Wilkołaki sezon 13 (gra)

A według mnie Mariska wyciąga zbyt pochopne wnioski, tak jakby chciał się mnie pozbyć.

"Mariska rzucił oskarżenia na mnie? Zagłosuję na niego" typowe xD Tak chce się Ciebie pozbyć(Ammona również) ponieważ podejrzewam Cię o bycie wilkiem.

A co do Gengina to jestem bez zdania,

A nie to szaman padł, siak czy tak nie dobrze. Więc wnioskować można, wilk jest ukryty wśród piszących.

Nie napisałem, że będę na Ciebie głosował. :)

A ja dzisiaj nie będę głosować. Poczekam do jutra.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Nie napisałem, że będę na Ciebie głosował.

Fakt pisałem o głosowaniu ale chodziło mi o robienie nagonki na siebie nawzajem.

Ja zostaję przy mojej tezie.

Głosuję na Ksarou

Jak dla mnie nadal jest dwóch podejrzanych i jest nimi Gengin i Wolfi3x. Po dzisiejszej wymianie zdań również przyjrzałbym się Marisce, podejrzane jest, iż z takim uporem kieruje oskarżenia na Ammona i Ksarou tylko dlatego, że ślepo zagłosowali na Oynokiego. Jednak koniec końców utwierdziłem się w swoim przekonaniu o Wolfi3x po jego poście o niechęci oddania głosu, wilk gdy zaczęło mu się palić pod stopami ucieka. Dlatego głosuję na Wolfi3x

Halo halo ludzie głosujcie! Nie możemy dopuścić aby spalić 2 osoby a jak na razie tylko 2 osoby zagłosowały, siedząc w cieniu dajecie szanse wykazać się wilkom!

A ja będę głosował na Wolfi3x. Każdy twój post wygląda tak jakbyś na chama starał się coś napisać. Starasz się tak jakby wyjść naprzeciw stereotypowi, że wilczek siedzi zawsze cicho.

Głos na Ksaoru. Tak myśle i tak musi być :D

Dobra w takim razie zaglosuje i mój głos będzie nad Ksaorem.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Również głosuję na Ksarou.

Oskarżanie kogoś o zbyt pochopne wnioski w momencie, gdy nikt inny sensownych wniosków nie wyciąga to średnia taktyka.

Popieram Qintaro, zazwyczaj miał dobre pomysły GŁOSUJĘ NA Wolfi3x (nie mogę pisać na czerwono, więc napisałem capsem :-) )

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

Jeśli dobrze licze Wolfi - 3 głosy, Ksarou - 4 głosy

Głosuję na Wolfi3x Wstrzymuję się od głosu.

Takie mam przeczucie i nim się kieruję.

Po pierwsze na czerwono, po drugie jesli przyczynisz się do spalenia 2 osób, ty jesteś kolejny do odstrzału

Po pierwsze zaznaczyłem pisanie na czerwono (nie z mojej winy brakuje koloru)
Po drugie co w tym złego że się spali 2 osoby? Jeśli Wolfi3x to wilk to co mi wtedy powiesz, albo jeśli ta dwójka to wilki?

@Edit
Jeszcze raz zmieniłem kolor i teraz weszło

ok powiem ci ze Wolfix to nie wilk bo został prześwietlony przez jasnowidza, wiem kim jest jasnowidz, wiem tez kogo prześwietlił i jest to właśnie Wolf, ja zapewne dzisiaj zginę, to przynajmniej nie palcie go, to będą dwie pewne osoby on i jasnowidz

To wystarczy coś takiego napisać i po sprawie

Do końca nie chciałem mówić kto jest tym dobrym, żeby nie został potencjalnym celem wilków, a przy okazji i tak bym cie jutro spalił, ludzie zazwyczaj nie palą więcej niż jednej osoby, tak działają tylko futerkowi :)

To pal mnie jutro. Wyjdzie na to samo jakbyśmy dzisiaj spalili też Wolfi3x

Mnie jutro już pewnie nie będzie :)

Edit: Sito dawaj to podsumowanie bo muszę się wyspać, jutro do roboty