No raczej. Możesz w ten sposób próbować zrzucić z siebie podejrzenia. Wiadomo, że również zabójca mógł nas podpuszczać, żeby ciebie dobić, ale również istnieje możliwość, że sama zostawiłaś taką wiadomość,.
Wilkołaki sezon 15 (gra)
Jak chcesz mówić o doskonałym planowaniu i zrzucaniu z siebie podejrzeń, to ja mogę być zabójcą, znalazłem i przekonałem paladyna do obrony mnie podczas pierwszego ataku oraz zaatakowałem sam siebie. W ten sposób jestem czysty i dalej kogoś zabiłem.
Just saying.
Jak chcesz mówić o doskonałym planowaniu i zrzucaniu z siebie podejrzeń, to ja mogę być zabójcą, znalazłem i przekonałem paladyna do obrony mnie podczas pierwszego ataku oraz zaatakowałem sam siebie. W ten sposób jestem czysty i dalej kogoś zabiłem. Just saying.
To ma sens!
Nie wiem jak będę stał z czasem później, dlatego rozpisze wszystko teraz. Dla mnie na ten moment w dalszym ciągu najbardziej podejrzany wydaje się Wran - nie wchodzi, nie pisze, jedynie zagłosuje i to jeszcze z losowym usprawiedliwieniem. Zaraz za nim poszedł Cywil i Hasira... Reszta poleciała na ilość, bo jak wszyscy to wszyscy. Dostaliśmy zmylającą notkę od zabójcy, która jest jedynie próbą manipulacji. Ani nie możemy być pewni, że świadczy ona o czym, ani nie możemy wykluczyć że rzeczywiście wskazuje nam kto jest zabójcą.
Ciekawie zachowuje się też Cywil, który strzela kolejny raz, bo jak nie tamten, to na pewno ten.
Swój dzisiejszy głos dedykuje zmarłemu niewinnemu przyjacielowi wieśniakowi, który od początku był niewinny, a został spalony przez tych złych, głosujących na niewygodne osoby! Głosuje na Hasire - czas się w końcu pozbyć baby z obozu, bo wprowadza tylko chaos. Wran co prawda nie pisze i pierwszy rzucił losowy głos, jednak wydaje mi się, że bardziej mąci w tym miejscu Hasira.
A jeżeli mam spłonąć ja, to zobaczycie na stosie kolejnego wieśniaka i wtedy też już stu procentowo otworzą wam się oczy... Byle nie za późno. Dodatkowo wspomnę, że jako jeden z nielicznych chciałem zwyczajnie bronić przed spaleniem niewinnego, gdyż od początku ewidentnie głosy na niego były mocno naciągane, a aktualnie pierwszy w moją stronę wysunął głos Cywil, który również przyczynił się jako jeden z pierwszych do spalenia niewinnego.
Dziwne ze akurat wybrałeś mnie na cel. Nie udzielam się, ponieważ mam własne przemyślenia i sam jestem w stanie przeanalizować sytuacje. Nie muszę ich udzielać na forum publicznym.
A jeżeli mam spłonąć ja, to zobaczycie na stosie kolejnego wieśniaka i wtedy też już stu procentowo otworzą wam się oczy...
Zagłosował(a) na Ciebie na razie tylko Civil, więc nie wiem dlaczego dramatyzujesz. Własnie przez to zdanie narodziły się we mnie podejrzenia co do twojej osoby.
No właśnie, za bardzo starasz odwrócić od siebie uwagę, Nvminer.
Nie będę się wstrzymywał.
Głosuję na byczsek.
Żartowałem z tym sensem...
Co jak co, ale osoba, która tutaj najbardziej mąci to ty Nvminer... Generalnie twoje podejście do mnie jest w stylu "mąci bo jest kobietą". Srsly? I to bym najprędzej na ciebie głosowała albo na Redzika, bo faktycznie coś zbyt milczący jest, a bardzo często wilki milczą by po prostu nie zwracać na siebie uwagi.
Jeszcze się zastanowię na kogo oddać głos.
Też jestem za tym że Górnik cos kreci, Aeth glosowal na Hasire, wiec raczej wilkiem nie jest. Ewentualnie moze byc zabojca. Natomiast gornik upiera sie od poczatku zeby ja spalic, co jest troche dziwne. Nadal tez wydaje mi sie podejzany Ksaoru, szczegolnie po pierwszym glosowaniu i zmianie glosu. Do wieczora jeszcze troche wiec sie zastanowie.
Ja bym na nich wszystkich zesłał kare Innosa xD
A tak serio to w sumie Nvminer ładnie mąci w sumie to jest spoko ale zakładam, że nawet jakbyś był wieśniakiem to po spaleniu Ciebie nie otworzą nam się oczy na Twoje przemyślenia bo możesz mieć tyle racji co my paląc Ciebie. Chyba, że jesteś jasnowidzem to wtedy faktycznie będę chciał spalić Hasirę bo założę, że ją prześwietliłeś.
Głosuję na Nvminera
Dalej nie potrafisz poprawnie napisać mojego nicku i dalej razem z Redzikiem podajecie idiotyczny argument z pierwszego dnia.
@byczsek Redzik pisał to samo.
Możliwe, pisanie z telefonu nie należy do moich ulubionych. Więc za przekręcenie nicku przepraszam
Edit: I nie Redzika, tylko Ammona, który okazał się wieśniakiem
Nvminer oj jak ty strasznie tu mieszasz... Nie chcę rzucać bezpodstawnych oskarżeń, ale Nvminer i Civil. Dziś głosuje na Nvminera. Mam nadzieję ze ten głos będzie dobry.
Jem zupę z przydomowych warzywek i staram się zebrać do kupy wszystkie wątki.Nie jestem także jedynym z cichych graczy więc nie rozumiem czemu tylko ja jestem podejrzany.
Dzisiaj jednak podejrzanych mam wielu, lecz wybieram Byczsek, w szaleństwie Tay'a może być metoda, jak to mawiał pewien prorok Innosa.
Również głosuję na Nvminera.
Ja nadal podtrzymuję mój głos z wczoraj Civil.
Tak jak pisałem wczesniej. Coś mi nie pasuje w zachowaniu Nvminera.
Głosuję na Nvminera.
Spodziewałam się jeszcze jakiś ciekawych wywodów od górnika, ale chyba się nie doczekam...
Głosuję na Nvminera.
Wybaczcie, że dzisiaj praktycznie się nie odzywałem, mało czasu. Oddaję głos na Hasira.