Wilkołaki sezon 13 (gra)

Gengin taka prawda, tylko wilki głosują tak żeby spalone zostały dwie osoby(chyba, że jest duuża pewność, że obydwoje to wilki) bo to daje teoretycznie 1 dzień mniej na szukanie poszlak.

Ja już swojego faworyta na palenie jutro mam.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Dzisiejszej nocy na stos trafił Ksarou aby oczyścić jego dusze i dowiedzieć się prawdy.

Jak się okazało Ksarou był zwykłym poczciwym Wieśniakiem.

Jak by tego było mało ludzie zapniepokojeni tym że Konsek (wieśniak) nie daje znaku życia poszli prawdzić co się z nim stało, lecz było za późno już dyndał pod sufitem (afk).

Wilki postanowiły dzisiejszej nocy że ich kolacją zostanie DeimonD który był wieśniakiem.

Późno piszemu przez ó :-P Ok, już zmienione :-) Dwóch zginęło, słabiutko :-(

Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka

1. Ammon

2. Elitar

3. Ethelt

8. Mariska

9. Gengin

13. Qintaro

Krąg się zacieśnia, aż dziwne że jednak mnie nie zabili :D

(@Ethelt co ty nie powiesz :v poprawiłem od razu, niewyspany jestem i pisałem na szybko.)

(@Ethelt co ty nie powiesz poprawiłem od razu, niewyspany jestem i pisałem na szybko.)

Spoko :-). Rozumiem, mi też zdarza, zwyczajnie lubię się czepiać :-P

Z racji, ze Ksarou okazal sie wiesniakiem to moje podejrzenia co do Ammona zostaja wycofane.

Z racji, ze Ksarou okazal sie wiesniakiem to moje podejrzenia co do Ammona zostaja wycofane.

Telefon dostal laga dlatego double post

Szkoda, dzisiaj nie mamy żadnego powodu by świętować. Chociaż dobrze, że wydał się sojusz między światłym Byczskiem i jasnowidzem gdyż gdyby nie to osobiście mógłbym doprowadzić do tragedii. A tak wierząc w jego słowa zostają mi dwa wcześniej wspomniane przeze mnie typy których jak na razie będę się trzymał.

Liczę na to, że zostanę prześwietlony przez jasnowidza i sojusz dokona wobec mnie słusznego wyboru ;)
Cóż, niestety znowu spaliliśmy swojego i nasza sytuacja wygląda coraz gorzej niestety. Cóż... Trzeba szukać nowych tropów, chociaż pewnie to ja będę tym tropem ;)

Jestem zbyt rozkojarzony, znowu ominąłem głosowanie...

Mam pewne spostrzeżenie - Ethelt 2 dzień pod rząd zgadza się z Qintaro. Głosowanie 1 - oboje wstrzymują się, dzień 2:

Popieram Qintaro, zazwyczaj miał dobre pomysły

Jest to o tyle niepokojące, że sam Qintaro jest dla mnie największym podejrzanym.

Z drugiej też strony:

Oczywista niewinność Ksarou nie jest równoznaczna z niewinnością Ammona. Tym bardziej, że oddał znowu głos w "wilczym stylu". No, ale idąc tym tropem to ja jestem najbardziej podejrzany, bo mam dziury w pamięci. Jakąś apkę muszę zainstalować na telefonie to będę pamiętał.

W przypadku Qintaro mogę się mylić, Ammon może mieć taki styl bycia jaki ma, ale Ethelt wysuwa się na 1 plan jako wilk. O ile się coś nie zmieni taki też głos oddam jutro.

Jestem zbyt rozkojarzony, znowu ominąłem głosowanie... Mam pewne spostrzeżenie - Ethelt 2 dzień pod rząd zgadza się z Qintaro. Głosowanie 1 - oboje wstrzymują się, dzień 2: Jest to o tyle niepokojące, że sam Qintaro jest dla mnie największym podejrzanym. Z drugiej też strony: Oczywista niewinność Ksarou nie jest równoznaczna z niewinnością Ammona. Tym bardziej, że oddał znowu głos w "wilczym stylu". No, ale idąc tym tropem to ja jestem najbardziej podejrzany, bo mam dziury w pamięci. Jakąś apkę muszę zainstalować na telefonie to będę pamiętał. W przypadku Qintaro mogę się mylić, Ammon może mieć taki styl bycia jaki ma, ale Ethelt wysuwa się na 1 plan jako wilk. O ile się coś nie zmieni taki też głos oddam jutro.

Usprawiedliwię się, pierwszego dnia nie patrzyłem co robi Qintaro, a drugiego zobaczyłem, że dużo osób głosuje na Wolf3xa i mi też jakoś pasował ale nie wiedziałem jak "sformatować" argument, więc napisałem, że głosuję tak jak Qintaro.

