Wilkołaki sezon 14 (gra)

Widać, że Rivellen i Volerix siedzieli cicho całą grę poza paroma oskarżeniami i nagle we dwójkę zagłosowali na mnie bo sobie tam snuję teorie(ich pierwsze głosowanie). Byczsek miał zagłosować na Hasirę ale tego nie zrobił(niby z powodu braku konkretnych dowodów) ale jakby spojrzeć na to, to Byczsek też w sumie nie głosował poza jednym razem. Także jedną z teorii może być, że wilki po prostu czekają aż się wybijemy i nie ingerują chyba, że trzeba tak jak w przypadku Rivellena i Volerixa kiedy nagonka na mnie mogła by się powieść. Jakby nie patrzeć Hasira też tylko raz zagłosowała na Mighta(pewnie poszła za masą)

Chyba na tym to wszystko polega? :D Dzielimy się wszyscy swoimi spostrzeżeniami, żeby każdy miał widok na niektóre sprawy z różnych perspektyw. Sam to przecież robisz :D

A o ile mnie wzrok nie myli to zagłosowałem na Ciebie zanim zaprezentowałeś nam te swoje "błyskotliwe" spostrzeżenia. Także trochę nieudolnie próbujesz tylko odwrócić uwagę od istoty problemu a jednocześnie utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mogę mieć co do Ciebie rację.

Żałosne, że oskarżasz mnie o zmowę z miernym @Civil, @Maqes. Głosowałem na Ciebie zaraz po kobiecie imieniem Hasira. Czujesz płonący grunt pod nogami i starasz się wszystko obrócić przeciwko mnie? Dla mnie nie znaczysz nic. Po drugie, to Ty przypuściłeś atak jako pierwszy, ponieważ to Ty zacząłeś snuć podejrzenia, jakobym to ja był wilkołakiem, na podstawie wizyty niedaleko mego domu.

Mariska po obserwacji ciebie, wnioskuję, że jesteś na 100% wilkołakiem, głosujesz na mnie, bo ja na ciebie zagłosowałem? Ciekawa linia obrony  Dodatkowo na twoją niekorzyśc działa twoja sygnaturka, definitywnie masz cos wspolnego z wilkami, niech splone, jesli klamie, glosowac na Mariske, spalmy wilka !

Byczskowi również się przyglądam i to jest mój drugi pewniak jeśli chodzi o powiązanie z Wilkami

Ta gra polega na dedukcji, dogłębnej obserwacji i wyciągania wniosków, Na 100% to są wilki !

Twoje zachowanie jest co najmniej śmieszne. Siedzisz cicho i nagle wyskakujesz, że niby głosuje na Ciebie bo Ty zagłosowałeś na mnie. Czy Ty w ogóle czytasz posty? Napisałem w poście wraz z pięknym malowidłem moją teorię co do Ciebie. Moja sygnaturka jest z poprzedniego sezonu w którym udało nam się spalić wilka w 1 dniu i to odznaczenie ;) Jestem niemal pewny, że jesteś wilkiem.

Chyba na tym to wszystko polega?  Dzielimy się wszyscy swoimi spostrzeżeniami, żeby każdy miał widok na niektóre sprawy z różnych perspektyw. Sam to przecież robisz 

A o ile mnie wzrok nie myli to zagłosowałem na Ciebie zanim zaprezentowałeś nam te swoje "błyskotliwe" spostrzeżenia. Także trochę nieudolnie próbujesz tylko odwrócić uwagę od istoty problemu a jednocześnie utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mogę mieć co do Ciebie rację.

No tak bo moje błyskotliwe spostrzeżenia wyszły właśnie z tego, że na mnie zagłosowałeś inaczej bym na to nie wpadł?

Stan głosów:
Cyvil 3
Maqes 4
Mariska 2
Volerix 1
Byczsek 1

Żałosne, że oskarżasz mnie o zmowę z miernym @Civil, @Maqes. Głosowałem na Ciebie zaraz po kobiecie imieniem Hasira. Czujesz płonący grunt pod nogami i starasz się wszystko obrócić przeciwko mnie? Dla mnie nie znaczysz nic. Po drugie, to Ty przypuściłeś atak jako pierwszy, ponieważ to Ty zacząłeś snuć podejrzenia, jakobym to ja był wilkołakiem, na podstawie wizyty niedaleko mego domu.

