Wilkołaki sezon 13 (gra)

Jednak los się do nas uśmiechnął i mimo straty towarzysza jest powód aby dzisiaj świętować! Mam jednak nadzieję że jutro zobaczymy na stosie wilkołaka a nie kolejną niewinną ofiarę.

Ok,mam plan jako że wszyscy widzą ze jestem człowiekiem a nie wilkiem, proponuje żeby napisał do mnie jasnowidz na priv, będziemy mieć jakiś punkt zaczepienia i będziemy mogli stworzyć jakiś pewny sojusz

Brrrrr zimno na tych włościach, drogi zasypane... Witajcie Towarzysze! Doszły mnie słuchy, że za czasu mojej podróży zalęgły się bestie w naszej wiosce to prawda? Czy znowu dzieciaki się w coś bawią?

Blast blue - Mariska
Oynoki - Ethelt
Byczsek - Oynoki
Ammon(podejrzany) - Oynoki
Ksarou(podejrzany) - Oynoki
Qintaro - wstrzymany
Ethelt - wstrzymany

Byczsek jest człowiekiem i głosował na Oynokiego(ślepy traf jak mniemam bo Oynoki okazał się człowiekiem) ale co z Ammonem i Ksarou? Akurat we dwójkę ślepo poszli za Byczskiem? Akurat dwóch - tyle ile jest wilków. Może to i głupia poszlaka ale od czegoś trzeba zacząć.

Oynoki głosował na Ethelta i był czlowiekiem(nie jasnowidzem) więc to musiał być ślepy traf co nie daje nam poszlak.

Blast blue oskarżył mnie jako pierwszego, bez podania czegokolwiek więc to zostawiam do waszej oceny.

Qintaro i Ethelt wstrzymali głosy. Tutaj też nie mam co powiedzieć bo od wstrzymania głosu powodów jest milion(może czekają aż gra się bardziej rozwinie albo wiedzieli, że jak coś napiszą to Mariska będzie szukał poszlak :D)

Na dzień dzisiejszy(16.12.2015) o godzinie 00.02 moimi typami są Ammon i Ksarou. Zobaczymy co się przez te 20 godzin zmieni.

Wybaczcie, zmuliłem nieco, to się nie powtórzy.

Do rzeczy:

W sumie to macie rację, musimy spróbować z tym ślepym strzałem.Strzelam w takim razie tak jak wy - na Oynoki'ego.

Na Oynokiego poszedł raptem jeden głos, "strzelam w takim razie tak jak wy" brzmi dziwnie.

Szkoda szamana bo nie zrobił najmądrzejszej rzeczy, ale cóż bywa.

To akurat nie była wina szamana.

Jednak los się do nas uśmiechnął i mimo straty towarzysza jest powód aby dzisiaj świętować!

Może faktycznie Niewiara się pospieszył, bo oto mamy osobę, która rozumując logicznie (fakt potwierdzony) chce świętować. Faux pas panie Qintaro.

Byczsek jest człowiekiem i głosował na Oynokiego(ślepy traf jak mniemam bo Oynoki okazał się człowiekiem) ale co z Ammonem i Ksarou? Akurat we dwójkę ślepo poszli za Byczskiem? Akurat dwóch - tyle ile jest wilków. Może to i głupia poszlaka ale od czegoś trzeba zacząć.

Co Ksarou zyskuje oddając 3 głos ? Mądrzej było poczekać albo się wstrzymać. Ciekawe jest jak szybko łączysz fakty - oddali głos na chybił-trafił po kimś, jest ich dwóch - trop!

Oynoki głosował na Ethelta i był czlowiekiem(nie jasnowidzem) więc to musiał być ślepy traf co nie daje nam poszlak.Blast blue oskarżył mnie jako pierwszego, bez podania czegokolwiek więc to zostawiam do waszej oceny.

1. OK. 2. Oceniam to całkiem słusznie.

Nie bardzo tylko rozumiem jaki jest powód analizowania toku rozumowania 2 martwych wsiunów, którzy oddawali ślepe strzały. Trochę chaos wprowadzasz, pytanie tylko czy robisz to jako człowiek, czy jako kudłacz :)

Głębiej wchodzić już nie będę, 2 w nocy :)

Sito mógłbyś dzisiaj zacząć wybijać afków?

Witam czy coś mnie ominęło drodzy sąsiedzi.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

@Wolfi3x Wieśniaka spaliliśmy, szaman użył swoich mocy i zabił człowieka co poskutkowało śmiercią wtórną, nawet Paladyn coś zdziałał i obronił Byczska przed atakiem wilków. A tak ogólnie to nic.

Dalej jesteśmy w błędnym kole.

@Mariska dzięki za info :)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

A jednak nie :D Zagłosuję koło 20

Myślałem, że Qintaro oddał głos na Oynokiego, dlatego pisałem Wy.

Panie Elitar otóż w takiej sytuacji nawet promyk nadziei warty jest celebracji bo cóż nam innego pozostało. Zamartwianie się jedynie podsyca zło tego świata. Przechodząc do rzeczy ja osobiście bardziej zainteresowałbym się Genginem który jakby z cienia ogląda sytuację jedynie wtrącając co jakiś czas średnio wartościowe treści. Również Wolfi3x zachowuję się dość dziwnie kryjąc się argumentami, iż jest nowy. Czyżby brzemię bycia potworem jest dla niego za ciężkie i nie umie ukryć swojej prawdziwej tożsamości?

Jeszcze wyjdzie wilk z worka. Pytanie tylko jest takie - jasnowidz coś działa, próbuje czy zamula ?

Najbardziej podejrzany wydaje mi się Gengin. Mało co mówi, a jak już się odezwie, to w sumie nic nie wnosi.. po prostu coś sobie napisze byle tylko napisać.

Jeszcze wyjdzie wilk z worka. Pytanie tylko jest takie - jasnowidz coś działa, próbuje czy zamula ?

Powiem tak: albo leży siusiakiem do góry, albo coś robi - tak czy owak tym lepiej, że się chociaż nie wychyla.

Ja bym skłaniał się do Ksaoru, nie udziela się, a głosuje za tłumem, taki cichy morderca :D

Nie ma to jak za zwykłe odpowiedzi być podejrzewanym. To się chyba nazywa paranoja.
Piszę co piszę gdyż mam tylko podejrzenia i staram się je potwierdzić.
"Kto mieczem wojuje od miecza ginie" Zapamiętajcie te słowa drodzy wieśniacy, zapamiętajcie, gdyż mnie może braknąć dziś po kilku oskarżeniach i nie będę mógł wam podsunąć swoich typów.

A według mnie Mariska wyciąga zbyt pochopne wnioski, tak jakby chciał się mnie pozbyć.

Co wy niedobrzy zrobiliście, powiesiliście jasnowidza. Tak nie może być, plus dwóch wieśniaków. Wiem pierwszy dzień to strzał, jednak kolejne to już przesada. Sam byłem w górach, jednak drogie wilczki wracam do gry. Jeszcze dzisiaj nie głosuję, ale szykuj się potworze na śmierć.

Aktualnie jedno jest pewne, byczek stoi po stronie światła.

Co??? Gdzie ??? Kto powiesił jasnowidza?

Ja zawsze jestem po stronie światła, nie ważne czy w futrze czy bez :D

Chyba chodziło mu o szamana.