Dyskutować z sensem.
Wilkołaki sezon 14 (gra)
Jaką dyskusję z sensem można prowadzić, jeżeli na dzień dobry, pierwsza wiadomość to głos na mnie, bez żadnej argumentacji?
Pomijam fakt, że pierwsze głosy to i tak zawsze "strzały w ciemno", ale ma się poukładany jakiś plan działania i/lub podejrzenia. Nie można mieć nic z powyższych, jeżeli się zaczyna od oskarżenia z d*py.
Na chwilę obecną ciężko jest sensownie zaargumentować oskarżenia bo nic się jeszcze nie wydarzyło. Ja nie mam pojęcia na kogo oddać głos, może o zmierzchu będziemy wiedzieć więcej i łatwiej będzie podjąć decyzję
Dobry dzień wszystkim! Tak patrzę co ludzie gadają i jakieś już podejrzenia się nasuwają. Aczkolwiek najbardziej zwrócił mą uwagę Volerix90, który ni stąd ni zowąd pojawił się, wbił "szpilkę" Mightowi i ponownie się zaszył. Takie życie na skraju społeczeństwa jest bardzo dogodne dla wilczka. Dołożył swój głos aby mieć pewność, że spłonie Might, ale że nie jest to jego głos ostateczny w razie bezpieczeństwa może go zmienić.
Na chwilę obecną nie zamierzam się wstrzymywać, lub zmieniać głosu, zobaczymy jak dalej się potoczy, co też ludzie powiedzą, może mój głos ma ukryty sens działania i wywabi jednego, poczciwego wilczka z ukrycia, by go spalić
W gospodzie narazie nic nie gadają, wczoraj widziałem podejrzaną bandę na uboczu wioski, lecz nie dostrzegłem kim byli ci osobnicy. Będę dalej obserwował uważnie obrzeża wioski i postaram się coś wywnioskować z plotek z gospody.
p.s. Do której godziny można oddać swój ostateczny "głos" ?
* @Wran @Qintaro Proszę was o sprawdzenie prywatnych wiadomości, ponieważ widzę ze nie odczytaliście informacji na temat klas które został was przydzielone. W razie pytań proszę kierować do mnie w prywatnej wiadomości *
Uważaj na jeża, wilki lubią jeść jeże
JAK MOŻESZ MNIE ZASTRASZAĆ. MNIE I MOJEGO FREDZIA.
Głosuje na Maqes
Toż to wilk niemyty! Ja wiem! Widziałem go w nocy w lesie jak wyprowadzałem Fredzia! I co teraz powiesz kudłaczu?
[Spokojnie, widziałem wiadomość w powiadomieniach i najprawdopodobniej nie oznaczyło jej jako przeczytanej.]
JAK MOŻESZ MNIE ZASTRASZAĆ. MNIE I MOJEGO FREDZIA. Głosuje na Maqes Toż to wilk niemyty! Ja wiem! Widziałem go w nocy w lesie jak wyprowadzałem Fredzia! I co teraz powiesz kudłaczu? </blockquote>
To nie byłem ja, ja byłem w domu i smacznie spałem przy kominku.
Nawet jeżeli byś kogoś widział w nocy w lesie, to po co sam tam poszedłeś? Nie wiesz, że to niebezpieczne?
Zresztą podejrzewam, że ten twój jeż jest tak samo wymyślony jak twoje oskarżenia w moją stronę.
Jak to poco tam poszedłem? No przecież wyprowadzałem Fredzia. Czy ty głuchy jesteś? I jak możesz twierdzić, że jest on zmyślony?! PATRZ, DZISIAJ WZIĄŁEM GO ZE SOBĄ.
I co teraz cwaniaczku? Fredzio, nie słuchaj go. A tym bardziej uważaj na niego, nie wychodź lepiej sam z domku jak mnie nie ma. On może być groźny...
Jak to poco tam poszedłem? No przecież wyprowadzałem Fredzia. Czy ty głuchy jesteś? I jak możesz twierdzić, że jest on zmyślony?! PATRZ, DZISIAJ WZIĄŁEM GO ZE SOBĄ. I co teraz cwaniaczku? Fredzio, nie słuchaj go. A tym bardziej uważaj na niego, nie wychodź lepiej sam z domku jak mnie nie ma. On może być groźny...
A to przepraszam, mogę go pogłaskać?
Nie, nie pozwolę ci na to śmierdzący kundlu!
Tu będziesz bezpieczny...
Nie, nie pozwolę ci na to śmierdzący kundlu! Tu będziesz bezpieczny...
Uważaj żebyś za takie wyzwiska nie znalazł kiedyś kupki popiołu zamiast Fredzia...
Wariaci są wszędzie.
Zaburzenia psychiczne spowodowane zmianami w krwiożerczą bestię wydają się całkiem normalne(może Fredzio to Wran w formie wilkołaka?)
Można prosić o jakieś wstępne podsumowanie głosów?
Might Tay 5
Hasira 1
Maqes 2
Wran 2
Brawo ja.
A co mi tam, głosuje na wariata Wrana
Jak dla mnie to historyjka Maqes'a o siekierce mocno śmierdzi
Głosuję na Maqes
Głos na Sildu. Za AFK. Jak się odezwie to zmienię lub odwołam.