</blockquote>

Nigdy nie napisałem, że widziałem ciebie obok twojego domu. A ostatnia strona dyskusji to jest obrona cywila po głupim ruchu.

Mam nadzieję, że Paladyn dzisiaj nie zwali konia. Na celowniku wilków pewnie są wszyscy, którzy zaglosuja na Maqesa lub Elitara, bo to 100% wilki.

Ja w sumie nie wiem czemu jest ta nagonka na Civila. Weźcie pod uwagę to co pisałem o Volerixie i zobaczcie jego wypowiedzi to coś zdziałamy razem.

Oddaje głos na Maqesa

Nonsense przemyślał wszystko i stwierdził że Maqes musi być wilkołakiem.

Oddaje głos na Maqesa

Nonsense przemyślał wszystko i stwierdził że Maqes musi być wilkołakiem.

</blockquote>

Patrzcie kto się obudził

Zmieniam głos z Volerixa na Cyvila.

Skoro twierdzicie, że są wilkami a nie chcecie brać pod uwagę mojej teorii to się przekonamy ;)

Zmieniam głos z Volerixa na Cyvila. 
Skoro twierdzicie, że są wilkami a nie chcecie brać pod uwagę mojej teorii to się przekonamy 

Trochę za późno na zmianę głosu.

Do 21:45 można ;)

W świecie, gdzie istnieje tylko wojna, człowiek człowiekowi wilkiem.

No, prawie. Bardziej wilkołaki człowiekom wilkami. Dzisiaj rzuciliście oskrażenia przeciwko Maqesowi i Civilowi.

I, nie da się zaprzeczyć, że swąd palonego ciała człowieka, którym był Civil, nie jest zbyt przyjemny.

Ale z kolei czerpaliście niesamowitą satysfakcję z oglądania płonącego futra na Maqesie. I wszystko by było ok, tylko Aeth pogardliwie splunął i rzucił w niego kasztanem o imieniu Fred.

Mało fartownie, kasztan ten przeciął więzy, które trzymały wilkołaka w miejscu.

Wiedząc, że nie zostało mu za dużo czasu, wyrwał się ze stosu, pomknął w stronę Aetha, chwycił go w paszczę i uciekł w noc.

Popędziliście za nim, tylko po to, aby zobaczyć ciała ich obu 2 przecznice dalej - Maqes leżał spalony, a Aeth zagryziony. Oh, poezjo.

Maqes był Egzekutorem

Civil był Wieśniakiem

Aeth był Wieśniakiem

Tak? W takim razie wybacz, myślałem, że do 21:30.

2 late, double kill confirmed...

Z buta głosuję na Mariska. Pięknie przeprowadzone podwójne (a w Twoim wypadku potrójne) zabójstwo.

No i pięknie mamy egzekutora. Podwójne zrobiłem na wasze życzenie sami chcieliście spalić Cyvila i Maqesa także jeśli jeden z nich by zginął to drugi padłby kolejnego dnia ;) A jakby zginął sam Cyvil to Maqes mógłby jeszcze szaleć. Btw jeśli chciałeś uniknąć podwójnego spalenia to czemu próbowałeś zmienić głos na Cyvila a nie na Maqesa? Btw Volerix dalej jest u mnie na liście podejrzanych ;)

mówiłem  znacie mój drugi, pewny typ, wygrajcie to teraz

Żegnaj przyjacielu z pola. Twoja śmierć nie pójdzie na marne.

Jednak interesuje mnie teraz @Mariska która w ostatnim momencie zmienił głos, aby zabić dwóch.

Idę się z tą myślą przespać. Dobranoc wszystkim

Pisałem to w ostatnich sekundach (jak sie okazało i tak za późno) więc wybór był całkowicie losowy. Przynajmniej starałem się komuś uratować dupsko po Twojej brawurowej akcji. Fakt, błędnie jak się okazało, ale prawda jest taka, że gdyby nie Ty, to Cyvil wgl by nie musiał umierać. Także Twoja wataha musi być z Ciebie dumna.

Szczególnie Volerix musi być zadowolony

3 dzien z rzedu glosuje na Mariska, jest na 100% wilkolakiem, tracimy tylko nie potrzebnie pocziwych ludzi, zamiast palic wilki, palimy naszych, SPALMY MARISKE !