Nie raz bywało tak, że wilki wydawały jednego ze swoich( co nie DeimonD ) , albo doprowadzały do tego że wieśniaki posłały na stos jasnowidza. Jest wiele możliwych sytuacji i nie możemy być tak na prawdę pewni jak zareagują futrzaści. Diabeł tkwi w szczegółach
Wilkołaki sezon 12 (gra)
Jeśli faktycznie tym jasnowidzem jesteś, to Ci nawet paladyn nie pomoże następnego dnia. Co by oznaczało, żeś głupek.
Chyba, że zostanie zabity dość specyficzny wilk.
Głosuje na Sito
Ja głosowałem żeby sprowokować do obrony, a Ty jaki masz powód? Aktualnie sprawa DD daje największe szanse, po co skazywać losowego Sito.
Ja głosowałem żeby sprowokować do obrony, a Ty jaki masz powód? Aktualnie sprawa DD daje największe szanse, po co skazywać losowego Sito.
Mam takie przeczucie po prostu, że on może być tym złym. Wystarczający powód ?
Bywało różnie, raz płaczecie że nie macie tropu, potem innym razem głosujecie na chybił trafił, teraz macie 100% pewność.Tym razem wilki się boją, strata będzie bolała. Zawsze to my się baliśmy pierwszego dnia, teraz jest inaczej to oni muszą obronić, tego którego chcę zabić.
Głosuję na byczsek
Dla mnie to wszystko śmierdzi futrem, nie wiem co Ci DeimonD odbiło, ale to co robisz jest głupie i pozbawione sensu...
Przekonamy się o 21:45, jeszcze by padło zaklęcie blask. Ginie tylko wilkołak, piękny wieczór się szykuje.
Głosuję na byczsek
Jeśli dziś wieczór okaże się że byczsek nie był wilkiem , oczywistym jest że jutro zagłosuję na ciebie DeimonD
Tiaa przeczucie, jeden głosuje reszta idzie jak bydło, naturalne.
Lecz co by tu rzec taka natura człowieka,
ja osobiście uważam że wilkiem jest Byczysek albo DeimonD ogólnie wnioskując z tego wszystkiego co tu się działo takie 50%-50%
Oddaje głos na Byczysek
Wioskowy rachmistrz ogłasza:
Byczsek - 5 głosów
Sito - 2 głosy
Eh, coś czuję, że dzisiaj spłonę... A kupiłem sobie nowiuśkie gumofilce.... No nic głosuję na Volerixa. Wszedł, oddał głos na chybił trafił. Jak na moje typowo wilcze...
Więc dziś na kolacje wołowina? Dziś wstrzymuje się od głosu. Nawet jakbym głosował to nic nie zmieni.
Głos na byczsek. Ot dla większej pewności, że przy okazji nie spłonie jakaś dodatkowa osoba.
Dziś oddaje głos na byczsek.
I nowy słomiany kapelusz sobie kupiłem....
Fajnie się będzie palił
A to jak już nie będziesz potrzebował tego kapelusza to bym się nim chętnie zaopiekował...
Na chwilę obecną wsztrzymuję się od głosu.
jeszcze by padło zaklęcie blask
Ta sugestia moim zdaniem jest wybitnie głupia i podejrzna, ale być może DeimonDowi już wszystko jedno, bo wie, że i tak zginie gdy byczek okaże się czysty (i martwy).
Płonie, płonie nam wilczek, chociaż dni moje policzone. Paladyna zadanie, ochraniać moje zdanie.