Wilkołaki sezon 12 (gra)

Sheitah jesteś sprawdzony, na 100 % nie jesteś zły.

Czyli go sprawdziłeś?

Od pierwszego dnia wydawał mi się podejrzany, może dlatego, że ma wilka w Avatarze.

Logika większości = ma w avatarze wilka = jest pieprzonym wilkiem na 10000 procentóf. Wasza dedukcja mnie rozwala już od poprzedniej sesji :v

Jak Cię widzą, tak Cię piszą.

Szczegóły są bardzo ważne, również w życiu ;)

Jak Cię widzą, tak Cię piszą. Szczegóły są bardzo ważne, również w życiu

Czyli sądząc po moim banerze w opisie, jestem religijnym maniakalnym wieśniakiem zarzynającym ludzi kosą z potrójnym ostrzem? xD

Ewentualnie rudym bez duszy? :P

Czyli sądząc po moim banerze w opisie, jestem religijnym maniakalnym wieśniakiem zarzynającym ludzi kosą z potrójnym ostrzem? xDEwentualnie rudym bez duszy?

Nie, jesteś osobą która lubi anime ;)

Ale wracając do tematu, co z Volerixem? Coś dzisiaj ucichł, wczoraj omal nie spłonął na stosie.

Zatkało go...

To palmy go! :v może się odetka.

Jeszcze raz zachęcam power role do ujawniania swojej klasy Deimondowi, a wszystkich wieśniaków do głosowania tak jak nasz kochany jasnowidz.

Chcecie palić pewnego jasnowidza, bo tak?

Jeśli naprawdę jesteście na tyle głupi, żeby go chociaż podejrzewać, to poczekajcie do jutra - wejdzie cooldown wilkołakom to go pewnie ubiją jutro lub pojutrze.

Kto normalny wydałby przywódcę watahy? Przecież ma na tyle dobrego skilla, ze za cholerę nie opłaca się go wydać w pierwszy dzień. Po tym jak użyje swojego skilla - wtedy jest dobra pora.

Choćby nie wiem co nie potrafię pojąć waszej logiki O.o

Dla mnie bardziej trafnym tropem jest to, żeby wilkołaki nie atakowały go specjalnie - po co marnować skilla na jasnowidza, skoro spali go tępy motłoch?

Nvminer dobrze podjudza ludzi. Śmierdzisz mokrym futrem kolego.

Jeszcze raz zachęcam power role do ujawniania swojej klasy Deimondowi, a wszystkich wieśniaków do głosowania tak jak nasz kochany jasnowidz.

Skoro Deimond i tak wie, kto jest szamanem, to co mu da, że zgłosi się do niego Paladyn? Cała reszta napisze, że są wieśniakami. I co teraz?

Mi również coś nie pasuję z Nvminer ale nie jestem do końca pewny więc na razie jeszcze nie głosuję. Również warto się przyjrzeć ludziom którzy grają bardzo pasywnie, ja osobiście rzuciłbym trop za Niewiarą. Gdy wszyscy głosują na Maureska on chciał spalić Ksarou mogłaby to być zagrywka odciągnięcia od siebie uwagi. Jak coś to taka luźna propozycja może się coś rozrusza tutaj.

A jak wilki w ogóle się nie wypowiadają, czekają na monet jak się wybijemy ?

Skoro Deimond i tak wie, kto jest szamanem, to co mu da, że zgłosi się do niego Paladyn? Cała reszta napisze, że są wieśniakami. I co teraz?

Wtedy będzie wiedział, żeby na niego nie głosować i nie sprawdzać go. Powinien wybrać sobie jednego z wieśniaków i oddać na niego głos, a cała wioska zgodnie za nim podążyć. W przeciwnym wypadku, gdy nasza wioskowa gawiedź znajdzie między literkami powód do masowego głosowania na osobę "z klasą", osoba ta będzie musiała ujawnić swoją klasę (także wilkom) i liczyć na to, że zdążycie odwołać głosy. No i musi stać się to wystarczająco wcześnie, żeby mieć pewność, że każdy przeczytał jej (osoby) deklarację i nie zgłosił, że to on ma tę klasę. To popularna metoda wygrywania w tego typu grach, chociaż rzeczywiście przy takiej ilości wieśniaków i rozgrywce rozłożonej na całe dnie ma mniej sensu.

Volerix90 umarł ze starości, jego chatę zajął niejaki Sildu.

Żywotność DeimonDa można różnie interpretować, ja sam zaś nie wiem co o tym sądzić. Co do klas to nie zapominajmy ze jest to zabronione, i gniew boży może być znaczny. Co do oddawania przywództwa raz była taka sytuacja gdy ludzie starli sie z demonami. Z tego co pamiętam wyszlo to troche niezdrowo , jako że ludzie którzy utworzyli "wewnętrzny krąg" palili wszystkich których uznali za winnych nawet gdy ten doskonale argumentował swą rację.. Osób nieaktywnych jest dość sporo. Ja przykładowo przed chwila skończyłem pracę ale taki urok delegacji.

Tylko jesteście pewni, że zaklęcie blask padło ?

Dzień 2Nadeszła już pora, o której w całej osadzie powinien zapadać zmrok. Jednak dzisiajsza noc miała być inna, na niebie widniał potężny obłok światła, ni to księżyć, ni to słońce – ot jakaś dziwna magia. W wyniku tego zajścia dzisiaj nikt nie zostanie zamordowany, no prawie nikt...„Hola, hola! Stos już czeka – jasno czy ciemno przyszedłem tutaj zobaczyć zaplanowane widowisko” rzekł nasz uroczy pijak z pobliskiego rowu.I tak też się stało, na stosie spłonął Mauserek – wieśniak.

No chyba tak, przynajmniej tak z tego wynika.

Blask padł i to niewątpliwie, chyba że Game Master trochę poszalał z fantazją poetycką.

Mi również nie podoba się negative, gdyż nikt nie powinien zachęcać do podawania komuś własnych klas. Jeszcze byłoby to jakoś zrozumiałe gdyby tak naciskał DeimonD, ale nie ktoś obcy.

Niestety może być również tak, że wilki są nieaktywne albo bierne i wysyłają maks jedną wiadomość, aby się przypadkiem nie narazić.

Mi również coś nie pasuję z Nvminer ale nie jestem do końca pewny więc na razie jeszcze nie głosuję. Również warto się przyjrzeć ludziom którzy grają bardzo pasywnie, ja osobiście rzuciłbym trop za Niewiarą. Gdy wszyscy głosują na Maureska on chciał spalić Ksarou mogłaby to być zagrywka odciągnięcia od siebie uwagi. Jak coś to taka luźna propozycja może się coś rozrusza tutaj.

Niewiara byłby pierwszą osobą do prześwietlenia dla mnie, ale szczęśliwie (lub nie) nie jestem jasnowidzem ;).

Nie mam szczerze mówiąc pomysłu na dzisiejsze głosowanie.

@Gengin - podawanie klas PEWNEJ osobie jest normalną strategią w tej grze, dzięki temu unikamy fajczenia paladyna itp klas. W nocy wciąż mogą paść, a tak zmniejsza się szansę na stratę.

No fakt, przeoczyłem tę jedną rzecz. Mapryl albo NV. Mapryl gra zbyt pasywnie, w ogóle zero informacji kim może być. Natomiast NV, przy próbie podejrzeń na niego za bardzo się denerwuje. Zaczyna wtedy kręcić wokół swoich zeznań.