ProGmR, tylko barszczu nie bierz!
Wilkołaki sezon 2 (gra)
A przecież dzisiaj upolowałem lwa śnieżnego.
Więc zapraszam do wspólnego posiłku.
BARMAN UPIECZ TEGO LWA CO DZISIAJ TU PRZYNIOSŁEM!
Szybko wyjdę by oddać głos, ale prędko wrócę bo jeszcze trunki nie do pite i noc się zbliża. Tak więc niech padnie szybko na Koyiro a jeśli to nie on to niech ProGmR szykuje się na odwet z mojej strony.
ProGmR, tylko barszczu nie bierz!
A czemóż to?
Jarid, jesteś pewien, że to ty go upolowałeś? Coś mi śmierdzi padliną...
no panowie 19 minut to palenia.
Zbliża się czas palenia na stosie. Płon, Koyiro!
To nie o 21:45?
Do 21:45 należy oddać głos
Ah.. Żegnaj, Koyiro
ktokolwiek dzisiaj umrze, być może ja, przyjrzycie się kto na zamordowaną osobę głosował albo na kogo zamordowana osoba głosowała.
Przed śmiercią oznajmiam jeszcze, że kto będzie próbował dorwać się do mojego sklepiku, czekają tam na niego dwa wygłodniałe bulldogi, tak więc odradzam wszelakich kradzieży.
A tak w ogóle, barman dawaj jeszcze tego miodu.
Szkoda, że tak stać się musiało. Głosu już nie zmienię.
Ja wstrzymałem się od głosu, panowie. Nie chce miec na sumieniu niewinnej duszyczki. Ale jedno pamiętajcie - Spalić! A potem sobie wrzucajcie gdzie tam chcecie. Ogień wypala także dusze, a te wilcze bydlaki może i serca nie mają, ale duszę jak najbardziej.
Koyirooooo
ktokolwiek dzisiaj umrze, być może ja, przyjrzycie się kto na zamordowaną osobę głosował albo na kogo zamordowana osoba głosowała.
Czy to jakaś aluzja?
No i sie stalo. Nie wiem czy dobra decyzja, po pierwszym dniu ciezko sie glosuje...
Kto na zamordowaną osobę głosował powiadasz? Heh. ZZnaczy się większość. Barman polej coś mocnego.
Głosować i tak trzeba było, bo i tak wilki by kogoś zaatakowały.
Kto na zamordowaną osobę głosował powiadasz? Heh. ZZnaczy się większość. Barman polej coś mocnego.
nie spalona na stosie, a zamordowana.
Ahh.. już nie ogarniam po tym piciu.