Ja powiem tylko tyle, bo i tak pewnie umre - Moim zdaniem, głównymi podejrzanymi powinny być osoby, które nic nie mówią, albo mówią bardzo mało. Chyba logiczne, że większym podejrzanym będzie Plain, czy Ja, niz taki ISmokeBleezys, o którym pewnie mało kto wie, a powiedział po pijaku może 2 zdania?
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Chyba oboje możemy się zgodzić, że cholernie naiwnym ruchem yamakazu byłoby spalenie sheitaha, który na niego głosował, racja? To daje oczywisty trop, o czym wczoraj pisałem. Nie pisałem jednak tego, żeby uwierzyć w schemat, który wilki zastosowały, tylko żeby go zauważyć. Czemu wciąż uważasz yamakazu za podejrzanego? To wydaje mi się co najmniej dziwne.
Szczerze? Bałem się. Ale po dzisiejszej wymienia zdań, nierozsądnym było by zabicie mnie przez Ciebie, czy Warcrafta. Oczywiście mógłbym kłamać, więc dam ss z PM'a jakiego dziś wysłałem do jednego z graczy.
No kolejnego kumpla chcą mi spalić... Najpierw Koyiro, teraz Warcraft? CO ja wam zrobiłem bydlaki, że mi przyjaciół zabijacie?!
Plain Lazy, jest ciągle przeciwko mnie i nie dowierza co do mojego czlowieczeństwa... wiesz co? Miłego lotu "kolego"
Co do podejrzeń do mojej osoby:
- od samego początku twoje podejrzenia wobec mnie wywodzą się z obserwacji poprzedniego sezonu. Ba, uznałeś, że jestem winny zanim się jeszcze odezwałem, choć nie byłem jedynym. Ludzie, zastanówcie się czy jego podejrzenia mogą być brane za rozsądne? Pomyślcie, na Boga!
- posty mogą być niestety edytowane bez pozostawiania śladów, przykład:
wow, przewidziałem przyszłość. Jestem jasnowidzem? Skądże, twój dowód jest po prostu lekko mówiąc mało wiarygodny. Skucha, bracie.
@sheitah, przecież nie mówię, że jesteś wilkołakiem. O Boże! Twierdzę tylko, że jeżeli wilki chciałyby cię do siebie zabrać, to jesteś idealnym kandydatem. Jeżeli wciąż myślisz jak "nasz", to powinieneś to zrozumieć.
Plain druchu, niestety, kartograf z ciebie był by beznadziejny, widac gołym okiem, iż ten tekst jest nieudolnie przerobiony, nawet papier posiada inny kolor, a czcionka niewyraźna.
Poza tym moge potwierdzic, iż towarzysz Cree mówi prawde - Ta sama osoba która rozmawiała z nim, kontaktowała się tez ze mną. Już działa podziemna siatka kontaktowa panowie, niczym gildia złodziei z Khorinis, wszedzie mamy swoje kontakty.
Jak już mówiłem, powinnismy bardziej skupic się na cichaczach, które siedzą i tępo się przyglądają, czasem tylko coś mrukną.
Warcraft chodzi ci o jego ss? przecież napisał, że specjalnie edytował. Plain dobrze myśli, chodź wcześniej troche mu nie wyszło. Teraz dopiero zaczynam go rozumieć i tak jak mówi, sheitah twoje "dowody" nie mają najmniejszego poparcia w rzeczywistości. Plain kogo podejrzeważ? Bo chyba nie Cree? On nie wygląda na wilka.
Chodziło o zwykłą edycję jak w postach - ale nie Plain, nie edytowałem go.
Ja niestety nie mogłem wcześniej wbić.
Nieźle się tu rozkręciliście z tymi wiadomościami od przyjaciół itd.
Wiecie co? Trochę za dużo myślicie wg mnie.
Warcraft na stos, a co mi tam. W razie czego zmienię.
mój screen jest autentyczny, tylko używam layouta ip.boardu. Tak, wiem, że mało to roleplejowe, ale chyba nie stwierdzicie, że sfałszowałem, bo używam innego layoutu forum? x.x
@progmr, a teraz go bronisz, ciekawe. Jedyne w czym wcześniej zrobiłem błąd, to przeoczenie faktu, że któryś z waszej dwójki może być zmiennokształtnym mistrzem. Jeżeli nawet okaże się, że ludzie mnie posłuchają, spalimy cree, który będąć wilkołakiem ukaże nam się jako wieśniak, a ja później zginę, to przynajmniej skonam wiedząc, że o jednego pchlarza w wiosce mniej.
Nie Ja mam tego dość! Wy cholerne pijaczyny, nędzne bękarty nic więcej! ŻĄDAM! Tak ŻĄDAM prześwietlenia przez JASNOWIDZA! Wtedy wszyscy zobaczycie, jak bardzo się myliliście!
