Wilkołaki sezon 2 (gra)

Ja już nie moge zmienić głosu.

To go wycofaj głupi śmiertelniku!( czyt. człowieku)

@Edit

Sorry facos. nie zobaczyłem, że napisałeś tuż pod nim.

Myślę że jest już przegłosowane

Plain dziś spadnie

To go wycofaj głupi śmiertelniku!( czyt. człowieku)

Sorka, to do mnie? Ja dzisiaj nie głosowałem jak coś.

20 minut do stosu :)

Wreszcie się porządnie ugrzeję.

Taa... Widze, że ludzie poszli po rozum do głowy. Mnie do jasnej cholery chcieli usmażyć. MNIE! Niewinnego, biednego człowieka. Co sie dzieje na tym świecie... Chyba wolał bym juz walczyć z tymi cholernymi orkami w Górniczej Dolinie...

widzę, że głupi głupcy niczego się na błędach swoich, ani czyichś nie uczą. Ciekawe jak długo zejdzie wam, by dociec prawy, którą wystawiłem wam przed nos. GŁUPCY!

dzisiaj idę zatem pić sam, wypiję kufel najlepszego wina za wasze błędy i by uśmierzyć ból, który na stosie zada mi ogień.

Głosuję na Blaanida. Jakoś taki cichy, zbyt tajemniczy jak dla mnie.

też myślałem nad PlainLazy ale w końcu myślę tak samo że Blaanida tak cicho siedzi wiec glosuje na niego SPALIĆ Blaanida

wole iść do domu przez zachodem słońca to już nie te same bezpieczne czasy inni mają mnie od początku za dziwaka od czasów pierwszych zgonów, ale ja tam wole dmuchać na zimne

No nic zostało 5 minut do końca głosowania. Bardziej martwię się kogo zeżrą wilki.

5 minut panowie. Dobra, szykować kiełbaski, zrobimy sobie grilla od razu.

No nic zostało 5 minut do końca głosowania. Bardziej martwię się kogo zeżrą wilki.

na pewno nie ciebie. x.x

Jakaś aluzja??

Koniec glosowan, czekamy na werdykt.

Wydaje mi sie, ze padlo zle, ale przekonamy sie za 15 minut. Sam glosowalem na warcrafta i ogolnie do teraz wydaje mi sie, ze to sluszny glos, ale nie przekonamy sie czy mam racje, bo leci plain. Mam nadzieje, ze to wilk, choc szcerze watpie, troche gadalem z nim na osobnosci i nie wydaje mi sie. Ale lud przemowil inaczej.

Ognia!

widzę, że głupi głupcy niczego się na błędach swoich, ani czyichś nie uczą. Ciekawe jak długo zejdzie wam, by dociec prawy, którą wystawiłem wam przed nos. GŁUPCY!dzisiaj idę zatem pić sam, wypiję kufel najlepszego wina za wasze błędy i by uśmierzyć ból, który na stosie zada mi ogień.

Moge z tobą? ja na cb nie głosowałem

8 min.

A więc pozostało czekanie. Kto chce wina korzennego?

A więc pozostało czekanie. Kto chce wina korzennego?

Ja chętnie

Polej też. A spróbuj mi to choć z kropelką wody rozcieńczyć, a zobaczysz, czego się nauczyłem na Myrtanie tłucząc nomadów.

No kiedy te wyniki?

No kiedy te wyniki?

3 min jeszcze