Wilkołaki sezon 2 (gra)

Witamy świeżaka! Chyba nie jesteś wilkiem co? Hmm.?

Oh, oh witam pana. W naszej karczmie sa wolne miejsca, tylko 20 sztuk złota, i może pan mieszkac przez tydzień. Wiem, że mieszkanie w którym jest pan obecnie śmierdzi zwłokami.

Witam Podróżniku :P Tylko nie wykup całego piwa!!! I zielonej herbatki!

Witam, witam nowego :D

Witamy w Naszych szeregach. Mam nadzieję, że umiesz posługiwać się widłami w nagłych przypadkach?

Oddaje glos na landrynusa

Pamiętajcie o tym aby jutro zagłosować na Dzz. Dziękuję za uwagę

A ja mam nadzieje, ze bedziemy glosowac na warcrafta, ktorego od samego poczatku mam za wilka.

Jasna cholera, głosuja na mojego dostawce mięsa ścierwojadziego i "herbaty"!

Oddaje swój głos z poważaniem. Głos idzie na mieszkańca wioski MaKuPl.

Trudno takie jest życie ale Warcraft, mam jeszcze ostatnie życzenie, proszę nie sprzedawaj już nigdy więcej herbatki ludzia którzy na mnie zagłosowali.

A co jeśli jestem jasnowidzem np? huehuehue

Chciałbym zobaczyć wasze miny po mojej śmierci... Jak się dowiecie kim byłem

@Dzz

Nie interesuje mnie to. Zbyt dużo wypiłem przed chwilą by o tym myśleć A Ty przestań się bać i wykorzystuj ostatnie godziny życia. Jutro Twoja kolej

Fajna linia obrony, ale dosyc prostacka...

Dzz - Ale jeśli okaże się, że był o jasnowidzem, no to chyba wiemy, na kogo powinniśmy głosowac następnie...

Landrynus wybacz ale głos na Ciebie, tylko tak da się sprawdzić czy nieumarły jest z nami, czy przeciw nam.

Prostacka.. i desperacka trzeba przyznać. A i MaKu.. powtarzasz się.

Głos na Landry podtrzymyję.

Aha. 2 minuty do kośca głosowania.

Niech to... Cree, pożegnaj się z herbatką.

Chyba będę miał Dzz na oku w takim razie

Warcraft, to nie jest powiedziane. Powiem wam, ze nie obstawiam, aby maku byl wilkiem. Wilkiem jest warcraft. Jesli maku jest jansowidzem, to zostal zrobiony w balona przez zmiennokstzaltnego warcrafta, ktorego powinnismy juz zabic wczoraj, ale wszyscy dziwnie olewaja moje argumenty...

Prostacka.. i desperacka trzeba przyznać. A i MaKu.. powtarzasz się.

Tylko po to żeby do wszystkich dotarło moje przesłanie

Spoko, wiesz co Warcraft daje ci moje pozwolenie na parzenie herbatki dla Cree ale pamiętaj nie gotuj jej za długo bo jucz nie będzie taka lekka i słodka w smaku!