(Prośba do wszystkich, utrzymujcie w tym temacie klimat. No bo jak ktoś pisze "Edycja Postów" czy coś w tym stylu, to klimat znika. Nie role playowe rozmowy niech odbywają się w tym drugim temacie)
Witajcie przyjaciele! Właśnie wróciłem z pielgrzymki do Żadkochowy! Oj, msza była piękna.
Czytając pobieżnie wszystkie posty, jakie dzisiaj napisaliście, nie mogę podjąć odpowiedniej decyzji.
Czekając do godziny 22 postaram się kogoś wytypować.
Pozdrawiam
BTW: Nie było mnie pół dnia, a wy mi pół zaplecza wychlaliście?! Oj, nie ładnie...
mój screen jest autentyczny, tylko używam layouta ip.boardu. Tak, wiem, że mało to roleplejowe, ale chyba nie stwierdzicie, że sfałszowałem, bo używam innego layoutu forum? x.x@progmr, a teraz go bronisz, ciekawe. Jedyne w czym wcześniej zrobiłem błąd, to przeoczenie faktu, że któryś z waszej dwójki może być zmiennokształtnym mistrzem. Jeżeli nawet okaże się, że ludzie mnie posłuchają, spalimy cree, który będąć wilkołakiem ukaże nam się jako wieśniak, a ja później zginę, to przynajmniej skonam wiedząc, że o jednego pchlarza w wiosce mniej.
Warcraft też niejako mnie obronił, chociaż był na mojej liście, no ale tego nie uwzględniłeś, bo już do teorii nie pasowało. Autentyczność cytatu z rozmowy, może potwierdzić Sheitah który wilkiem nie jest.
Mój głos jak wczoraj wędruje na PlainLazy.
mój screen jest autentyczny, tylko używam layouta ip.boardu. Tak, wiem, że mało to roleplejowe, ale chyba nie stwierdzicie, że sfałszowałem, bo używam innego layoutu forum? x.x@progmr, a teraz go bronisz, ciekawe. Jedyne w czym wcześniej zrobiłem błąd, to przeoczenie faktu, że któryś z waszej dwójki może być zmiennokształtnym mistrzem. Jeżeli nawet okaże się, że ludzie mnie posłuchają, spalimy cree, który będąć wilkołakiem ukaże nam się jako wieśniak, a ja później zginę, to przynajmniej skonam wiedząc, że o jednego pchlarza w wiosce mniej.
Bronie go? Wyrażam swoje zdanie na jego temat. Nie każdy musi się z tobą zgadzać. Mam robić co tobie się podoba, bo jak nie to jestem wilkiem? Dobre. Taka prawda, że za dużo kombinujesz i widać coś ci nie wychodzi(wiem, że parę osób się ze mną zgodzi, nie musisz wiedzieć skąd). Takie me zdanie. I przestań podejrzewać każdego, kto według twojego dziwnego(nie mówię, że złego bo trochę racji jest) toku myślenia inaczej zachowuje się niż "powinien".
O nie Plain zaraz się na nas rzuci(mnie i Cree), bo myślimy tak samo. Boże mniej nas w opiece.
Warcraft też niejako mnie obronił, chociaż był na mojej liście, no ale tego nie uwzględniłeś, bo już do teorii nie pasowało.
powiedział tylko, że twój post jest autentyczny (chociaż niekoniecznie jest i on nie może być tego pewny), bo tak jak on sam, kontaktowałeś się z kimś nie za pośrednictwem tego tematu. Tak się składa, że też się z dwoma osobami kontaktowałem, choć to również podejrzeń wobec mnie nie usuwa.
Chwila, chwila! Panowie, za przeproszeniem, ale wydaje mi się, że dyskusja powinna toczyć się o mnie, nieprawdaż? W końcu to mnie chcecie spalić DO JASNEJ ANIELKI!!!
Chodziło mi o to, że takowe zmiany by zakrawały o oszustwo
Ale tak serio odbiegamy od tematu RP, a to o niego tutaj chodzi. Tak gadać sobie możecie na PW.
Plain za dużo kręci! Nie podoba mi się to! Spalić! Wykastrować! Wykonać na nim proces defenestracji!
Wybacz Plain, ale także twierdze, że jest cos z toba nie tak. Na zarzuty pod swoim adresem reagujesz zbyt wielką złością,jak byś chciał ukryc jakiś sekret... Jakiś mroczny sekret...
Spalic PlainLazy!!!
Długo studiowałem i przyglądałem się wam. Doszedłem do pewnych wniosków, których przedstawić nie mogę.
Głosuję na Dzz. Wy też głosujcie razem ze mną!
@Edit
Cofam