Wilkołaki s9 (gra)

To i dobrze się złożyło, bo DeimonD jest i tak nie doświadczony ^^.

Brak jakichkolwiek poszlak nie sprzyja poprawnej ocenie sytuacji, jednak tak pochopny wybór może wykazywać chęć odwrócenia od czegoś uwagi. Być może to równie ślepy strzał, ale oddaję głos na ProGmR.

Hmmm hmmm....

Jakoż iż to jest pierwszy dzień i typować nie mogę... tooo

Wstrzymam się od głosu

Darkyy wiesz, że to sprzyja wilkom i szkodzi wieśniakom? Oni i tak zabiją, a my w ten sposób tracimy szansę na znalezienie wilka. W sumie mamy dwie opcje. Nie robić nic jak pan wyżej i czekac, aż nas pozabijają, albo głosować codziennie i może ktoś się trafi, zawsze poszlaka. A no i można jeszcze głosować na osobę, która próbuje coś robić (mua) a ciche wilczki zostawić i w ten sposób przegrać. Deal with it :D

Wg. mnie nie ma sensu głosować głosować na nieaktywnych. Jak ktoś powiedział, i tak zostanie wypisany i wejdzie na jego miejsce ktoś inny. Ja z doświadczenia nie lubię ludzi, którzy wstrzymują się od głosu, więc Oddaję głos na Darkyy.

Oddaję głos na Darkyy

Ja rowniez oddaje glos na Darkyy, powod? alez prosze: za brak odwagi, chce trzymac sie z ludzmi ktorzy sie nie boja stanac do walki ze zlem

odwagi :D? to ja nie mam odwagi lololol :D

No jak chcecie, śmierć bezbronnego człowieka wam i tak w tym nic nie pomoże.

Progmr ja tam wole 1 dnia wstrzymać się od głosu gdy nie mam przemyślanych typów osób które mogą być wilkołakami, a często właśnie gdy ja się wstrzymam od głosu ludzie zaczynają się wychylać, żeby wtopić się w tłum. A też głosowanie codziennie i zabijanie np po 2-3 osoby może się dla nas skońcyć... ehmm... noo źle. Raczej głos powinien być przemyślany.

Oddaję głos na Darkyy bo gram pierwszy raz, mało wiem więc robię to co inni :) sry bro

Oddaję głos na Darkyy. Sry ziom.

Ja myślę, że Darky jest niewinny. Wilki są bardziej inteligentne niż się wydaje - wypowiedź jego jest zbyt chaotyczna. Teraz ten kto mydli oczy jest pro ;)

EDIT: Tak, nie umiem czytać ze zrozumieniem xD

Moję wypowiedzi racja są chaotyczne, wilki raczej muszą dobrze przemyśleć swoją wypowiedź. A ja piszę chaotycznię i bardzo podejrzlanie dlatego za każdym razem jest top 1 w powołaniu na stos ;( ale jak na razię udawało mi się przeżyć kilka dni więcej.

E tam, każdy wilk ma swoją taktykę. Nigdy nie było i nie będzie schematu. Podtrzymuję swój głos.

Oddaje Głos na ProGmR. Najpierw zagłosował na mnie, a potem wypowiedzi szły jakby przepraszał za to.

Ja także oddaję głos na ProGmR. Jako iż jest to pierwszy dzień nie mogę mieć żadnych dowodów tylko jakieś znikome poszlaki. Po pierwsze nie przemawia do mnie pomysł wyliczanki, głosując tak wcześnie mógł liczyć na tłum idący za nim a gdy ofiara okazałaby się człowiekiem on miałby alibi że to przecież wyliczanka była. Po drugie styl jak mówi i to że cały czas "wtapia" się w otoczenie przekonały mnie jednak aby oddać swój głos na niego.

Tym bardziej ProGmR wydaje mi się podejrzany po tym, co stało się po oddanym przeze mnie głosie. Sam zagłosował na jedną z osób, zwrócił uwagę reszty towarzyszy na drugą, natomiast mój głos w stosunku do siebie zupełnie zignorował - chcąc uniknąć podejrzeń? Być może. Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg, co bestiom byłoby oczywiście na rękę. Argument dotyczący niegłosowania jako metody wilkołaków? Bzdura - wilk wtopił by się w tłum zamiast i próbował nie zwracać na siebie uwagi, a każdy głos oddany na kogokolwiek spoza ich wilczej paczki to większa szansa na pozbycie się stojących im na drodze ludzi.

Podtrzymuję swój głos i namawiam was, Bracia, do przemyślenia swojej decyzji. Zerknijcie na motywy - czy darkyy ma interes w tym, by wstrzymać się od głosu, zwrócić uwagę reszty jako postępujący wyraźnie inaczej i zmarnować sobie głos/szansę na wyeliminowanie innego człowieka? Czy ProGmR jako wilkołak mógłby chcieć zwrócić uwagę na wychodzącego poza szereg szaraka, by niewielkim kosztem pozbyć się jednego z oponentów? Tak jakby bardziej.

Taktyka taktyką, dobrze to przedstawiłeś PlainLazy.

ale też są inni, którzy jak na razię się zbytnio nie wypowiedzieli np. Abraxus. Ale myślę, że jej pasywny styl gry teraz o niczym nie świadczy. Jak dla mnie jako wilk bym obrał jedną z trzech taktych, ale jedna jest bardziej przyczyniona do dobrej współpracy.

więc. Gra agresywna, oskarża wszystkich i próbuje nam wciskać kogoś innego, samego siebie ukrywając i odpychając od oskarżeń i podejrzeń, też można skorzystać z taktyki gry pasywniej i wtopienia się w tłum, nie zwracając swojej nie potrzebnej uwagi i dzięki temu dostają nietykalnośc. trzeciej taktyki nie będę pisał, sam ją opracowałem i wykorzystałem przez co przyczyniło się do wygrania przez nas gry i to wilczki mogły by wykorzystać. No ale nic, czy zginę dzisiaj czy nie, nie ma znaczenia, to pierwszy dzień i nikt nie jest zbytnio podejrzany.

Mało się wypowiadam bo dużo roboty w polu mam, z tego co widzę ProGmr jest najbardziej podejrzany z nas. Głos na ProGmr.

O jejku ,jejku. Prześledziłem dyskusję i zagłosuje na Progmr. Głosowanie na Darkyy wydaje sie bezpodstawne i zbyteczne

He.. a więc może pożyje jeden dzień dłużej :D