Wilkołaki sezon 12 (gra)

Głosuję na Konsek, który i tak jest bierny.

@Qintaro jak juz mówiłem należę do kasty robotniczej. Raz mogę pracować do 19 a raz do 15(taki urok mojej pracy). Mauserek i tak by spłonął. Ksarou wydawał mi sie podejrzany wiec dlatego tez oddalem głos na niego. Nigdzie nie jest pisane ze musze głosować tak jak reszta wiec w czym tak właściwie widzisz problem? Grasz pasywnie źle. Grasz aktywnie tak samo.

@Elitar - Ja rozumiem, że pewnej osobie możesz to podać, jednak jak widzisz mało osób ma pewność co do naszego jasnowidza. Prawdopodobnie DeimonD niedługo jak to większość przepowiada zostanie pożarty przez Bestyje i się wtedy dowiemy całej prawdy. Jednak zawsze może być podawanie się za wieśniaków przez wilki i trochę pole do prześwietlania się zawęzi, ale mogą nas zabijać a my sami siebie palić przez co ta taktyka może wziąć w łeb

@DeimonD- Również od samego początku Mapryl mi się wydawał dziwnie cichy. Teraz zwłaszcza zmienił swój typ pisania z dość charakterystycznego na taki normalny jak każdy z nas. Możliwe, że chciał budować napięcie do tej gry, ale to może być jakaś poszlaka do zmiany (może zawód po stracie dowódcy wilków?)

Witajcie, jako jedyny wnuk byłego Volerix90 odziedziczyłem po nim chatkę i spadek, więc od dziś będę razem z wami.

Zostawiony mi został spory dzienniczek który posiada zapisy z poprzednich dni, niestety dużo tego jest a jestem świeżo po przeprowadzce i zajmie mi trochę analiza.

Dzisiaj się wstrzymuje od głosu, mam nadzieję że zrozumiecie.

Gengin, Ty i te Twoje teorie "Macierewicza" z kosmosu.

Na początku trochę sobie role-palyowałem, dziś nie chce mnie się, jutro znów może będę pisał inaczej. Ty za to od samego początku oskarżasz Deimonda, niby nic, niby pół śmiesznie, niby głupio ale cały czas dorzucasz ziarenko do ziarenka...

No fakt, przeoczyłem tę jedną rzecz. Mapryl albo NV. Mapryl gra zbyt pasywnie, w ogóle zero informacji kim może być. Natomiast NV, przy próbie podejrzeń na niego za bardzo się denerwuje. Zaczyna wtedy kręcić wokół swoich zeznań.

Jak kręcić... Pokaż, bo jakoś nie widzę. Eh. Mówisz tak tylko dlatego, że Cie wytknąłem, a niestety to jest prawda, że wilczki ewidentnie zwaliły zostawiając Cie przy życiu.

@up Zgadzam się z Maprylem,

Głosuje na Gengin

NV - pierwszego dnia sobie tak zagłosowałeś z niczego, jak mówiłem że byczko nie żyjący jest wilkołakiem, uznałeś mnie za wariata. Następnego dnia napisałeś, że nie długo umrę. Chociaż wiedziałem, co robię jak zacząłem współpracę z szamanem. Dzisiaj cały dzień mnie podejrzewałeś, a pod koniec dnia zmieniasz trop i głosujesz inaczej. Czy to czasem nie działanie wilkołaków ?

@Mapryl - Hmm może to brzmi jako oskarżenie, jednak nie to było moim celem. Na początku bardzo wątpiłem w jego umiejętności jasnowidza, podczas gdy Ty sobie "role-playowałeś", jednak powoli przekonuję się do jego mocy. To że jestem przeciwnikiem podawania swoich klas to nie jest żadne oskarżenie DeimonD'a, dla mnie tutaj jest zbyt dużo możliwości manewrowania dla Futrzaków.

Cóż, głosujcie na mnie to niestety będzie was jednego mniej do przyszłych głosowań do palenia wilków a nie normalnych ludzi. Nie zamierzam się jakoś szczególnie bronić, gdyż nie mam się z czego tłumaczyć, a głosując na mnie to Sito chyba nie ma żadnych innych pomysłów i wali głosem aby się nie wstrzymać.

@Elitar - Ja rozumiem, że pewnej osobie możesz to podać, jednak jak widzisz mało osób ma pewność co do naszego jasnowidza.

