No to spalcie mnie i zobaczycie ze jestem wiesniakiem.Mi sie wydaje ze Swiatloplis jest po stronie wilkolaków tym bardziej ze jak Ty ProGmR napisales ze jak mnie spalicie i zobaczycie ze jestem wiesniakiem to sie dowiecie ze Swiatloplis sie wami nie interesuje, to On nagle napisal ze mamy robic co chcemy w koncu myslalem ze jest on pewny ze ja jestem wilkołakiem Dla mnie jest to dość dziwne...
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Pierdzielicie tyle i skończycie jak Plain. Polej piwka, Warcraft.
Zwroccie uwage, jaki wplyw ma na nas obecnosc niieumarlego. Tylko rzucil podejrzenia, bez jakiejs mocnej argumentacji, a my juz zaczynamy sie bardzo powaznie zastanawiac nad jego osadami. Nie bronie landrynki, tylko zwracam uwage na wplyw, jaki wywiera na nas postac nieumarlego.
Sluchajcie, uwazam, ze nieumarly nie trzyma sie z wilkolakami, a wiecie dlaczego? Bo aby musial sie z nimi trzymac, to wilkolaki musialayby wyjawic mu swoje tajemnice i przyznac sie do tego, ze nimi sa. Dlatego uwazam, ze to dla wilkolakow za duze ryzyko, abu zdradzac nieumarlemu swoja tozsamosc, czy to nie jest logiczne? Dlatego wydaje mi sie, ze nieumarly nie ma kontaktu z wilkolakami, dlatego jestem, przynajmniej teraz, w stanie pozwolic mu na glosowanie. Pozwalam glosowac nieumarlemu!
A Landrus moim zdaniem jest wiesniakiem. Cichym, ale wiesniakiem.
Ja musze przemyslec swoj wczorajsyz typ, gdzie slosowalem na Warcrafta. Ciagle wydaje mi sie podejrzany, a dlaczego, to pisalem wczoraj, teraz to znowu przemysle i potem napisze czy nadal uwazam go za winnego.
Jak dla mnie Landrynus za bardzo się broni. Te jego słowa typu " spalcie mnie , zobaczycie że nie jestem wilkołakiem " eh.. dla mnie to podejrzane.
No to spalcie mnie i zobaczycie ze jestem wiesniakiem.Mi sie wydaje ze Swiatloplis jest po stronie wilkolaków tym bardziej ze jak Ty ProGmR napisales ze jak mnie spalicie i zobaczycie ze jestem wiesniakiem to sie dowiecie ze Swiatloplis sie wami nie interesuje, to On nagle napisal ze mamy robic co chcemy w koncu myslalem ze jest on pewny ze ja jestem wilkołakiem Dla mnie jest to dość dziwne...
Heheh bronisz się jak 2 letnie dziecko krzycząc oszczerstwa a nic nie wnosisz do tematu w niczym nam nie pomagasz
w sensie nie sugerujesz nikogo, nie dajesz typów, nie piszesz o tym czy kogoś przyłapałeś za słówko etc.
W imieniu króla Rhobara czeciego, przejmuje ta karczme pod nieobecnośc właściciela.
Małe piwo: 5 sztuk złota

Duże piwo: 10 sztuk złota
_(by_SpY).png/45px-Woda_(Gothic_II)_(by_SpY).png)
Kawałek szynki: 20 sztuk złota

Kawałek kiełbasy: 10 sztuk złota
.jpg/245px-Kie%C5%82basa_(by_Cassidy005).jpg)
Gin: 8 sztuk złota
Gulasz: 12 sztuk złota

Udko ścierwojada: 6 sztuk złota

Pobieram 15% zysków od sprzedanego towaru.
Nieumarły namieszał. Warcraft wczoraj potwierdził moje słowa, chociaż nie było to w jego interesie, wilki tak nie robią. No cóż jeszcze zaczekam z typowaniem, nie wiem czy martwym można wierzyć tylko na słowo.
Hmm wlasnie przeczytalem posty innych uzytkowników i zmienilem troche moje zdanie... ja równierz wątpie zeby wilkolaki zdradzily sie switloplis.
@JunioR a ty bys sie nie bronil?
Trudno ide z tego wszystkiego coś wypic, Bar..Warcraft daj piwoo!
Panowie, zachęcam do przyjrzenia się nowemu menu karczmy.
Co do wilczka... widze, że robi się coraz gęstrza atmosfera. Posłuchał bym truposza - Jeżeli ma racje, i osoba przez niego wskazana to wilk, to może zmienie zdanię, co do jego przynależności w wiosce.
Drodzy panowie, od teraz cennik kraczmy bedzie wisiał na specjalnej tablicy ogłoszeń (czytać: sygna)
Jak już mówiłem mieszają wilki bo chcą w końcu krwi po ożywieniu wieśniaka i po ,,zabiciu'' nie umarłego czyli można nawiasem* ująć 2 nie udane trafy.
*nawiasem bo ktoś stracił moc na x tur a czy nieumarły będzie żył to nie wiadomo
Ja Głosuję aby nieumarły mógł głosować, może przydać się nam- wieśniakom.
Ja Głosuję aby nieumarły mógł głosować, może przydać się nam- wieśniakom.
jak najbardziej przydam się wam do wypicia zasobów piwa bo w tej chwili jestem w zadupiu między śmiercią a życiem a tam nie ma PIWA naprawdę ...
Jak Ty sie tam dostaleś??Kur** musze się pośpieszyc, Barman daj mi odrazu dwa piwa!
Biedny.
Co do wypowiedzi Dzz: to prawda. Zbyt duże ryzyko dla wilczków, żeby wyjawić się truposzowi. Ale nadal nie dopuściłbym go do głosowania, taki truposz psuje wg mnie zabawę.
Jak Ty sie tam dostaleś??Kur** musze się pośpieszyc, Barman daj mi odrazu dwa piwa!
Oczywiście, 2 duże piwa!
20 sztuk złota się należy.
Dam Tobie 17 złota i tarcze +5.
Dorzuć miecz tygrysa +1 i się zgodzę.
No dobra ale nastepnym razem herbatka gratis!
Dobra, ale bez cukru.
Dobra, a teraz już idę < wyszedł wkurzony >