Wilkołaki sezon 2 (gra)

Bardziej niż nieumarły smuci mnie fakt, że mój główny podejrzany nie był wilkiem w owczej skórze, bo co do Warcrafta - dzisiejszy dzień pokazał mi, że postąpiłem zbyt pochopnie i będę musiał poczekać na dalszy los wydarzeń. Może pora przyjrzeć się tym którzy milczą?

Ja jestem za pozwoleniem nieumarłemu głosować , przecież jeszcze jako człowiek został rozszarpany przez wilkołaki więc możemy się spodziewać jaie żywi do nich uczucia, a może przy okazji poznał jednego z nich ?

Według mnie, głosujący nieumarły popsuje wszystkim zabawę. A jedna strona zyska dodatkowe poparcie. Niech nie głosuje.

Według mnie nieumarły mógłby nam pomóc, ale także skazać nas na śmierć. NIECH NIE GŁOSUJE

Ja tam nadal mam swojego małego podejrzanego, ale nie jestem do końca pewny.

Dziś i jutro (Wtorek, środa Głosujemy/używamy skilli/deklarujemy mord do godziny 20:30) - Wyniki mimo wszystko będą podane o 22.

Tak jak mówiłem, może nas zgubić. Co jeśli trzyma z wilkami? My mu zaufamy, a on może okazać się dwulicowy. Cemu któryś dzień z rzędu nie ma Blaanida?

Proszę tylko byście nie dali się omamić wilkołakom bo według mnie 80% co pisze bym nie głosował to wkurzone wilkołaki że 1 dnia ktoś wskrzesił wieśniaka a 2 trafili na mnie nieśmiertelnika (nieumarły)

PS: trafne spostrzeżenie ProGmR naprawdę na 2 dzień napisałem że Blaanida jest podejrzany i od razu ciach zabijają tych co za dużo gadają moje 2 typy :

Blaanida - wilkołak

Landrynka - wilkołak

BlastBlue - może może wilkołak

Proszę tylko byście nie dali się omamić wilkołakom bo według mnie 80% co pisze bym nie głosował to wkurzone wilkołaki że 1 dnia ktoś wskrzesił wieśniaka a 2 trafili na mnie nieśmiertelnika (nieumarły)PS: trafne spostrzeżenie ProGmR naprawdę na 2 dzień napisałem że Blaanida jest podejrzany i od razu ciach zabijają tych co za dużo gadają moje 2 typy :Blaanida - wilkołakLandrynka - wilkołakBlastBlue - może może wilkołak

Co do Landryny to też mi coś kręci. Koniec z kryciem. Mówię otwarcie. Landrynus jesteś na liście podejrzanych!

Przestancie, umarlak ma możliwośc pomocy armii zła lub dobra, i myślicie, że kogo wybierze? Jeszcze nigdy nie spotkałem miłego umarlaka.

Przestancie, umarlak ma możliwośc pomocy armii zła lub dobra, i myślicie, że kogo wybierze? Jeszcze nigdy nie spotkałem miłego umarlaka.

Nie bierz za bardzo tego do siebie myślisz że będę miał wgląd czy jesteś wilkołakiem czy nie ?

Rzeczywiście landryna coś cicho siedzi, a jest to podejrzane i teraz jeszcze swiatloplis go sugeruje, będę musiał nad tym pomyśleć.

Szybko rzucacie podejrzenia.

Mamy czas do 20:30, zastanówcie się. Nie zniosę śmierci kolejnego wieśniaka, tym bardziej śmierci jasnowidza czy paladyna.

W niby w jaki sposób możesz mieć w to wgląd? Nienawidzę orków, nienawidzę trolli, nienawidzę wilkołaków, ale chyba najbardziej nienawidzę tych zdradzieckich, rozkładających się i śmierdzących nieumarłych. Jeżeli gatunek ludzki ma to przeżyć, to trzymanie sztamy z truposzem, który w każdej chwili może nam wbić sztylet w plecy, to czysta głupota. Ahhh, gdzie ten cholerny barman? Zamknął składzik na klucz, cholerny spryciarz, po co żeście brali browar na "koszt firmy" gdy go nie było?!

Warcraft leć no po siekierę. Zaraz się otworzy ten składzik.

Warcraft leć no po siekierę. Zaraz się otworzy ten składzik.

Stary_topor_bojowy.gif

Troche zardzewiały, ale damy rade.

ProGmR To ze siedze cicho o niczym nie swiadczy, wiesz nie kazdy ma tyle czasu.

ProGmR To ze siedze cicho o niczym nie swiadczy, wiesz nie kazdy ma tyle czasu.

Ale to nie chodzi TYLKO o to, że cicho siedzisz. swiatloplis ma do ciebie podejzenia. Z resztą, jeśli będzie to kłamstwem, to wiemy, że swiatloplis kłamie i ma nas w d*pie. A ty zawsze za głosem ludu kogo spalić, bo skoro wieśniak to niech się pali nie?

Warcraft dobra jest, zara piwo się poleje!

Róbta co chceta ale zeby nie bylo ,, a nie mowilem ''

we_dwoje_1_10791.jpg

Panowie, kolejeczka dla wszystkich na "koszt firmy"! Oczywiscie szybko pić, zanim właściciel wróći.

Wznieśmy toast!

Za nas, ludzi