Wilkołaki S7 [GRA]

No oczywiście, głupiutki ja.

Przepraszam, że nie było mnie cały dzień. taki tam wyjazd do Poznania, fajne laski są w galeriach.

Wilki zjadły Misiaela, czyli podejrzewały, że może być dla nich zagrożeniem. Faktycznie, dobrze dedukuje, ale niestety źle wytypował Smolę. Obstawiam VampirLorda albo Byqa. I Azrael mi wilkiem śmierdzi.

O, w końcu jak widzę kogoś z was zainteresowałem! Zacząłem się martwić, że po jakiś magicznych sztuczkach w starej chacie Tay'a mnie faktycznie olejecie.

@BlastBlue Nie udawaj, że coś wyrwałeś :P

Azrael, niestety nie wyrwałem ;p

Chciałeś zainteresowania to masz. Ale nie zagłosuję na ciebie, bo to by było zbyt proste, gdyby nowy mieszkaniec od razu był wilkiem.

Wybaczcie wczorajszą nieobecność. Wiecie, dom, praca, lvl sam się nie wbije. ;P

Nie głosowałem i w sumie to dobrze bo też bym zagłosował żeby spłonął :D

Sam mam paru podejrzanych (nawet parenastu) ale nazw nie wyjawie- puki co.

A w sprawie naszego nieznajomego, może to nieumarły, może święty mikołaj, nikt nie wie co siedzi w głowie Kakeru ;D

"Kakeru" jeśli łaska z dużej litery bym prosił. Jakoś tak, nazwa własna kara po oczach jak jest z małej. Wiem, w nicku mam z małej, ale wtedy nie myślałem o poprawnej pisowni.

Ano, nikt nie wie co siedzi mi w głowie. I nikt się nie dowie. Prawda, maj pryszys? Nikt się o nas nie dowie, niiiiiikt...

Wybaczcie mi ale muszę skończyć gre sorki all

Jestem za zabiciem ISB.

Jakby był wilkiem to by tak szybko nie zrezygnował. Wieśniacy 11:3 Wilki

Jest nas coraz mniej.

Tylko wiecie, mamy w wiosce jedną kobietę, czemu by więc nie próbować się rozmnożyć? ;p

Mamy kilka dni, a nie 9 miesięcy :D

ISmokeBleezys podczas przechadzki po wiosce został zaatakowany przez stado krwiożerczych wiewiórek.

Nie została z niego nawet kość.

Był wieśniakiem.

To mamy się bać wiewiórek czy wilków?

Wiewiórki możecie zjeść, jeśli przeżyjecie polowania.

Możecie się bać obydwu.

Łoooo. o.O

Tak czy siak dla mnie najbardziej podejrzanie zachowuje się Vampir. Nie wiem może to moja wina ale nie nadążam za jego tokiem rozumowania.

Witam kamratów. Ciężka była to noc, więc dedukcją zajmę się w późniejszym czasie.

Oskarż ktoś kogośśś. Ale nudą wieje.

KAKERU TO NA 100% POSĄG, UTRZYMUJĄCY WILKI PRZY ŻYCIU. Rozwalmy to! Wygramy!

REWOLUCJAAA

Oddaję głos na VampirLorda.Powodem oskarżenia jest jego dziwne zachowanie oraz wczorajszy głos za przeproszeniem z d*py wyjęty.

Również jak dla mnie podejrzanie się zachowują Azrael oraz Abraxus. Za powód głosowania podawanie utraty kota bądź kobiecą intuicję nie należy do "normalnych" zachowań. Oczywiście to są tylko moje podejrzenia nie oskarżenia choć prosiłbym o sprostowanie ich :)

Oskarż ktoś kogośśś. Ale nudą wieje.KAKERU TO NA 100% POSĄG, UTRZYMUJĄCY WILKI PRZY ŻYCIU. Rozwalmy to! Wygramy!REWOLUCJAAA

Gorzej jak ten metalowy zardzewiały posąg napuści na nas wiewiórki.

Evilsquirrel.jpg

Nie jestem zerdzewiały.

Wilków przy życiu nie utrzymuje.

Tylko wiewiórki hoduje.

No właśnie te wiewiórki zabiły ISB. Ja chwilowo wybywam. Będę w późniejszych godzinach

Sialala sialala dzisiaj zginie Niewiara. : >