Wilkołaki sezon 13 (gra)

Trzeba głosować, więc zacznę. Oddaję głos na Ethelt.

Wygląda jakby próbował zakryć to, że jestem wilczkiem swoimi niepoważnymi pomysłami.

Bardziej niż jego podejrzane zachowanie martwi mnie Twoje "że jestem wilczkiem" Oynoki niby można powiedzieć przejęzyczenie jednak instynktów się nie oszuka i podświadomie mogłeś się przyznać.

No to zaczynamy palenie. Oddaje głos na Oynoki. Zapewne okaże się że jest zwykłym człowiekiem, który po prostu lubi dużo gadać, ale cóż, takie odnoszę wrażenie że jest wilczkiem po jego wymianie zdań z Blastem.

Hahaha, rzeczywiście Qintaro ;)

No byczsek to chyba twój pierwszy sezon gdzie nie wiele gadasz.

Ja natomiast dużo się udzielam, bo co to za gra gdzie przez cały dzień nikt się nie udziela. Weź potem głosuj jak nie ma żadnych wypowiedzi. Niestety wilczki tak robią, mało się odzywają, aby nie zwracać na siebie uwagę i potem głosy na tych którzy się udzielają. Potem płacz, że wilki praktycznie zawsze wygrywają.

W sumie to macie rację, musimy spróbować z tym ślepym strzałem.

Strzelam w takim razie tak jak wy - na Oynoki'ego.

Właśnie trochę aktywność osób nie powala. Osobiście jednak skupiłbym się na osobach które zaczęły się udzielać jednak potem ucichły, cofnęły się w cień. Głosowanie na całkowicie nie obecnych wiele nie przyniesie a zabijanie tych najbardziej aktywnych też pozbawia nas cennych informacji które mogliby nam udzielić.

Poczułem się urażony Twoimi oskarżeniami, w końcu to RPG, powinniśmy być kreatywni, a nie tylko to co zawsze :P ale jednak nie zagłosuję na Ciebie, nie mam pewności, a nie chcę się przykładać do niewinnej śmierci. Lecz pomimo tego i tak spłoniesz :P Aktualnie wstrzymuję się od głosu.

A ja zagłosuje z resztą na Qintaro.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

A ja zagłosuje z resztą na Qintaro.Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Masz jakieś argumenty?, bo to tak trochę dziwnie wygląda :P

Będzie jak zawsze, najpierw zabijają niewinnych co najwięcej się udzielają, potem nikt się praktycznie nie będzie udziełał przez cały dzień, ślepy strzał pod wieczór i po paru dniach wilki win. Najlepsza taktyka wilczków do łatwego zwycięstwa. Mimo to życzę ludziom powodzenia. Po moim spaleniu zwróćcie uwagę na moich zabójców. Lecę spać, z rana do pracy w polu jak to w życiu wieśniaka. Dobranoc

Ammon - "Strzelam w takim razie tak jak wy - na Oynoki'ego.". Jedynym głosem na mnie był byczsek. czyżby dwa wilczki?

Z jednej strony masz rację brak u mnie argumentów.

Dzisiaj i tak mój głos nic nowego nie przyniesie a tylko mógłby spowodować spalenie 2 osób a więc wstrzymuję się od głosu Jednak uważam, że Oynoki jest ślepym strzałem. Bardziej zastanawiam się nad Wolfi3Xem i nie ze względu, że rzucił oskarżenia w moją stronę, bardziej rusza mnie jego dziwny styl i pisania i rozumowania.

Cóż, mamy jeszcze czas na to aby złapać jakiś trop. Szkoda szamana bo nie zrobił najmądrzejszej rzeczy, ale cóż bywa.
Możliwe, że ktoś kto rzuca oskarżenia na ślepo chce podburzyć wieśniaków do niepoprawnych osądów. Ale kto ich tam wie...

Też mi szkoda szamana mógł się przydać w późniejszym etapie gry. Qintaro ale to moja pierwsza gra i trochę poniosło mnie z oskarżeniami. :)

Jak wszyscy, to wszyscy, decyzji i tak nie zmienię.
głosuję na Oynoki

Jestem bardzo ciekawy co się dzisiaj wydarzy, tylko mam nadzieję, że nie spalimy paladyna, czy jasnowidza

Nie wydaje mi się żeby oynoki był wilczkiem ale może się mylę pożyjemy zobaczymy.

Nastała noc, magi czas, ludzie zaczeli się zbierać przy wcześniej przygotowanym stosie a ofiarą został Oynoki którego liczne osoby podejrzewają o wilkołactwo.

Przywiązali Oynokiego do stosu, po czym tłum rozpalił go ponieważ tylko ogień może ujawnić prawdę o człowieku.

Jak się okazało Oynoki był Wieśniakiem

Na domiar złego Byczska zaatakowały wilkołaki.

Lecz był on pod ochroną mocy paladyna przez co wilkołaki uciekły w popłochu, a Byczysek wyszedł z tej sytuacji nietknięty.

Tak jak myślałem oynoki nie był wilkolakiem no i straciliśmy kolejną osobę.

Eh, szkoda dobrego druha, niechaj ci dusza lekką będzie, dziękuję jednak za łaskę paladyna i jego tarcze :)

Sito możesz pisać Byka, Byczka, Mistrza, Największego Pana, Jego Ekscelencję itp :D