Hah, jestem niezauważalny. Nawet się nie zastanawiacie nad wyborem mnie ;D A co jeżeli jestem wilkiem?
Wilkołaki S7 [GRA]
@Up. Ty tak na serio czy po prostu poebao?
BlastBlue zarzuciłeś Abraxus i Azraelowi głosowanie za tłumem. A ty postąpiłeś identycznie.
Racja, Niewiara nie zrobił nagonki, po prostu oddał głos. Biorąc pod uwagę to, że reszta to debile/nie chciało im się dedukować/uważali tak samo/miliardy innych opcji, wyszło jak wyszło. Znam ten stan, gdy chcesz coś zdziałać, a potem wszystko spada na ciebie, że nagonka i te sprawy. Oczywiście nie mówię, że Niewiara to wieśniak. Problem polega na tym, że był/jest na mojej liście, tylko nie wiem czy teraz mogę na niego głosować. Zaraz jedyne co będzie mówione w moją stronę, to to, że głosuję na Niewiarę, ponieważ on zagłosował na mnie. Typowa piłeczka. Potem pewnie jeszcze dojdzie to, co powiedział BlastBlue, że nie głosowałem na Vampira tylko po to, aby zapewnić sobie immunitet. Na każdego można znaleźć haczyk z d... I co ja mam teraz zrobić?
Na każdego można znaleźć haczyk z d... I co ja mam teraz zrobić?
No można znaleźć, bo wilki mordują co 2 dni, i w sumie jedyne, sensowne głosowanie jest właśnie po zabiciu kogoś przez wilki.
Skoro więc nie mamy żadnej, absolutnie żadnej podpowiedzi, na kogo głosować, to głosuję na Niewiarę.
(Tak, robię nagonkę ^^)
@byczsek
"Dobra Vampir już się chyba dość nagrał Także głosuję na VampirLorda"
Rzeczywiście godna postawa i inteligętne głosowanie. Z tych wszystkich akurat ta wypowiedź zmusiła mnie do facepalmu Oddaję głos na byczsek.
Tak głosowałem, ponieważ jego posty były nie na temat, bez ładu i składu, ale on chyba tak ma. Napisałem tak ponieważ ostatnio padał pierwszy, nie moja wina, że inni poszli za moim głosem. A przy okazji powiedz mi jakie głosowanie byłoby inteligentne wg ciebie? Możemy tylko zgadywać, ewentualnie przyglądać się postom, co właśnie zrobiłem głosując na Vampira, co jak widać gó*** dało.
No można znaleźć, bo wilki mordują co 2 dni, i w sumie jedyne, sensowne głosowanie jest właśnie po zabiciu kogoś przez wilki.Skoro więc nie mamy żadnej, absolutnie żadnej podpowiedzi, na kogo głosować, to głosuję na Niewiarę.(Tak, robię nagonkę ^^)
Naprawdę tylko tyle??. Proszę cię podczas głosowań idziesz za tłumem, nie podając żadnego sensownego powodu. Tak samo twój głos na mnie. Czysty strzał oraz starasz się uniknąć podejrzeń. Tak więc oddaję głos na BlastBlue
@byczsek
Napewno lepiej oddany głos byłby, gdybyś chociaż powiedział dlaczego głosowałeś, a nie "dobra Vampir już się chyba dość nagrał". To tak jakbyś decydował, czy pogra dłużej, czy nie. Azrael też głos z d*py, ale po ostatnich moich doświadczeniach z nim związanych łatwo było zauważyć, że na wilka się nie nadaje, tak więc prędzej, czy później noga mu się powinie. No chyba, że coś się zmieniło.
Nie pozwolę na 3 trupy. Zagłosuję tak, by padła tylko 1 osoba i będę do tego nakłaniał innych.
@byczsekNapewno lepiej oddany głos byłby, gdybyś chociaż powiedział dlaczego głosowałeś, a nie "dobra Vampir już się chyba dość nagrał". To tak jakbyś decydował, czy pogra dłużej, czy nie. Azrael też głos z d*py, ale po ostatnich moich doświadczeniach z nim związanych łatwo było zauważyć, że na wilka się nie nadaje, tak więc prędzej, czy później noga mu się powinie. No chyba, że coś się zmieniło.
Troszkę niebezpiecznie jest takie coś zakładać nie sądzisz?
Dzięki... Co prawda byłem wilkiem tylko raz (pierwszy sezon) i wtedy popełniłem jeden głupi bląd, ale to było kiedyś. Tak czy siak chyba wiem, na kogo dziś pójdzie głos.
Naprawdę tylko tyle??. Proszę cię podczas głosowań idziesz za tłumem, nie podając żadnego sensownego powodu. Tak samo twój głos na mnie. Czysty strzał oraz starasz się uniknąć podejrzeń. Tak więc oddaję głos na BlastBlue
Idę za tłumem, bo nie mam własnych podstaw, by kogoś oskarżać, a skoro ta osoba i tak zginie...
(I radzę głosować albo wilki zaliczą triple killa ;p)
@UP
Aha. Wiesz, że to najlepsza sytuacja o jakiej wilki mogą marzyć? Wiesz, że im w ten sposób pomagasz? I w końcu, wiesz, że to postawa pasująca do wilka?
Jesteście mi tak samo niepewni, że zrobiłem wyliczankę... I wypadł Blast. [z telefonu, więc bez kolorów] ODDAJĘ GŁOS NA BLASTBLUE[koniec głosu]. Przepraszam jeżeli jesteś wsiokiem. Nie chcę 3 trupów.
Oddaję głos na Xasarma. Ma dziwną sygnaturę.
Ciekawe kryteria do szukani wilka ^^.
Takimi kryteriami kierowano się w pierwsze dni pierwszego sezonu i co? I działało.
Sialala, sialala mój głos idzie na Svizz'a.
Akurat Xasarm nie jest wilkiem >_>
Głosuj ktoś jeszcze, chcę chociaż double killa ;p
A tak serio, to skoro dzisiaj wilki mordują, to szanse wsioków dzisiaj skutecznie zmaleją
I skąd ta pewność, ProGmR?
Nie ważne, wiem i tyle.