Wilkołaki s9 (gra)

Dla dobra DeimonDa nie podam na razie powodu, chyba że sam będzie chciał to wam powie.

Hmm to dziwne że na ciebie zagłosował. Bardzo dziwnee

Ja się wycofuje na razie z głosu, na unknown. Bo moje domysły najpierw wskazywały, że jest wilkołakiem. Jednak na ile mówi prawdę, na ile kłamie bd mógł wiedzieć za 1 dzień :)

Ja za to oddaję głos na Unknowna. Cały czas nas podpuszcza i giną niewinni ludzi. Taka prawda. Rozpoczyna nagonkę na jakąś osobę a reszta idzie za nim.

Ja na daną chwilę również oddaję głos na Unknown. Powodem jest dziwny sposób gry i głosowań, oraz to że głosował na niego PlainLaizy i miał poważne obawy ku temu. Jak skończył i kim był to każdy wie

Oddaje swój głos na Unknown. Dziwny sposób głosowania i wydaje się podejrzany

Oddaje glos na Unknow , dlaczego? kryje Deimonda a ten jak widac jest z nim w zgodzie a wilczki dzialaja razem, jak sie myle to trudno

Tak jestem w zgodzie pomyśl zanim coś napiszesz - albo pobserwuj grę. Ludzie jeśli dzisiaj stracimy tego co myślę, to po grze. Jednak jak chcecie :)

Nawet nie wiesz jak to dziwnie zabrzmiało.

Według mnie to DeimonD jest podejrzany.

Ja na daną chwilę również oddaję głos na Unknown. Powodem jest dziwny sposób gry i głosowań, oraz to że głosował na niego PlainLaizy i miał poważne obawy ku temu. Jak skończył i kim był to każdy wie

PlainLazy również miał obawy odnośnie Qintaro po czym ten drugi został zamordowany... Nie mniej jednak oboje - Unknown jak i PlainLaizy rzucają oskarżenie w stronę Gustola i ja się z tym muszę zgodzić. Oddaję głos na Gustola.

Druga sprawa - wiem, że nasz Szaman czeka aż ilość ludzi nieco zmaleje, ale tak czekając można skończyć jak Darkyy i Hantus - Darkyy jeszcze może się podzielił z kimś przez pw swoją wiedzą (YL, nie może, jeżeli coś takiego wyjdzie to dostanie bana na przyszłe sezony), a Hantus ostatecznie nikogo nie wskrzesił.

Ostatnia rzecz- jakby przyszło mi dziś umrzeć w nocnych łowach - bardzo podejrzani są Gustol i Iskacz, ktoś z duetu Misiael/Abraxus oraz (niespodzianka) Kakeru.

edit: YL czyli jasnowidz ZA ŻYCIA nie może podzielić się z nikim poprzez PW tym co odkrył ? Darkky zginał po dniu 2, skan wykonał pewnie dnia 1. Więc jako żyjąca osoba mógł legalnie coś przekazać.

Oddam swój głos wcześniej, bo w pracy jestem i raczej nie dam rady później wejść.

Głosuję na Misiaela.

Ps Do GM'a. Jak wspomniałem wyżej jestem na telefonie przez co nie mogę napisać swojego głosu na kolor czerwony, albo nie wiem jak.

Oddaję głos na Gustola to pewny głos na dziś :D

Podziel się jeśli możesz dlaczego według Ciebie jest to pewny głos?

Wzywam was jeszcze raz do zmiany głosów. Będziecie bardzo żałowali spalenia mnie.

Ja broniłem PlainLazy i okazało się że miałem rację. Spalilismy naszego. Pójdę za jego głosem i głosuje na Unknown. Mam wrażenie że tutaj nikt nie czyta ze zrozumieniem, atakujecie najaktywniejszych a wilki cicho siedzą i nas mordują po koleji.....

Idioci unknown nie może dzisiaj zginąć ;) Jak chcecie dzisiaj stracimy dwóch dobrych, i potem są mizerne szanse na wygraną.

A co by mówiły wilki na swoją obronę?

Głosuje na DeimonD. Podejrzanie broni Unknown.

ja tam swoje wiem, nie obchodzi mnie wasze widzi mi się ;D