@Up. Możesz rozwinąć swą myśl czemu miałbym niby zginąć?
No cóż chyba się nie doczekam... Mnie już dziś raczej nie będzie. Do zobaczenia jutro.
@Up. Możesz rozwinąć swą myśl czemu miałbym niby zginąć?
No cóż chyba się nie doczekam... Mnie już dziś raczej nie będzie. Do zobaczenia jutro.
Dzisiaj nikogo nie oskarżamy ??
Najwidoczniej nie.
btw. super sygna up
Dobra Vampir już się chyba dość nagrał Także głosuję na VampirLorda
A wiesz Niewiara, tak się zrymowało . Głos na VampirLorda.
A ja dziś na nikogo.
Tak się przyglądałem, przyglądałem, myślałem, że coś się rozkręci, a tu d... No nic, dzisiaj głosu chyba nie oddaję.
VampirLord
Głos na Vampira.
Dziennik Skryby, Dzień 4
Dnia dzisiejszego ludność znowu posłała na stos jednego ze swoich,
biednego, głupiutkiego VampirLorda.
Kolejnego wieśniaka.
Już czterech w piachu, a ta dziwna postać coraz to bardziej się ujawnia, a potem zaraz chowa się między ludzi. Kuźwa, któż to jest?
No kuźwa kto?
Kneeeeew it >_>
Faktycznie ciekawe...
A wilczki dziś nikogo nie dopadły?
Mordują co dwa dni.
Znowu nie trafiliśmy... Panowie, jest nas 10. Są 3 wilki, więc jest ok. 33% szans, że trafimy na wilka. Niezadowalający wynik. Co gorsza, mordy są co 2 dni, więc ciężko jest dedukować (zawsze można wyciągać wnioski na podstawie tego, kto został ofiarą wilków). Niestety, do jutra znowu musimy 'strzelać'.
Jak ktoś ma jakichś podejrzanych niech pisze. Inaczej do niczego nie dojdziemy.
Dla mnie tak jak pisałem na poprzedniej stronie Abraxus oraz Azrael. Oraz dołączam do tego ProGmr. Zachowuje się jak przyczajony tygrys ukryty smok
Ja trochę podejżewam Fantoma, ale sam nie wiem...
Ahhhhh, dobry. Znowu dzisiaj będziemy strzelać kogo zabić. Oj czarne dni nastały dla wieśniaków.
Skoro chcecie moje typy, no to tak:
ProGmR nie głosował, a wilkom zależałoby na tym, by ud***ć jak najwięcej wieśniaków. Chyba, że to takie specjalnie posunięcie. Bardziej jednak jestem za tą pierwszą wersją.
Phantom to również taka cicha woda, ale jednak głosuje. Tutaj bym uważał.
Abraxus i Azrael... Jakoś też tak nie rzucają się w oczy. Idą zazwyczaj za głosem innych.
Za to Niewiara, jako pierwszy zrobił 'nagonkę' na Vampira, no i utrafił wieśniaka. Sam tak kombinuje, i kombinuje...
Z głosem się jeszcze wstrzymam, czekam na wasze wnioski ;p
Witam wszystkich z rana jak bita śmietana xD (Jebłem sucharem to jebłem na ch** drążyć temat). Ma ktoś ochotę może na polowanie, mam żelazną zbroje która uodparnia nas na ataki wiewiórek
"Za to Niewiara, jako pierwszy zrobił 'nagonkę' na Vampira, no i utrafił wieśniaka. Sam tak kombinuje, i kombinuje..."
Nie zrobiłem nagonki to po pierwsze. Po drugie uzasadniłem oddanie na niego głosu. Mała strata krótki żal.