Matko, jakie emocje :-). A Byczsek się spóźnia :-(
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Matko, jakie emocje :-). A Byczsek się spóźnia :-(
Jak co noc wszyscy mieszkańcy wioski zebrali się pod stosem, aby wykonać wyrok. Tym razem wybrany został Qintaro. Kiedy płomienie ogarnęły jego ciało w niebo wzbił sie nieludzki skowyt bólu i cierpienia.
Tak zginał Qintaro, Przywódca Watahy.
Ostatni żywy wilk jednak nie próżnował, kiedy wszyscy zajęci byli zwłokami Qintaro, zaatakował. Na cel obrał sobie Elitara, zdradzieckim ciosem poderżnął mu gardło i przystąpił do uczty.
Tak zginął Elitar, wieśniak.
Jest j**aniec nie zyje
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Victoria! Jeden parszywy pies zdechł! Został tylko jeden! Wydajęmi się, że powinniśmy sprawdzić kto nie głosował na Qintaro.
Zostaliśmy tylko ja, Ammon,Mariska, Wolfi3X. Ja daję słowo, że jestem człowiekiem, Wolfi3X też nie jest wilkiem, jako że został tylko jeden kundel proponuję żeby Wolfi3X powiedział kto jest jasnowidzem jeśli oczywiście sam nim nie jest. Wtedy zostanie (nie licząc mnie :-) ) jeden podejrzany, który będzie winny.
Dzięki.Oto co mam do powiedzenia - po raz drugi to powiem: doświadczenie. Qintaro ma spore doświadczenie, a tak się składa, że znam mniej więcej jego sposób pisania jak jest "tym dobrym". W tym sezonie pisze inaczej, co wzbudziło moje obawy gdy pisał o powodzie do świętowania, a zabicie Gengina, który był niewinny ("dobry" Qintaro zagłosował by inaczej) potwierdziło moje wcześniejsze obawy.Ammon, Ethelt oraz Ty ? Wynikało to z tego, że mogliście się faktycznie nabrać na to, że "Byczek został obroniony przez paladyna". To było oczywiste, że Byczek jest paladynem i jego śmierć powinna nastąpić NATYCHMIAST. Czekanie nie ma sensu. Tzn ma, jeżeli myślisz, że na podstawie tego, że ktoś nie padł zostaniesz wykluczony z kręgu podejrzanych.Jasnowidz potwierdził moją teorię o 1 z wilków. Co z 2 ? Nie wiem.Aha i zdanie do jasnowidza - usunięcie rozmowy lub zablokowanie mnie nie oznacza, że na maila nic mi nie doszło jak chociażby to kto zainicjował rozmowę .
W mojej pierwszej tezie nie pisałem o Byczsku bo wiedziałem, że jest paladynem(który paladyn nie daje obrony na siebie pierwszego dnia? ) ale nie mówiłem o tym bo wilki mogły nie skumać. Fakt faktem półmetek osiągnięty. Wygrana nie powinna nam przyjść z trudem.
Na Qintaro głosowali wszyscy oprócz wolfixa. Ammon zmienił głos na Qintaro. Obawiam się, że Ammon jest wilkiem bo głosował na kogoś innego ale zmienił bo stwierdził, że i tak Qintaro zostanie spalony to nie będzie podejrzany. Co tu robić...
Witam.
Z tej strony jasnowidz.
Powiem krótko: Mariska to drugi wilk.
To niech się ten jasnowidz obudzi, bo mam już ciepło w gaciach.Póki co moim celem jest Elitar.
Tutaj jest zaprzeczenie tego, że nim jesteś.(Jest to zrozumiałe wiadomo nikt nie będzie swojej klasy na prawo i lewo rozpowiadał)
No w końcu!Zmieniam cel i głosuję na Qintaro.
Jeśli faktycznie jesteś jasnowidzem to użyłeś wczoraj na Qintaro prześwietlenia dlatego zmieniłeś cel z Elitara na Qintaro.
Witam.Z tej strony jasnowidz.Powiem krótko: Mariska to drugi wilk.
Zaraz, zaraz jak to użyłeś prześwietlenia drugi raz z rzędu? Coś mi tu nie pasuje.
Dokładnie, jasnowidz musi czekać, chyba, że coś się zmieniło ale nie wydaje mi się! Chyba już mamy wilka!
Pisałem tak a nie inaczej, bo chciałem zobaczyć wasze reakcje i twoja Mariska mi się nie podobała, bo były to takie tekściki w stylu "napiszę coś, żeby napisać ale nie zwracać na siebie uwagi".
Tak czy siak, jak mi nie wierzycie, to niech wam Wolfi potwierdzi.
Ja Mariski nie prześwietliłem, po prostu uważam, że jest wilkiem, bo dzisiaj i tak chyba ostatnie głosowanie i moja umiejka i tak będzie bezużyteczna, bo ma 3 dni odnowienia.
W sumie, to jeżeli uważacie, że nie jestem jasnowidzem, to ktoś z was - Ethelt lub Mariska jest jasnowidzem.
W takim razie, z racji iż umiejętność jasnowidza już nie będzie użyta w tej grze, chcę usłyszeć, który z was nim jest.
Wolfi3X, potwierdzisz?
Tak potwierdzam.
Pisałem tak a nie inaczej, bo chciałem zobaczyć wasze reakcje i twoja Mariska mi się nie podobała, bo były to takie tekściki w stylu "napiszę coś, żeby napisać ale nie zwracać na siebie uwagi".Tak czy siak, jak mi nie wierzycie, to niech wam Wolfi potwierdzi.Ja Mariski nie prześwietliłem, po prostu uważam, że jest wilkiem, bo dzisiaj i tak chyba ostatnie głosowanie i moja umiejka i tak będzie bezużyteczna, bo ma 3 dni odnowienia.
Moje gadanie to nie jest coś w stylu "napiszę coś, żeby napisać ale nie zwracać na siebie uwagi" tylko po prostu zwróciłem uwagę na Twoje kłamstwo. Nie wiem co knujesz i kim jesteś a nie każdy może zauważył tą nie zgodność(użycie umki dzień po dniu)
Przecież napisałem wyraźnie, że nie użyłem umki, po prostu uważam, że jesteś wilkiem.
Jeżeli uważasz, że użyłem drugi raz umki to chyba znaczy, że dobrze trafiłem, nie?
Ok odrazu napisze GŁOSUJE NA MARISKA.
Przecież napisałem wyraźnie, że nie użyłem umki, po prostu uważam, że jesteś wilkiem.Jeżeli uważasz, że użyłem drugi raz umki to chyba znaczy, że dobrze trafiłem, nie?
Ehh po prostu jak napisałeś "Jestem jasnowidzem, Mariska jest wilkiem" to każdy normalnie myślący człowiek pomyśli sobie "O pan jasnowidz użył umki i jest 100% pewny" a to co Ty miałeś na myśli to już inna sprawa.
Ależ spokojnie, nie denerwuj się tak.
Zawsze taki opanowany, a teraz jakiś wilk w Ciebie wskoczył...
Ależ spokojnie, nie denerwuj się tak.Zawsze taki opanowany, a teraz jakiś wilk w Ciebie wskoczył...
Tak tak
No cóż Mariska, nie mam wyjścia, teraz to Ty jesteś najbardziej podejrzana. Głosuję na Mariskę. (Chyba tak się to odmienia :-) )
@ethelt
Wysłałem Ci 20 minut temu wiadomość.