Niestety nie mam czasu dzisiaj na analizę, dlatego jestem zmuszony wstrzymać się od głosu.
Wilkołaki sezon 12 (gra)
Trudno mi coś określić kiedy wszyscy wszystko zachowują sobie. Takim działaniem nigdzie nie dojdziemy. Dzisiaj bliżej przyjrzałbym się ponownie Niewiarze gdyż mam jakieś dziwne przeczucie a intensywniej również bym pomyślał nad Sito, jakimś dziwnym trafem za każdym razem jak był brany pod uwagę "spadał na cztery łapy" i przechodził dalej. Również jego styl gry jest podejrzany.
Głosujcie bo zaraz zleci sie moj komitet wyborczy i stracicie kolejnego wiesniaka.
Stawiam na Volerixa. Bo tak.
Coś nam morale ludu siadło, jak widzę zero wpisów od wczoraj. Jeśli dalej będzie mało osób się udzielało, szybko to przegramy po przepięknym otwarciu.
Niewiara Czemu ? BO TAK.
*Starzec powrócił z wieczornych ćwiczeń, które uprawiał by zachować krzepkości ciała, kondycję i sprawność umysłu. Lekkim krokiem jak u młodzika zbliżył się do grupki wieśniaków tradycyjnie już obradującej przy stosiku.*
Głosuję na Exedro
Głosuje na Volerixa, bardzo mała aktywność, pasywna gra, nawet jeśli wieśniak to i tak nic nam nie pomaga niestety.
Także Oddaje głos na Volerixa on w ogóle dalej żyje? Przynajmniej przyda się jako rozpałka.
Nie wiem jakoś Volerix wydaję mi się nie groźny. Na razie się jeszcze wstrzymam mam nadzieję że jednak inaczej się dzisiaj głosowanie potoczy.
Głosuję na Niewiara
Jeśli znajdzie się dzisiaj jakaś poszlaka to pewnie niektórzy są zmienni zmienić głosy, ale dzisiaj jest taka cisza, a wilki znowu kogoś z nas zamordują ;/
Naprawdę nic nie ugramy jak nikt się nie będzie odzywał. Jeśli wilki milczą to jedynym naszym wyjściem jest palenie tych nieaktywnych. Wiadomo, że mordy się odbywają, ale może tylko jeden wilk gra, a reszta jest nieaktywna.
Ja dzisiaj strzelam, jest cisza niczym mak zasiał. Mam nadzieję, że wśród wilków też jest afk.
Głosuję na Volerix
Głosuję na Volerix, póki co z racji że nikt się nie wychyla głosuję na Volerixa żebyśmy nie mieli sytuacji w której palimy kilka osób. Chociaż jeśli pójdzie kilka głosów na negativa to najprawdopodobniej zmienię głos, wydaje mi się on bardziej podejrzany.
Według mnie głosowanie na Volerixa nie jest najlepszą opcją. Jaki jest sens usuwania mało aktywnych graczy którzy nie przeszkadzają nam w śledztwie bardziej bym się skupił na osobach które usilnie próbują nas odwieść od prawdziwego zagrożenia. Szkoda tylko że dzisiaj raczej wszystko jest przesądzone.
oddaje glos na Exedro wczesniej podałem dlaczego.
Według mnie głosowanie na Volerixa nie jest najlepszą opcją. Jaki jest sens usuwania mało aktywnych graczy którzy nie przeszkadzają nam w śledztwie bardziej bym się skupił na osobach które usilnie próbują nas odwieść od prawdziwego zagrożenia. Szkoda tylko że dzisiaj raczej wszystko jest przesądzone.
Czy możesz nam wyjaśnić "co jest prawdziwym zagrożeniem"? Czy tylko siejesz ferment ?
A kto jest prawdziwym zagrożeniem?
Ja stabilnie.
Głosuję na negative.
Z powodów tych co zawsze.
Do tej pory wilki atakowały gościa który głosował inaczej niż większość i pewnie głosował na wieśniaka, próbując nam dać fałszywy trop (że zginął bo zagłosował na wilka).
Więc na chwilę obecną dobrym rozwiązaniem jest głosować na to co reszta
Dzień 5
Dziwna sytuacja miała dzisiaj miejsce w naszej wiosce, trzy osoby głosowały na zmarłego Volerixa (którego chatę zajął niedawno Sildu) - więc te 3 głosy zostały unieważnione. Po 2 głosy zebrali Niewiara i Exerdo, więc to oni spłoną dzisiaj na stosie. Exerdo był wieśniakiem, jednak Niewiara okazał się być wilkołakiem.
To nie koniec interesujących wydarzeń, wilki w nocy zamordowały Mapryla, który był alchemikiem. Tak się szczęśliwie dla wsioków zdarzyło, że Mapryl wczoraj zatruł swoją krew trucizną i zabrał ze sobą do grobu jednego z wilków, a imię tego futrzastego jegomościa to: Ammon.
Tak więc dziś śmierć poniosło aż 4 mieszkańców, w tym 2 wilki. W wiosce pozostaje już tylko jeden wilk - egzekutor!