Wilkołaki sezon 15 (gra)

Wilkołaki pewnie użyły tej umiejętności i dzisiaj zabiją 3 osoby.

Ja serio proponuje przyjrzeć się milczkom. Spaliliśmy już dwóch bardzo aktywnych wieśniaków i stoimy w miejscu, a wilki-milczki sobie siedzą po cichu i myślą, że wszyscy o nich zapomnieli -.-

Innych pomysłów aktualnie nie mam, jakoś zero poszlak coś na razie... Nie wiem co mam sądzić o byczsek. Might bardzo pewnie na niego głosuje, może ma powód. Eh.

Nie rozumiem jaki powód może mieć Talerz. Może się obraził bo mówię na niego Talerz? Faktem pozostaje, że jestem wieśniakiem i to ostatnia gra kiedy się dużo udzielam. Następnym rzem lepiej afczyć jak co poniektorzy. Z uwagi że mnie nie będzie wieczorem, głosuje na Ksarou(to jest czerwony kolor jakby ktos nie widzial)

Również głosuję na byczska.

Oddaję głos na Hasira.

@Hasira Przepraszam za ostatnią nieaktywność miałem sporo do zrobienia. Rozumiem Twoje podejrzenia są całkiem trafione.

Ja serio proponuje przyjrzeć się milczkom. Spaliliśmy już dwóch bardzo aktywnych wieśniaków i stoimy w miejscu, a wilki-milczki sobie siedzą po cichu i myślą, że wszyscy o nich zapomnieli -.-

Innych pomysłów aktualnie nie mam, jakoś zero poszlak coś na razie... Nie wiem co mam sądzić o byczsek. Might bardzo pewnie na niego głosuje, może ma powód. Eh.

No tak a groźby na pw od Ksarou, że zginę + Twoje pomaganie Ksarou we wrabianiu mnie wcale nie są poszlakami ok.
Serio ktoś zagłosował na byczska i odrazu reszta robi to samo już nie mówię o tym, że Ksarou też głosuję na Byczska z Hasirą(ona niby zakrywa się "brakiem poszlak") zastanówcie się dwa razy bo jutro mogą być już kredki.
Ja swój głos oddaję na Ksarou bo dziwne jest, że grozi mi na pw a potem w temacie próbuje wszystko poukładać tak jakbym kłamał(po co miałbym kłamać? Gdyby tego nie było nawet bym na to nie wpadł)

No cóż, czas mija a tu aktywność drastycznie spadła. Lipa.

Co do Ksarou to nadal nie dałeś żadnego dowodu. Ja tez mogę teraz zacząć pisać "że Might na PW grozi mi, że mnie zgwałci". I co? I nic. Poza tym to może ty Mariska jesteś tym złym, a nie on? ;)

Jeśli byczsek okaże się nietrafiony to ja osobiście stawiam na Redzika albo właśnie na Mariske.

Głosuję na byczsek.

Dziwnę, że nikt nic nie wspomina o towarzyszu @Sildu, który też w miarę cicho siedzi..:what:

Dzisiejszy głos oddaję na @Ksarou, coś mi tutaj śmierdzi..

Zmieniam głos na Ksarou. Ksarou to z daleka śmierdzi futrem. niech dziś spłonie.

Jak dalej tak pójdzie to zagram w otwarte karty. Mam nadzieję, że nie będzie trzeba, bo na tym skorzystają wilkołaki i zabójca...

Dawaj na co czekasz? Tak czy tak spłoniesz.

Jeszcze 6 osób może głosować. Więc jest na co czekać.

Głosuję na byczsek.

Głosuję na Ksarou.

Głosuję na byczsek

@Hasira ja moge to udowodnić ale wtedy nie miało by to sensu a każdy może sprawdzić kogo Ksarou w "domu" odwiedzał. Co nie zmienia faktu, że na bank Byczsek jest wieśniakiem a Ty i Ksarou wilkiem którzy nieudolnie myślą ;) Kamraci nie dajcie się im omamiać serio x.x

Dużo się dotychczas wydarzyło, ale jeszcze dużo przed ludnością Khorinis.
Dzisiaj mieszczanie na cel obrali byczseka.
Zaciągnęli go na stos, ogłuszyli, oblali naftą i podpalili.
Oczom ludzi objawił się Beliar i zabrał ze sobą byczska ze sobą.

Wilkołaki tej nocy postanowiły się rozdzielić i zaatakować trzy osoby,
jedna ofiara na jednego wilkołaka, zawsze to więcej mięsa.
Wilkołaki zaatakowały Might tay, Mariska i Hasire.

Byczsek był Seryjnym mordercą.
Might tay był Jasnowidzem
Mariska był Wieśniakiem
Hasira była Wieśniakiem

Szaman postanowił zainterweniować.

Pomodlił się do Innosa o pomoc w tym.

Innos postanowił wypełnić wole Sloppyturtle.

Który rzucił klątwę na Civila.

Niestety szaman zabił niewinnego wieśniaka.

Za co innos go sprawiedliwie ukarał i odebrał mu życie.

Sloppyturtle był Szamanem

Civil był Wieśniakiem

No to się porobiło teraz...