Wybacz kolego, dowody, albo nic z tego. Nie mam zamiaru głosować na kogoś na ślepo. Być może jesteś wilkiem, i chcesz głosowac na zwykłego mieszczana?
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Być może tak, być może naprawdę mam rację i zginę tego dnia przez to, że ją mam. Wilkołaki będą wiedziały co ze mną zrobić. Więc posłuchajcie się mnie.
Dobrze przyjacielu, w takim razie chodzmy w jakieś ustronne miejsce gdzie nikt nas nie usłyszy, i powiedz mi co masz (czytaj: wyslij PW). No chyba, że nie masz nic, malutki oszuscie?
Dobrze przyjacielu, w takim razie chodzmy w jakieś ustronne miejsce gdzie nikt nas nie usłyszy, i powiedz mi co masz (czytaj: wyslij PW). No chyba, że nie masz nic, malutki oszuscie?
Powiedziałem mu całą prawdę... więc jeśli zginę tej nocy to wiecie na kogo głosować.
Ludzie, gołym okiem widać że Warcraft jest niewinny
Zaraz postaram się przygotować ankietę przedwyborczą
Oj, MaKu, tu się mylisz. Czysto hipotetycznie, napisałeś, że skoro giniesz, to Dzz jest wilkiem. Nie zgodzę się. Nasi przeciwnicy również myślą. Jeśli by cie zamordowali, automatycznie my głosowalibyśmy na Dzz. I 2 mają z głowy. Myślcie, myślcie, a mi nie wydaje się, aby Dzz był wilkiem.
Cofam swój głos!
Tym razem pójdę za większością. Jeden głos dużo nie zmieni. Głosuję na PlainLazy.
Oj, MaKu, tu się mylisz. Czysto hipotetycznie, napisałeś, że skoro giniesz, to Dzz jest wilkiem. Nie zgodzę się. Nasi przeciwnicy również myślą. Jeśli by cie zamordowali, automatycznie my głosowalibyśmy na Dzz. I 2 mają z głowy. Myślcie, myślcie, a mi nie wydaje się, aby Dzz był wilkiem.
Uwierz mi, że ja się nigdy nie mylę i wiem jak ze mną będzie. Tej nocy ja zginę z rąk wilkołaków. To jest już pewne
Niee, to nie DZZ. Te dowody to tylko poszlaki, chłopak chciał się zabawic w detektywa.
Pozostaje też wazniejsza sprawa - JA! Nie mam zamiaru być zrzucony do jakiejs cholernej jamy.
Ja swój głos oddaję na Plaina. Zbyt pewny siebie, łączy jakieś fakty ze sobą niepowiązane(czyli mnie i cree), a za każdym razem gdy się go oskarży reaguje agresywnie. Nie wiem co wy na to, ale ja głosuję na Plaina.
Spalić PlainLazy
MaKu, a mówiłem nie idzcie za głosem większości, bo stanie się to samo co w przypadku Koyiro, jak wszyscy poszli za mną na ślepo.
Zmieniam głos na Plaina.
Wydaje mi się, że Paladyn powinien zainteresowac się naszym przyjacielem, MaKu.
Wydaje mi się, że Paladyn powinien zainteresowac się naszym przyjacielem, MaKu.
Dzięki za troskę i pomoc. Jestem nieco wystraszony. Użyłem zbyt mocnych i pewnych słów. Wystawiłem się na śmierć
Oto sondaże(Będę je co jakiś czas aktualizował):
Warcraft- 4 głosy
Plain- 7 głosy
Hantus- 1 głos
Dzz- 1 głos
12 osób jeszcze nie oddało głosu
P.S. Wątpię żeby wilkołaki zaatakowały dzisiaj Maku, raczej zaatakują kogoś bardziej cichego żeby nie wzbudzać podejrzeń
Zdanie mam podobne co większość . Zachowanie Plaina wydaje mi się niepokojące .
A więc...Spalić Plaina.
plain za bardzo kombinuje, oddaje glos na niego
Ja również oddaje głos na Plain'a
A więc za głosem ludu, zmieniam głos na
Plaina.
Tak, gadajcie o tym, jak wilkołaki powinny zabijać bez zostawiania śladów!
Ja już nie moge zmienić głosu.
Mój głos nic nie zmieni, więc się dziś wstrzymuję. To są tylko domysły. Nie chcę mieć kolejnej krwi niewinnego na rękach. Nie zmienia to faktu, że jak co, to głosowałbym na MaKu albo właśnie Plaina. Nie wiem.