Przepraszam za moją ostatnią nie aktywność, dzisiaj się to zmieni, wieczorem oddam swój głos.
Wilkołaki s9 (gra)
Wybaczam Ci ^^
Zmieniłem głos bo nie chciałem by zginęły na stosie 2 osoby jednego dnia.
Z jakiegoś powodu wybrałeś PRO a nie Darkyy ? Przypadek ?
Przeciwieństwie do ciebie Unknown nie zmieniam zdania pochopnie. Przynajmniej swoje zdanie posiadam - a nie idę drogą bo inni tak chcą. 1 Wypowiedź tutaj i widzisz dialog nieźle, jakieś rozdwojenie jaźni czy co ;S .
Proponuje jeszcze raz wczytać się w jego posta. Fakt faktem trochę ciężko napisane, ale idzie się połapać o co chodzi.
Zmieniłem głos bo nie chciałem by zginęły na stosie 2 osoby jednego dnia.
Jakby nie patrzeć to mój głos sprawił że zginie tylko jedna więc ?
Po Unknownie mi tu proszę nie cisnąć, bo chłopak bardzo dobrze postąpił. Zrobiłem tak samo jak on i zagłosowałem na ProGmR w celu uniknięcia dwóch spaleń. Zresztą, wszystko znajdziecie w moich poprzednich postach.
Znowu double post, mam nadzieję, że zbytnio to nie przeszkadza. Staram się to rozwiązać.
Witajcie, jako iż mus mi do Miasta po sól się udać wieczorem co by upolowaną łanię grzecznie sprawić, już teraz mój głoś oddaję ponownie na na Darkyy gdyż głosowanie pokazało, iż wyście się pomylili i spaliliscie jednego z nas a wilk dalej się nam w oczy śmieje. Tak jak mój pierwszy głos by pełen wątpliwości tak teraz wczytując się w dyskusję mam ich coraz mniej.
Ja dziś również oddaję głos na Darkyy. Zobaczymy czy mój pierwszy strzał, który niepotrzebnie zmieniłem wczoraj okaże się jednak prawidłowy.
Oddaję głos na Misiaela. Dlaczego? Z powodu jego maksymalnie pasywnej gry i strach przed wyróżnieniem się. Podobnie działają takie osoby jak Abaxus, Oynoki i Facos. Na nich też mam oko. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy rozkręcili sobie sztuczną drame o Darkyy'ego. Jest zbyt aktywny i wyróżniający się, żeby być wilczkiem. Tyle z mojej storny. Zachęcam do dyskusji bez rzucanie w siebie mięsem, gdyż tylko tak dojdziemy do wygranej.
Oddaje głos na Misiaela
Czemu zawsze chcą mnie spalić ;( Przecież jestem tylko niewinnym człowiekiem
Poczekam do wieczora. Wybaczcie, że nie odzywam się tak często jak inni, ale serio mam mało czasu na... pobyt w karczmie. Tyle.
Witam was towarzysze. Wczorajszy dzień nie był dla nas pomyślny niestety także z mojej winy. Niech zmarli spoczywają w pokoju. Jednak dzisiaj mam nadzieję że nie popełnimy tego samego błędu i w ogniu zobaczymy szkaradną twarz wilkołaka. Po analizie mam swoje typy jednak nie będę ich zdradzał póki sytuacja się nie rozwinie bo jaki sens ma rzucanie oskarżeń na wiatr. Przyłączę się jednak do apelu Hantusa aby prowadzić dyskusję a nie rzucać się mięsem na prawo i lewo gdyż jak mamy przetrwać gdy każdy staję się potencjalnym wrogiem a sprzymierzeńców nie ma?
Głosuję na Darkyy
Przecież jestem tylko niewinnym człowiekiem
Na pewno takie gadanie usuwa z Ciebie wszystkie podejrzenia. Nuff said.
To było specjalnie
Głosuje na Darkyy.
A więdz chyba rozgrzewają stos dla mnie ;( No cóż poradzić. Wilkołaki będą mogły łatwiej z nami wygrać
Witam was towarzysze. Wczorajszy dzień nie był dla nas pomyślny niestety także z mojej winy. Niech zmarli spoczywają w pokoju. Jednak dzisiaj mam nadzieję że nie popełnimy tego samego błędu i w ogniu zobaczymy szkaradną twarz wilkołaka. Po analizie mam swoje typy jednak nie będę ich zdradzał póki sytuacja się nie rozwinie bo jaki sens ma rzucanie oskarżeń na wiatr. Przyłączę się jednak do apelu Hantusa aby prowadzić dyskusję a nie rzucać się mięsem na prawo i lewo gdyż jak mamy przetrwać gdy każdy staję się potencjalnym wrogiem a sprzymierzeńców nie ma?
Trochę ciężko prowadzić dyskusje gdy każdy swoje typy zostawia dla siebie.
@ Hantus- Ja bym nie nazwał tego dramą o aktywność, a raczej o uzasadnione obawy.
Oddaję głos na Iskacz.
Poszedł za tłumem, bez żadnego uzasadnienia ani nic. Tacy ludzie zawsze są dla mnie najbardziej podejrzani.
Oddaje głos na Unknown za szybko zmieniasz zdanie jak dla mnie
Ja na razie próbuję analizować głosowania, a co mi tam, podzielę się (nie)ładną tabeleczką
Niewiara jeśli chcesz mogę ci uzasadni dlaczego akurat wybrałem Darkyy.