypominać że również na niego głosowałaś i zazwyczaj robiłaś to w tle głosując za tłumem. A to że mnie obwiniasz za jego śmierć to przykro mi ale jest to głupotą. I wytłumacz mi pojęcie nasza grupa bo tego nie rozumiem.

Jak dla mnie najbardziej podejrzani są:

Svizz, Phantom Lancer oraz ty Abraxus. Po przeanalizowaniu wtapiacie się w otoczenie zaś oddając głos nie podajecie dlaczego albo jak w @Up zdając się na kobiecą intuicje. A tak nie powinno być.

A dzisiaj głos na Xasarma.

Nie wiem czy wy w ogóle myślicie nad tym jaki głos oddajecie no ale nic. Jako że nie można dopuścić do sytuacji gdy zginie nas więcej niż 1 osoba zmieniam swój głos na PhantomLancera. Dowody wymieniłem wcześniej.

Oddaje głos na Azraela, jego posty wydają się podejrzane.

Ten skryba się troszeczkę spóźnia. ;P

Opóźniony Dziennik Skryby, Dzień 6

Do spalenia wysłano Phantom Lancer'a.

Bez rewelacji, zwykły wieśniak.

Podobno ludzie byli dziś blisko tego czegoś, może coś o tym wiedzą? Hmm. Nie, nie sądzę.

Ojeju, znowu pomyłka. Co za pech.

No tak, można się było domyśleć.