Jeżeli DeimonD nie jest jasnowidzem, to prawdziwy spieprzył sprawę konkretnie. Dopóki ktoś nie zakwestionuje DD to jest on jasnowidzem. Wilki nie pojdą na ryzyko kłamania, bo wtedy w najgorszym razie przehandlujemy 1 za 1 i to my wychodzimy na tym dobrze, nie oni.

Przeczytaj jeszcze raz dokładnie wszystko co pisałem. Głosowałem na Sito, żeby zmusić do obrony. Ktoś musiał rozpocząć rzeźnię, kto by przewidział że pierwszego dnia zostanie wydany wilk. Zagłosowałem zanim jeszcze pojawił się pewny traf, później jeszcze czekałem i napisałem że to wyjątkowo nierozsądne się zdradzać, bo wilki z automatu powinny zabić taką osobę. Pomijając, że SAM pisałeś o tym, że zginiesz, bo taka była prawda - powinieneś zginąć ale wilki się zagapiły. Przypomnę też, że głos zmieniłem, żeby na niewinnego nie głosować, chociaż pewnie dla Ciebie to będzie podejrzane... A później to już głosowałem na osobę na którą dziś też głosuję, to rzeczywiście zmienny jestem. Ciebie nie podejrzewam jak mówię, chociaż dziwnym jest że dalej żyjesz i taka prawda jest. Powinieneś zginąć dawno temu, co nawet Ty pisałeś. Wilki zaspały, zapomniały czy we... Ja swój głos już dziś oddałem, a uzasadnienie znaleźć można jeszcze dzień wcześniej.

Ktoś z was wcześniej stwierdził, że dobrze by było spojrzeć w stronę nieaktywnych. Jakby nie patrzeć Konsek jest jednym z nich.. Oddaję głos na Konsek.

Nie podoba mi się to że zagłosował na Nvminera. Mógł próbować moim zdaniem porwać tłum w jego stronę wykorzystując wątpliwości NV w stosunku do DD.

Ja dzisiaj wstrzymuję się od głosu, niestety nie mam żadnego typu na dzisiejsze palenie.

A co wy myślicie, będę celował za każdym razem w wilka, bym musiał mieć umysł wszechwiedzącego. Wiem na kogo nie zagłosuję, na szmana oraz tego pana z wilczym avatarem. Więc powoli wykluczam krąg podejrzeń, zostało 12 osób których nie jestem pewien.

głosuję na Nvminer

Szykują się dwa trupy na stosie a może nawet trzy. Dla mnie najbardziej podejrzane są osoby głosujące na jasnowidza, mimo iż nie mają zbytnich podstaw zakładać, że nim nie jest.

Głos na Nvminer

Niech więc was prowadzi ta zguba dla wioski. Coś czuje że szybko stopią się siły wieśniaków jak będziecie takie decyzje podejmować.

Głos na Nvminer

(chyba skonczyla mi sie czerwona farba)

Ja trzeci dzień z rzędu głosuję na Negative.

Typ niemalże leży siusiakiem do góry przez całą grę, a jak już się odezwał, to zagłosował na siebie i rzucił jakimś śmiesznym pomysłem "wysyłania swoich klas" do Deimonda.

No skoro Deimond ponoć zna ważne klasy (kto kim jest), to po co reszta ma mu napisać na PW, że są wieśniakami? (No chyba nie sądzicie, że mu ktoś napisze, że jest wilkiem.)

Albo to jest jakaś super-wyższa taktyka, albo odwala jakąś pajacerkę.

Nie wiem czy to wystarczający powód, by na kogoś głosować, ale tak czy siak rozgrywka bez niego będzie lepsza.

PS. Deimond, skoro Nvminer napisał, że niedługo umrzesz, a nie umarłeś, to co to za argument?

I znowu jest jakaś masowa prowokacja, a potem masowy atak na jedną osobę.

Obyś wiedział co robisz Deimondzie, bo widzę, że część tutejszych ślepo za tobą idzie.

Albo to jest jakaś super-wyższa taktyka, albo odwala jakąś pajacerkę.

albo jestes zbyt glupiutki zeby zrozumiec 2 krótkie posty

ok, ponioslo mnie z tym glosem na siebie, ale nie wiem co dziwnego widzicie w nieoddawaniu głosu, szczególnie gdy nie ma żadnych sensownych przesłanek, a udział w głosowaniu i tak najpewniej nic nie zmieni

Głos na Exedro. Za afk, innych tropów nie mam, chociaż niektórzy zaczynają być podejrzani (ale to za mało na oskarżenie).