Wilkołaki s9 (gra)

Witasz wszystkich wlasnie wrocilem z ciezkiej i jakze dlugiej pracy na polu ale jak to mnie uczyli rodzice, o swoje trzeba dbac :D teraz czas by napic sie jakiegos relaksacyjnego trunku ale do rzeczy,

Oddaje glos na Darkyy

Dlaczego? zdania wczorajszego nie zmieniam ale dodam tez ze nie podoba mi sie mowa o tym jak to "wilkolaki beda mialy latwiej" moze przez to co sie dzieje ostatnio mniej ufam ludziom, no nic zobaczymy jak sprawa potoczy sie dalej

Iskacz a więc wytłumacz. Chwilowo może mnie nie być więc przeczytam jak wrócę.

Rachmistrzu amatorze?

Oddaję głos na Misiaela. Tak jak powiedział Hantus, nie podchodzi mi jego styl. Pasywny, nie wychyla się, no sorry.

Liczba głosów na chwilę obecną:

Darkyy: 5

Misiael: 3

Iskacz: 1

Unknown: 1

Idę za głosem tłumu sprawdze na kogo głosują ludzie. Jeśli teraz zginie człowiek zastanowię się kto głosował na niego i utworzę listę kto jest najbardziej podejrzany.

Takie rozumowanie jest błędne. Na jedną osobę zagłosuje bądźmy nawet 6 osób, a wiadomo, że tyle wilczków nie ma.

Mam też kilka osób które są zmienne i manipulują ludźmi.

Po pierwszy dniu wilkołaki są w niemal idealnej pozycji - my wyeliminowaliśmy losowo ProGmra zaś one zamordowały osobę, która nie zagłosowała na nikogo - nie ma wobec tego choćby przypuszczeń kogo powinniśmy dziś sprawdzić. Najbardziej podejrzanymi wydaje mi się iskacz (mało mówi, kompletne wtopienie w tłum, mało gada, a jak już gada to powtarza zazwyczaj głosy reszty), ale to wciąż bardzo luźna poszlaka.

Głosuję na iskacza.

Aha, pragnę również przypomnieć, że wśród ludzi mamy kilka osób, które mogą nam nieco dopomóc w walce z bestiami. Głupio by było, żeby jakaś osoba nie zdążyła zostać wskrzeszona.

Spalenie mnie nic nie da, a gram pasywnie z powodu braku czasu wynikającego ze stanu zdrowia. Dziś słabo śledziłem temat więc wstrzymuje się od głosu.

Oddaje głos na Darkyy.

Proponuję przy każdym głosie podawać wyjaśnienie decyzji.

Zgadzam się. Unikniemy dzięki temu wtapianiu się w tło oraz pomoże to ocenie każdego człowieka.

Dzień 2

Mieszkańcy Azerdob od wczoraj nie nabrali zaufania do Darkyy'iego, dziś jego los został przypieczętowany.
Jego oblicze spowiły płomienie, zanim stracił przytomność krzyknął jeszcze tylko "głupcy, nie wiecie coście uczynili".
Darkyy był jasnowidzem...

stake.jpg

Wilkołaki, są o wiele bardziej przebiegłe niż ktokolwiek mógłby się spodziewać.
Na swoją kolejną ofiarę wybrały biednego Hantusa, który okazał się być ostatnim księdzem w wiosce.

Wygląda na to, że mieszkańcy osady muszę zacząć rozważniej oddawać swoje głosy, ponieważ koniec osady Azerdob wydaje się być coraz bliższy...

No to jesteśmy w d*pie :/

Darkyy i Hantus oboje głosowali na Misiaela. Trzeba coś pomyśleć :/ Bo zostało nas już tylko 11 do 4 :/

Po pierwszy dniu wilkołaki są w niemal idealnej pozycji - my wyeliminowaliśmy losowo ProGmra zaś one zamordowały osobę, która nie zagłosowała na nikogo - nie ma wobec tego choćby przypuszczeń kogo powinniśmy dziś sprawdzić. Najbardziej podejrzanymi wydaje mi się iskacz (mało mówi, kompletne wtopienie w tłum, mało gada, a jak już gada to powtarza zazwyczaj głosy reszty), ale to wciąż bardzo luźna poszlaka. Głosuję na iskacza.Aha, pragnę również przypomnieć, że wśród ludzi mamy kilka osób, które mogą nam nieco dopomóc w walce z bestiami. Głupio by było, żeby jakaś osoba nie zdążyła zostać wskrzeszona.

Takie słowa "głupio by było, żeby jakaś osoba nie zdążyła zostać wskrzeszona" i ginie ksiądz. Możliwe, że czysty przypadek, ale kto wie.

Mówiłem Darkyy jest niewiny - i tę pewność miałem ale nie :lol:

Ja tam w przypadki nie wierze. Co do Misiaela będę to musiał przemyśleć w nocy. Ja się dzisiaj zmywam. Do jutra.

No to jesteśmy w d*pie :/Darkyy i Hantus oboje głosowali na Misiaela. Trzeba coś pomyśleć :/ Bo zostało nas już tylko 11 do 4 :/Takie słowa "głupio by było, żeby jakaś osoba nie zdążyła zostać wskrzeszona" i ginie ksiądz. Możliwe, że czysty przypadek, ale kto wie.

po prostu przeczucie, że ksiądz czekający na "lepszą okazję" może nie doczekać żadnej. Teraz jesteśmy krótko mówiąc w dupie. Potrzebujemy idealnych typów na najbliższe dni, a musimy mieć też gdzieś w tle przeczucie, że wilków będzie pojutrze więcej niż dotychczas.

Szczerze powiem tak. Jest ujowo. Szkoda że ksiądz czyli hantus nie użył swojej zdolności.

Niestety jakby go wskrzesił, byłby jedyna pewną osobą z nas.