Wilkołaki sezon 2 (gra)

Warcraft nalej mi filiżankę herbaty zielonej tylko proszę nie trzymaj jej za długo w wodzie bo przez to jest taka lekka w smaku. :P

Nekrologcała jego skóra porosła dziwnym i niesamowicie gęstym mchem

Eee... Landryn, jesteś pewien, że to co przyniosłeś, to była na pewno zielona herbata?

niech Facos wam naleje, - ja ide do domciu przespać się z godzinke.

Teraz jak tak mówisz to pomyliłem chyba z czymś innym, wiesz ja hoduje w domu nie tylko marihu... to znaczy zielona herbate.

Ale przecież ktoś przyjdzie na jego zastępstwo XD

Sorki facos druhu. To ja ci kłudkę zepsułem. Ale co jak ciebie nigdy nie ma, a w mordzie susza jak kamień? Barman to 24h na dobę powinien być. Musieliśmy sobie sami radzić ^-^. Ale interes ci się rozkręcił.

Hmm, trza było wysłać gołębia, to bym powiedział, że klucz jest pod wycieraczką :/

Btw mam dwie sprawy:

1. Z powodu moich częstych nieobecności, choć niedługo się skończą, potrzebuję praktykanta, którego będę uczyć, a w czasie mojej nieobecności będzie mnie zastępować. Mogę zaoferować 5% zysków, to moje ostatnie zdanie. Nie mówcie, że to mało, bo będziecie tylko stać i przyjmować zamówienia. Chyba to uczciwa propozycja.

2. Kto do jasnej anielki jest burmistrzem?

Jak co to głos oddaje jako jeden z ostatnich, jednak jak co to obstawiam MaKu. Za dużo się dziwnych rzeczy dzieje.

Zresztą możecie mnie już liczyć. Głosuję na MaKu.

Wiecie co, ten Maku rzeczywiście jest podejrzany.Najpierw prawił jakieś herezje, głosował na Dzzyka... Chciał odciągnąć naszą uwagę. Nie z nami (wieśniakami) takie numery! Głosuję, żeby to Maku został zrzucony ze szczytu Magar.

Wiem co mówię. Śledziłem go spory czas i wiele zobaczyłem. Nie odciągam niczyjej uwagi, wręcz odwrotnie. Mówiąc wprost ściągam na siebie wzrok i słuch wilkołaków. Po tym jak Dzz zobaczył, że go śledzę zaczął na mnie warczeć. Prawie mnie pogryzł.

Wierzcie mi lub nie. Ja was przekonywał nie będę. Nie róbcie tylko błędu, którego będziecie potem żałować.

Głosuję na Dzz

Mimo niesamowitego smrodu jaki zostawiło w chacie zgniłe ciało ISmokeBlaze, jego lokum szybko znalazło nowego lokatora.

Nowym mieszkańcem wioski jest Andre222.

Dla mnie MaKu jakoś dziwnie się zachowuje i jakoś pasuje mi do wilkołaka.

Glosuje na Maku

Tak, zaczalem na ciebie warczec i cie atakowac, tylko dlatego, ze na mnie zaglosowales! Co za dziwna argumentacja.

A ja zostaje przy swoim i ponownie glosuje na Warcraft. Argumentacje podalem wczesniej, ale przytocze ponownie:

Pierwszy dzien brak oddanego glosu, nie chce zwrocic na siebie uwagi

Drugi dzien mowi, ze ma przyjaciol i sojusnzikow - chce pokazac, ze nie jest wilkiem

Ciagle maci w glowach piszac o tym, ze pije, ze sprzedaje, wysyla jakies zdjecia... chce odwrocic uwage od swojej natury, za bardzo jednak sie przy tym glosi.

Dobra ludzie. Ja się staram. Śledzę potencjalnych wilkołaków, a Wy chcecie się mnie pozbyć? Coś tu jest nie tak. Głupi lud xD

Jeszcze dzisiaj zaczniecie żałować mojej śmierci. Tyle mam do powiedzenia.

PS. Dzz wiesz dobrze kim jesteś, ja też to wiem. Obyś spłonął

Słuchaj Warcraft, mogę wziąć u ciebie ten towar od Landryny "na krechę"?

Btw Maku, krótka piłka: wiesz, że nieźle ryzykujesz, wypisując takie farmazony? Grabisz sobie zarówno u wieśniaków (przypominam, że masz już bodajże 3 głosy), jak i u wilków. Ale róbta co chceta.

Blastblue mogę go tobie tylko polecić jest biologicznie hodowany bez żadnych barwników!

Słuchaj Warcraft, mogę wziąć u ciebie ten towar od Landryny "na krechę"?

Rópta co hceta. Ja tylko zastępuje Facosa, do niego piszcie. Ale bierz, bierz.

@Blast - "na krechę" hmm... bierz, ale oddaj jak będziesz miał :)

@Warcraft - Chyba nie masz do mnie żalu?

Nieeee, 2 osoby to akurat, na prowadzenie biznesu. Ty jestes właściciel, a ja tylko pracuje za marne grosze.

Do 20:00 mozna glosowac?

Ja uważam, że Landrynus jest jakiś podejrzany, nawet nieumarły mu nie ufa, także głosuję na Landrynusa.

A jeżeli się mylę, to przynajmniej wiadomo będzie, że zombie trzyma z pchlarzami.

Do 20:30. Było info podawane.

Słuchaj Warcraft, mogę wziąć u ciebie ten towar od Landryny "na krechę"?Btw Maku, krótka piłka: wiesz, że nieźle ryzykujesz, wypisując takie farmazony? Grabisz sobie zarówno u wieśniaków (przypominam, że masz już bodajże 3 głosy), jak i u wilków. Ale róbta co chceta.

Wiem o tym. Jestem pewien swoich słów. A poza tym wiem, że dzisiaj zginę więc mogę powiedzieć śmiało prawdę i to robię. Jak nie wilki to Wy mnie zabijecie. Ale po mojej śmierci otworzą się Wam oczy i zobaczycie jak wielki błąd zrobiliście karząc mnie na śmierć.

Witam was. Po długich namyśleniach czy zapłacić te parę złotych monet żeby zamieszkać tutaj. Mam nadzieję że będzie się tu dobrze mieszkać.