Ammon ja nie wiem czy wilkołak by na siebie głosował, chyba by był tępy niczym burak.
Wilkołaki sezon 12 (gra)
W sumie to tylko wtedy miałoby "jakiś sens".
Mogłoby się ludziom w głowach "zakodować", że "hej, On głosuje na siebie, wilkołak by tego nie zrobił".
Z kolei będąc jakąś nie-futrzaną klasą lub po prostu wieśniakiem głosowanie na siebie jest po prostu idiotyczne, bo w zasadzie do niczego nie prowadzi.
Jeżeli nie jest wilkiem i po prostu zagłosował na siebie "bo tak", to jest dla mnie po prostu pajacem i chętnie widziałbym go poza grą.
Na pewno jest dla mnie lepszym targetem niż taki Nvminer, który leci na stos za to, że zaatakowany przez kilka osób - broni się.
Głosuję na Nvminer z wszystkich propozycji wydaję się najbardziej podejrzany. A Niewiara spokojnie ja tylko sprawdzałem jak zareagujesz na oskarżenia.
Też głosuje na Nvminera, za bardzo coś mnie tu kręci.
Dzień 4
W Hardiga znowu nastała noc, a to niestety oznacza, że ktoś musi zginąć... Mieszkańcy oddali aż 6 głosów na Nvminer'a, który to był ostatnio w wiosce głównym podejrzanym o wilkołactwo. Jednak ogień obnażył jego prawdziwą naturę, albowiem był on poczciwym wieśniakiem.
Ofiarą mordu wilkołaków dzisiejszej noc był Elitar - jak się okazało po inspekcji jego chaty, miał on ogromną wiedze na temat sztuk magicznych. To on był odpowiedzialny za spokojną noc w 2 dniu egzekucji - był elementalistą.
No cóż, jesteśmy w coraz gorszej sytuacji. Kolejnych 2 naszych upadło i jest nas coraz mniej aby pokonać wilki. Trzeba jeszcze raz przeanalizować sytuację i znaleźć chociaż jakiś trop.
Mord się im udał, jednak w zamian żyje paladyn i szaman. Dopóki nie stracimy paladyna, mamy szansę na zwycięstwo.
Ja to bym jednak kontynuował waszą strategię.
Sprowokujmy kogoś.
Jak się będzie bronił, to winny.
Jak się nie będzie bronił, to winny.
Kiedyś się uda
PS., Swoją drogą nie dziwi was, że taki Exedro nie został wywalony za AFK?
*Starzec wyraźnie poirytowany wstał z ławy i ruszył ku chacie.*
-Jutro głosuję na Exedro lub Konsek.
Część osób uważa że się nie udzielam, właściwie nie mogę zaprzeczyć. Nie jestem futrzakiem, zwyczajnie analizuję wasze analizy i nie bardzo dzielę się moimi przemyśleniami.
Poza tym musicie przyznać chłopy, że spalony wieśniak zachowywał się dosyć podejrzanie.
Jednak jeśli nie podzielisz się swoimi przemyśleniami to trudniej będzie dojść nam wszystkim do sedna sprawy. Jakby tak każdy milczał to by nikt nie miał z czego wnioskować itd. Jeśli się nie masz zamiaru dzielić swoimi analizami to sam możesz ich nigdy nie rozwiązać, gdyż pewnych rzeczy możesz nie widzieć.
Chyba nie masz nic do ukrycia?
Dobrze więc, następnym razem przy oddaniu głosu postaram się podzielić moimi przemyśleniami. A do ukrycia nic nie mam, poza ukrytym rodzinnym skarbie.
Szkoda Elitara ale dobrze ze zdążył użyć swojej umiejętności. Zaś co do Exedro to rzeczywiście troche dziwna sprawa. Praktycznie sie nie udziela, zaś dalej w grze pozostaje. Tak jakby byl aktywny tylko troche inaczej
* Mapryl wygląda dziś na zmęczonego, mimo że spał wyjątkowo długo a może to poprostu jego lata odciskają swoje piętno na twarzy.*
Dziś zamierzam zagłosować na osoby, których dawno nie widzieliśmy. Exedro praktycznie od początku pojawienia się wilkołaków nie pokazał się w wiosce, czyżby zmiany wywołane likantropią zostawiły trwałe ślady na jego ciele? Może to jest powód jego ukrywania się. Drugą osobą która mnie niepokoi jest Konsek, wczoraj wyszedł do nas po zmierzchu, więc nie mogłem się dokładnie przyjrzeć jego oczom i paznokciom, które mogą zdradzić wilkołaki nawet gdy są pod postacią człowieka.
Głosowanie na nie obecnych to trochę zmarnowany głos, chyba że wilczki coś knują i specjalnie rozkazali jednemu z nich się ukrywać po cichu w lesie.
Wczoraj źle trafiłem, jednak z dobrych wieści mamy szaman'a i paladyna. Dzisiaj trzeba dobrze rozważyć, musimy trafić w wilka. Celowałbym w Mapryl i Niewiarę. Zero podejrzeń w ich stronę, zero wątpliwości czy są wilkołakami. A to daje działanie do popisu, oczywiście to tropy.
Wczoraj źle trafiłem, jednak z dobrych wieści mamy szaman'a i paladyna. Dzisiaj trzeba dobrze rozważyć, musimy trafić w wilka. Celowałbym w Mapryl i Niewiarę. Zero podejrzeń w ich stronę, zero wątpliwości czy są wilkołakami. A to daje działanie do popisu, oczywiście to tropy.
Sądziłem, że głosuje się na tych najbardziej podejrzanych a nie na tych najmniej... Choć są osoby których nicki ani razu nie padły jako, więc są jeszcze mniej podejrzani
Mało aktywny źle, aktywny źle, podejrzany źle, niepodejrzany źle
Ja tak jak pisałem wczoraj głosuję na tych najmniej aktywnych - raz że nie powinni grać jak nie mają czasu pisać/czytać postów, dwa że może boją się odzywać żeby się nie zdradzić.
Jak Ci najmniej aktywni zostaną na koniec to znów będzie głosowanie na już spalonych jak w poprzednim sezonie "bo się nie zorientowali że jegomość już spłoną"
*Mapryl pakuje swoje rzeczy do torby sportowej i idzie na siłkę zrobić klatę i triceratopsa.*
Czysto teoretycznie jesteś jasnowidzem. Zero podejrzeń pewna pozycja. Idealna pozycja dla działania wilka... Oczywiscie zartuje wiec niech nikt nie bierze pierwszej części mojej wiadomości na poważnie. W drugiej części chciałbym zaznaczyć ze popełniłeś maly błąd. Zarówno ja jak i mapryl byliśmy przez chwile podejrzani. Mimo iż wierze w to żeś jasnowidz, to nie można mieć nigdy pewności, że sytuacja nie odwróci sie o 180 stopni. Mój glos poleci chyba w stronę Exedro. Ale z głównym werdyktem wstrzymam się jeszcze trochę
Głos na Exedro. Za afk, innych tropów nie mam, chociaż niektórzy zaczynają być podejrzani (ale to za mało na oskarżenie).
Oj tam chłopy dajcie spokój , to że jednego dnia przysnąłem sobie w stajni nie znaczy że nie biorę udziału w głosowaniu , za dużo wypiłem i takie były tego skutki ( internet już wrócił , przepraszam za jednodniową nieobecność)
Przecież byłem na każdym głosowaniu , po za wczorajszym , tak jak mówiłem słaba głowa . (internet rip)