Wilkołaki sezon 12 (gra)

@Up: jesteś najgłupszym stworzeniem jakie widziałem.

glosuje na siebie

Nie chcę być chamem lub niemiły, ale na cholerę w takim razie kolego grasz z nami ? Większość tutaj gra w wilkołaki, żeby wykminić wilki/wymordować wieśniaków, a Ty teraz swoim głosowaniem robisz z logiki k**we.

Może za taką ja ma? Bądź sie znudził? Ktoz to wie? Mimo wszystko było to niezbyt mądre...

glosuje na siebie

Człowieku jak znudziłeś się grą, to trzeba było napisać do YangLegend a nie odwalać farmazony...

Yang wrzuć na jego miejsce kogoś z rezerwowej i tyle.

A twoje zachowanie można po prostu określić stwierdzeniem żałosne...

Przepraszam że tak póżno ale dostawca ma problemy z internetem . Dziś oddaję głos na Ksaoru , a jutro wstrzymuje się od głosu (pisze tego posta na resztkach internetu z telefonu) Dzięki za wyrozumiałość

Dzień 3

Dziś na stosie spłonął Ksarou, który był wieśniakiem. Wilki w nocy zamordowały PlainLazyiego, również wieśniaka.

Turson9627 umarł ze starości, jednak są i dobre nowiny do wioski powrócił Qintaro!

Dlaczego nikt mnie nie ostrzegł że ta gra, po stronie wieśniaków jest dołująca? Echhh czas nabić kolejną fajkę zielem korzennym...

Witam ponownie! Widzę że trochę się pozmieniało odkąd was opuściłem.

O żeż... za mocno zapiłem ostatniej nocy i przegapiłem wszystko (tak naprawdę to nie miałem dostępu do internetu, za co wszystkich przepraszam, nie powinno się to już powtórzyć)

Widzę, że niestety straciliśmy 2 wieśniaków. Tropu dalej brak. Trzeba chyba powrócić do 2 pierwszych dni i dokładnie przeanalizować to co tam było i wyciągnąć odpowiednie wnioski, gdyż będą nas zjadać jednego po drugim, a my będziemy ślepo palić. Trzeba zacząć działać

Trop jest. Volerix.

To wasze szukanie tropów między słowami, które prowadzi do wniosków typu "zabili go, bo głosował na wilkołajke! ha! mamy trop!" ma żadną skuteczność, co widać w poprzednich sezonach.

Proponuję przekazać przywódctwo Deimondowi i zarządzić powszechne ujawnianie swojej klasy u niego na PW. W ten sposób wyeliminujemy wilkowatość przynajmniej kilku osób i usprawnimy współpracę w wiosce, a jeśli zadeklarowane klasy będą się w którymś przypadku powtarzać, to wiemy, że jeden z kolidujących jest wilkiem.

Można też palić losowe osoby, na przykład mnie.

Czemu DD dalej nie jest obiektem zainteresowania wolików? Aktualnie nie ma bariery, jest bezbronny, a wilki dalej jakby go pomijają, mimo że dzis wypada dzien w którym znów może kogoś ujawnić..?

Bo bały się że ma ochronę paladyna i stracą dzień? Czy to oczywiste tylko dla mnie?

Bo mają osobę która ściąga go nawet z ochroną?

Mogli też nie chcieć jej użyć już teraz.
Dla mnie bez sensu by było, zabijać szefa by nie być podejrzanym o bycie wilkołakiem. To się sensu nie trzyma.

True.

Jak widać też mogło to być skuteczne odsunięcie całkowitych podejrzeń. Wilki nie maja interesu w trzymaniu go przy życiu. Nie ma tez sensu oszczędzać umiejętności.

W ogóle podszywanie się pod jakąś klasę nie trzyma się sensu, bo można zostać łatwo skontrowanym przez oryginał.

@negative - w końcu powiedziałeś coś - i ma to sens. Tyle, że Deimond usłyszy 4 klasy + 10x wieśniak. Co on z tym zrobi ? Przecież nie ujawni listy "pewniaków", bo oni będą ginąć przez parę kolejnych nocy (paladyn będzie bronił siebie, więc jednej nocy usłyszymy "ding", a kolejnej egzekutor dopełni reszty). Za dużo wsiunów żyje, a do czasu jak to zagranie będzie dobre to pewnie parę klas specjalnych też odejdzie.

Ja jak już mówiłem - chcę palić tych, którzy prawie się nie odzywają. Do gry wnoszą niewiele, a dzięki rzadkim wypowiedziom unikają uwagi. Zamiast tego palimy ludzi "bo mam przeczucie".

Są 3 wilki, nie jeden. Piszesz ciągle o Deimondzie (co dla mnie jest pudłem) a gdzie pozostałe wilki?