Z drugiej też strony:Oczywista niewinność Ksarou nie jest równoznaczna z niewinnością Ammona. Tym bardziej, że oddał znowu głos w "wilczym stylu". No, ale idąc tym tropem to ja jestem najbardziej podejrzany, bo mam dziury w pamięci. Jakąś apkę muszę zainstalować na telefonie to będę pamiętał.W przypadku Qintaro mogę się mylić, Ammon może mieć taki styl bycia jaki ma, ale Ethelt wysuwa się na 1 plan jako wilk. O ile się coś nie zmieni taki też głos oddam jutro.

Ja nie powiedziałem, że Ammon nie jest wilkołakiem. Ja powiedziałem, że wycofuje moje podejrzenia wobec niego ponieważ moja teza mówiła, że Ksarou i Ammon są wilkami ale skoro jeden z nich nim nie jest to moja teza po prostu stała się bezsensowna.

Niestety Gengin jeżeli nasz sojusz nie blefuje prześwietlili Wolfi3x co by oznaczało, że najszybciej możesz być prześwietlony jutro albo nawet i później. A według mnie do tego momentu nie powinieneś dożyć. Dziwnie zachowujesz się od początku a ostatnie głosowanie tylko potwierdziły moje obawy. Serio, tylko wilkowi może zależeć na spaleniu dwóch osób a nawet potwierdziłeś że nie była to pomyłka tylko celowa akcja. Dopiero po nacisku ze strony Byczska zmieniłeś swój głos aby choć trochę zelżeć z oskarżeniami w Twoją stroną jednak mi to nie wystarczy.

Drugim typem jak dla mnie jest Mariska dziwnie nagle zmienia zdanie co do swojego typu mimo iż jeszcze dzień wcześniej był pewien swego. Do tego wszystkiego zaczął wczoraj nagonkę na niewinnego Ksarou. Poza tym mój instynkt mi tak sugeruję.

Kończąc, dzisiaj niestety chyba już nie będę miał jak wpaść więc już zagłosuję. Jako iż instynkt może się mylić wybiorę suche fakty i głosuję na Gengin.

Niestety Gengin jeżeli nasz sojusz nie blefuje prześwietlili Wolfi3x co by oznaczało, że najszybciej możesz być prześwietlony jutro albo nawet i później. A według mnie do tego momentu nie powinieneś dożyć. Dziwnie zachowujesz się od początku a ostatnie głosowanie tylko potwierdziły moje obawy. Serio, tylko wilkowi może zależeć na spaleniu dwóch osób a nawet potwierdziłeś że nie była to pomyłka tylko celowa akcja. Dopiero po nacisku ze strony Byczska zmieniłeś swój głos aby choć trochę zelżeć z oskarżeniami w Twoją stroną jednak mi to nie wystarczy.Drugim typem jak dla mnie jest Mariska dziwnie nagle zmienia zdanie co do swojego typu mimo iż jeszcze dzień wcześniej był pewien swego. Do tego wszystkiego zaczął wczoraj nagonkę na niewinnego Ksarou. Poza tym mój instynkt mi tak sugeruję.Kończąc, dzisiaj niestety chyba już nie będę miał jak wpaść więc już zagłosuję. Jako iż instynkt może się mylić wybiorę suche fakty i głosuję na Gengin.

No ciekawe moja teza zakładała, że skoro Ksarou I Ammon głosowali razem to mogą być wilkami. Jeden okazał się być człowiekiem to jak dalej mógłbym przeć na upartego, że Ammon jest wilkiem? Wtedy nie był nie winny. Wtedy był podejrzany. Ja dziś jeszcze z głosowaniem poczekam do 21~~

Trzeba zacząć coś rozkminiać, proponuję, żeby każdy napisał swoje podejrzenia, ja myślę, że wilkiem może być Gengin i Ethelt. Gengin z powodu które opisał Qintaro, Ethelt z powodów które opisał Elitar.

Tak szczerze to ciężko jest znaleźć jakąkolwiek poszlakę bo mało kto piszę swoje przemyślenia czy próbuje rozmawiać(jak temat ma nie 6 tylko 13 stron po 2/3 dniach to styl pisania już może dać jakiś trop).

Fakt faktem jedynie Gengin zaliczył wtopę i próbował spalić dwie osoby jednego dnia...

Ja wracam do swojego starego tropu: Gengina.

Nie będę pisał czemu, bo powody są takie same, jakie wymieniłem wcześniej przy wspominaniu tej osoby.

Głosuję na Geninga.

Ja będę GLOSOWAĆ NA GENGINA dlatego że wczoraj głosował na mnie i ksaroua. A tylko wilkołak głosował by na dwie osoby.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka