A ja poproszę 2 udka ścierwojada i małe piwo.
ps. Mogę u ciebie pracować jako łowca towaru (ścierwojady itd.)?
A ja poproszę 2 udka ścierwojada i małe piwo.
ps. Mogę u ciebie pracować jako łowca towaru (ścierwojady itd.)?
To ja poproszę 2 kiełbasy i gin.
Po przemyśleniu niech nieumarły głosuje.
SPOTKANIE RADY SZAMANÓW
Rada Szamanów przypomina, że dzisiaj do 20:30 jest również inne głosowanie, o wiele ważniejsze, bo decydujące o życiu lub śmierci... człowieka, być może wilkołaka ?
To ja poproszę 2 kiełbasy i gin.Po przemyśleniu niech nieumarły głosuje.
Proszę bardzo 28 sztuk złota sie nalezy!
A ja poproszę 2 udka ścierwojada i małe piwo.ps. Mogę u ciebie pracować jako łowca towaru (ścierwojady itd.)?
Dobra chłopcze, niech ci bedzie. Jeżeli dobrze sie spiszesz, to dostaniesz 50 procentową zniżkę na nasze towary. Wiesz chociaż, jak patroszyć ścierwojady? Ah tak, za towar 17 sztuk złota się należy.
Dobrze, to może ja pierwszy zagłosuję i narażę się na wasze gniewy
Głosuję na MaKuPL
Dlaczego?
Bo wydaje mi się podejrzany i bardzo cichy. Oprócz tego po przeanalizowaniu tematu uważam że jest jedną z najbardziej "wilkołaczych" osób w naszej wiosce.
To polecam od razu, w jednym poscie mowic, "Dlaczego", bo robi sie przysłowiowy burdel
Proszę bardzo 28 sztuk złota sie nalezy!Dobra chłopcze, niech ci bedzie. Jeżeli dobrze sie spiszesz, to dostaniesz 50 procentową zniżkę na nasze towary. Wiesz chociaż, jak patroszyć ścierwojady? Ah tak, za towar 17 sztuk złota się należy.
Umiem patroszyć i to nie tylko ścierwojady.
proszę 20 sztuk złota
reszty nie trzeba
Dziekuje, juz chowam pieniążki do mieszka
Wiecie co, ten Maku rzeczywiście jest podejrzany.
Najpierw prawił jakieś herezje, głosował na Dzzyka... Chciał odciągnąć naszą uwagę. Nie z nami (wieśniakami) takie numery! Głosuję, żeby to Maku został zrzucony ze szczytu Magar.
Tak więc ja głosuję na Landryne. Oczywiście swój głos mogę jeszcze zmienić.
Ja bym zaryzykował i truposza do głosowania dopuscił
Co do typowania.... poczekam, aż więcej osób się wypowie.
Oto sondaże (będą regularnie aktualizowane):
MaKuPL- 2 głosy
Landry- 1 głos
Warcraft mam nowy towar chcesz kupić? 5kg 2 sztuki złota.
http://imageshack.us/photo/my-images/31/herbatazielona3771big.jpg/
Wole jak bedziecie poprostu pisac Landry
Niezły towar, skąd to wytrzasnąłeś w tej okolicy? Przynoś mi tego tyle, ile masz.
Masz 2 sztuki złota
Drodzy panowie, nowy towar Zielona Herbata Słodka, został dodany do menu.
Cholera, od babci wracam, a tu kłódka rozwalona, wino wychlane, kasa okradziona i do tego sprzedajecie moje zapasy, a resztę bierzecie do siebie? No to już przesada. Nie po to zamykam coś na klucz, abyście mi to rozwalali! Warcraft jest mi winny kłódkę i nowe drzwi. Tych już chyba nigdy nie naprawię. Do tego chcę 80% zysków z moich towarów oraz wyrzeczenie się dalszego zarobku z moich alkoholi. Z wyjątkiem ścierwojadów, bo to nie moje. Jak można jeść jakie paskudztwo! Ochyda. Idę zaraz zanieść odpowiednie dokumenty naszemu bursajsterowi (właściwie, to kto nim jest?!).
Pozdrawiam!
Ja ci tutaj pomagam, pieniądze zarabiam, a ty zamiast podziękować, to jeszcze krzyczysz na mnie! A kłódkę nie ja rozwaliłem, ja tylko siekiere przyniosłem. Gdyby nie ja, to by za darmo brali, a tak to, to chociaz sie zarobiło co nie co.
Nekrolog
ISmokeBleezys umarł w swoim domu na jakąś obrzydliwą nieznaną chorobę, gdy znalazł go wioskowy szaman już nawet nie przypominał człowieka, cała jego skóra porosła dziwnym i niesamowicie gęstym mchem - a wszystko to w jedną noc. Wygląda na to, że ISmokeBleezys został tak szczelnie pokryty przez narosł, że nie mógł oddychać i zwyczajnie się udusił.
Ja ci tutaj pomagam, pieniądze zarabiam, a ty zamiast podziękować, to jeszcze krzyczysz na mnie! A kłódkę nie ja rozwaliłem, ja tylko siekiere przyniosłem. Gdyby nie ja, to by za darmo brali, a tak to, to chociaz sie zarobiło co nie co.
Hmm, zdenerwowałem się. Wybacz. Ale jakbyś się czuł, gdy wracasz do domu, a tu spiżarnia rozwalona a kolega po fachu sprzedaje twoje towary? Nic, ale i tak chce 50% z zysków. 50% dla Ciebie za robotę, dla mnie za towary. Ale została jeszcze jedna sprawa... Kto jest mi winny kłódkę i drzwi?!
@Yang: Rozumiem, że był jednym z Nas?