Wilkołaki sezon 15 (gra)

Panie i Panowie chciałbym wnioskować o spalenie Ksarou. (Jutro bo i tak Nvminera nie przebijemy) Już nie mówię o tych jego zmianach głosu ale grozi mi na pw, że mnie zabiję w nocy. Jest moim przyjacielem ale nie mogę ryzykować dobra Khorinis.

Przecież to same kłamstwa wymyślone są.

Spoczko, jak spłonę to zaczniecie może interesować sie Wranem i Cywilem którzy drugi juz raz oddają głos bo tak. Nie mówiąc o Hasirze. Biegniecie jak wierne owieczki, zero wniosków póki ktoś z nich nie zacznie głosować

@Ksarou na prawdę chcę mnie zabić. Mówi, że zginę tej nocy ;(

@Nvminer wprowadza straszny chaos w naszej karczemnej dyskusji, próbując zamydlić nam oczy.

Uważam, że dzisiejszej nocy powinien spłonąć Nvminer.

Mariska, słyszałem, że Twój ojciec zabawiał się z owcami.

@Ksarou powiedz no czy to coś z przodu Twojej głowy to twarz czy d*pa?

To jeżeli Mariska zginie jutro płonie ksarou.

Wieczór był mroźny, a zrobiło się chłodniej dopiero wtedy
kiedy wieśniacy usłyszeli wycie wilków
zastanawiali się czy to wilkołaki zaczęły zabijanie
czy to po prostu wilki wyją do księżyca.
Oglądali się za siebie szukając cienia i nasłuchując czy nikt nie krzyczy,
ale nic się nie wydarzyło

Mieszkańcy uznali, że Nmviner musi spłonąć na stosie
nie było to dla niego zaskoczeniem, bo przewidywał to od dawna
wyciągnięto go z jego piwnicy gdzie siedział schowany przykryty kocem
zapierał się nogami i rękami krzycząc, że jest wieśniakiem
nic mu to nie dało, gdy stos zaczął płonąć zaczął pluć na ludzi którzy na niego głosowali

Nikt inny dzisiejszej nocy nie umarł, wieśniacy mogą spać spokojnie.

Nvminer był wieśniakiem

A ja od siebie proponowałabym się bardziej przyjrzeć tym, co właśnie są mało aktywni. Czyli SloppyTurtle, DeimonD i Redzik.

Nie wydaje mi się żeby Mariska mówił prawdę, chce po prostu nas sprowokować do tego by spalić Ksarou bo tak. "Screen or didn't happen".

Gdyby mówił prawdę to już by nie żył, nie sądzicie?

A więc jednak...

@Nvminer Wybacz mi, że Ci nie wierzyłem. Będę się modlił do Innosa, aby wybaczył mi moją pychę.

Dobra Panie i Panowie obstawiałem taki scenariusz, że przeżyję i będzie na mnie nagonka. Jeśli Hasira jest za Ksarou a on teraz głupio mówi, że już bym nie żył(logiczne, że jak bym padł to padł byś Ty) i niby próbuje przekonać swoją rację to obstawiam, że oni są wilkami albo grają wieśniaków którzy sieją zamęt...

Głosuję na byczsek.

@Ksarou Widziałem, jak wychodziłeś z pomiędzy drzew...

Głosuję na byczsek.

Głosuje na Wrana. Bez sensu głosy dajesz. Moim zdaniem jesteś wilkiem.

Widzę, że rzeczywiście lepiej się nie udzielać w temacie, wtedy nikt cię nie podejrzewa i nie rzuca głosów losowo...

Daje głosy bez sensu, ale i tak paleni sa ci, na ktorych zagłosowałem. Tylko ja decyduje, czy kazdy z osobna? W takim razie wstrzymam sie dziaiaj. Przykro mi, że ani Ammon , ani Nvminer nie byli w stanie przekonać nas do zmiany głosu.
Chciałbym tylko zauważyc, że Might Tay juz 2gi dzień z rzedu głosuje na byczsek'a. Nie wiem co jest powodem. Czy jest jasnowidzem i zna jego klase, czy po prostu sie na niego uwiął, ale jeden z nich powinien być kolejnym celem.

W takim razie dzisiaj wstrzymuje się od głosu.

Ale ta gra ch*jowa się zrobiła teraz. Zabójca i wilkołaki przestali zabijać "bo po co, sami się popalą na stosie". Serio? Jak my przestaniemy głosować, to oni zaczną zabijać, YEY! \o/ Uwielbiam takie beznadziejne sytuacje.

W sumie sama nie wiem co zrobić... Najchętniej rzuciłabym tym sezonem i wyjechała w Bieszczady :v