Wilkołaki sezon 15 (gra)

Tu już mowa o regulaminie forum i ogólnie prawie polskim - zakaz udostępniania prywatnej korespondencji bez zgody

No cudzej nie, ale swoją tak.

Więc np. ja wysyłam wszystkim po kolei swoją klasę. I tak niech zrobi każdy. Więc każdy już będzie wiedział kto kim jest i jak ma głosować.

Ja czegoś nie rozumiem czy to teraz jest rzeczywiście tak dziurawe? :DDD

Jestem niemal pewny, że w regulaminie jest zakaz wysyłania screenów bo mojej akcji sprzed paru sezonów. Gdzie zostałem ja(wilk), jasnowidz i wieśniak. Jasnowidz i wieśniak mieli ze sobą kontakt od początku gry także nie możliwe było wygranie tego przezemnie. Więc napisałem do wieśniaka, że to ja jestem jasnowidzem i a prawdziwy jasnowidz go wkręcą. Ściemniałem ostro, że to ja podpuszczałem jasnowidza żeby go omamiał bo ja nim jestem na prawdę itp XD No i na końcu wysłałem mu screena z klasą zmienioną w paincie(pewna osoba z tego grona mi go przerabiała xD) i łyknął haczyk - spaliliśmy jasnowidza a ja go zabiłem w nocy ;) Po tym incydencie został wprowadzony zakaz przez Yanga.

Btw ileś tam sezonów temu gościu też mnie tak wrobił jak grałem palem i zremisowaliśmy przez to ;(

A co do obecnego sezonu to dalej nie mam jakiś 100% teorii na temat osób i ciężko mi rozsądnie wybrać ;(

edit: sprawdziłem rekrutację i ąż dziwię się, że w obecnych rekrutacjach nie ma napisanego zakazu wysyłania screenów.

Pewnie nie znajdę poparcia, ale moim zdaniem przerabianie screenów i wrabianie kogoś to też ciekawy sposób na prowadzenie rozgrywki. Wilkołaki to gra przede wszystkim psychologiczna, więc w niej takie rzeczy powinny być dozwolone. Tutaj nie ma rozgrywek "fair", liczy się spryt ;)

No ale to moja opinia w tej kwestii, a co do powyższej gównoburzy to się nie wypowiem.

Głosuję na Ksarou, podejrzane te zmiany głosu, w dodatku z błachych powodów.

Lepsza zmiana głosu od udawania nieaktywnego. Zazwyczaj takie osoby są wilkołakami. Po prostu nie wiedzą jak pisać, żeby się nie wtopić.

Wydaje mi się, że Civil to wilk, mimo wszystko to tylko intuicja (i pewnie podpowiada źle). Tak czy inaczej głosuję na Civil`a.

Oddaję głos na Elitar. No zobaczymy co z tego wyniknie, jak nie on to Maqes.

Oddaje głos na Wran - za pasywność i losowe głosowanie. Praktycznie się nie udziela

Wciąż jestem niepewny, wciąż za dużo wątpliwości a za mało poszlak, dlatego dzisiejszego wieczoru wstrzymuje się od głosu.

Ale zrobiliście tu offtop mogliście to pisać w temacie z rekrutacja...

Jak dla mnie screeny powinny być zabronione.

Nastał wieczór co za tym idzie, czas na kolejne palenie, dzisiejszym szczęśliwcem a raczej nieszczęśliwcem zostaję Elitar.
Tak więc napoili złocistym trunkiem Elitara w karczmie aby się za bardzo nie opierał.
Po czym zaciągnęli go na uprzednio przygotowany stos i zaczęło się, w sumie jak co dzień nic nowego.
Elitar stanął w płomieniach, wykrzykując bełkotem "źle robicie ludzie, źle robicie!" nic dziwnego był nawalony jak messerschmitt.

Wilkołaki postanowiły tej nocy zaatakować, na swój cel obrały Ammona.
Wpadły do jego domu, Ammon tylko zdążył się podnieść z wyra i ujrzał trzy wilkołaki wiedział że to jego koniec.
Wilkołaki nie bawiły się Ammonem, dały mu szybką śmierć i zrobiły sobie szwedzki bufet.

Nastał ranek, ludzie zebrali się w karczmie, zauważyli że brakuje Maqesa.
Tak więc udali się do jego domu rozbitego w dzielnicy portowej,
achhh dzielnica portowa, te kurewki, ten alkohol żyć nie umierać, a jednak.
Znaleźli Maqesa martwego we własnym łóżku.
W ręku trzymał poplamioną krwią kartkę na niej było napisane,
*Złe kobiety są gorsze, niż źli mężczyźni*

Elitar był Wieśniakiem

Ammon był Wieśniakiem

Maqes był Elementalistą

Dalej żyję.

k**wa.

Zwycięstwo.

Emmm, to oznacza, że wilki wcale nie użyły umiejętności...

Edit: Właśnie, co się stało? Przecież Talerz miał zginąć!

A mówiłem że palicie bez ładu i składu... Ehh...

Dobra. W takim wypadku: Swój głos oddaje na Nvminera

Nie wiem, czego płaczecie.

To tylko potwierdza, że na dzień dzisiejszy, wilki nie dość, że nie odpaliły Odpoczynku, to jeszcze istnieje 50% szansy na to, że wiedzą, kto jest zabójcą. A skoro tak jest - wystarczy prześledzić głosy dnia dzisiejszego.

Hm... Cóż. Na razie zbyt wcześnie na jakiekolwiek głosowanie, ale będę miał na celowniku Reda.

*Złe kobiety są gorsze, niż źli mężczyźni*

Czemu mnie nie dziwi, że jak zwykle się do mnie bije, lol :v

Lipton, że elementalista RIP... Na początku tak dobrze szło i przestało dobrze iść, yey :/

No nic, do jutra w takim razie, zobaczymy co kolejny dzień przyniesie...

Czemu mnie nie dziwi, że jak zwykle się do mnie bije, lol  

Lipton, że elementalista RIP... Na początku tak dobrze szło i przestało dobrze iść, yey :/ 

No nic, do jutra w takim razie, zobaczymy co kolejny dzień przyniesie...

Ej chwila, ale przecież Hasira mogła sama zostawić taką troll wiadomość PepeAmazing

Ty tak serio?