No i po glosowaniu.
Prawdopodonie ponownie zabity bedzie niewinny...
Ide na mecz, do zobaczyska o 22.
No i po glosowaniu.
Prawdopodonie ponownie zabity bedzie niewinny...
Ide na mecz, do zobaczyska o 22.
Warcraft mam inny towar.
mianowicie obdarte z łusek gardło smoka
Wprowadzisz to?
Oczywiście podawane z przyprawami.
Prośba do Hantusa. Możesz podać jak z głosami? Bo ja się gubię ^-^
Czas głosowań zakończony
Gardło smoka? Czy ja wiem? Cholernie trudno taki towar zdobyć, a i popyt na to nie jest zbyt duży. Niech Facos zdecyduje.
Osobiście bym zainwestował w taki towar. Może i popyt mały, ale dobrze przyprawiony... Mmmmm.. Palce lizać.
P.S. Skoro już po głosowaniu to lecę na mecz. TRZYMAJTA SIĘ MORDY.
DZIEŃ 3
Nekrolog
Dzisiejszej nocy z najwyższego szczytu znanego mieszkańcom Nezer'gah zepchnięto MakuPL, który był jasnowidzem... Chyba dla naszej wioski nie ma już szans.
Dnia trzeciego ofiarą ataku wilkołaków był ProGmR, wieśniak.
Gardło smoka? Czy ja wiem? Cholernie trudno taki towar zdobyć, a i popyt na to nie jest zbyt duży. Niech Facos zdecyduje.
Znalazłem pewne miejsce w którym można zdobyć ten towar.
I po jasnowidzu. Cóż takie życie, mamy jeszcze księżulka. I co, teraz rzucicie się na Dzz? Bezsens. Również chciałem głosować na MaKu, po co tak wyskoczył? Zwrócił tylko na siebie uwagę, więc nie dziwię się reakcji Dzz i na waszym miejscu bym jeszcze ciut pomyślał zanim się na niego rzucicie. Możemy stracić kolejnego wieśniaka. A wilkiem raczej nie jest, za dużo myśli i analizuje. Tak samo było z Plainem. Głosowaliście na niego, a ja cały czas przeczuwałem, że był po naszej stronie. Popatrzcie na zachowania ludzi.
Słyszeliście już dwie minuty temu zaczął się mecz jakiejś piłko nogi czy może piłka noga. Mam nadzieję że ta grupa wieśniaków FcBarcelona wygra mam nadzieję że nie są wilkołakami!
Prośba do Hantusa. Możesz podać jak z głosami? Bo ja się gubię ^-^Czas głosowań zakończony
Sorka nie było mnie
Kurde zrobiliśmy najgorszy błąd jaki mogliśmy popełnić, zabiliśmy jasnowidza :\
Nekrolog
Chyba wszyscy zapomnieliśmy już o istnieniu Piolczu, Rada Szamanów zapomniała podać do publicznej wiadomości, że nasz stary druh umarł ze starości, tak po prostu.
Jednak do wioski przybył nowy podróżnik i wygląda na to, że zabawi tu dłużej. Imię jego Dixell i przyznać trzeba, że wygląda jakoś dziwnie znajomo.
Mój pradziad znał kogoś z jego rodu
Witamy, witamy nowego podróżnika. Mi też się wydaje że go skądś znam...
Ow.
Jasnowidz zginął.
Sam sobie na to zasłużył. Zachowywał się "wilkołaczo" i został potraktowany jak wilkołak.
Hmm Dixell kojarze go hmm czy to nie jest ten pijak który wypil cale zasoby zielonej herbatki?
Jasnowidz, a skąd wiadomo, że nie był to zmiennokształtny?
Nie wiem, może próbował wyeliminować Dzz bo ten mu zagrażał?
Sam już nie wiem co jest prawdą ehh...
Barman, kolejka dla wszystkich na mój koszt
Mój wuj znał jego dziadka. Podobno mieli coś z wilkołakami...
Jasnowidz, a skąd wiadomo, że nie był to zmiennokształtny?Nie wiem, może próbował wyeliminować Dzz bo ten mu zagrażał?Sam już nie wiem co jest prawdą ehh...Barman, kolejka dla wszystkich na mój koszt
O tym nie pomyślałem
JUPIIIII Mój dostawca podejrzanej herbaty żyje!
A tak poza tym - Witaj Dixxel w naszej osadzie. Najtańsze pokoje tylko w karczmie pod zamarzniętym Olbrzymem. Jedyne 20 sztuk złota, i mieszkasz cały tydzień!
No to ja głosuję na Koyiro. Pamiętacie jak chciał nam wcisnąć czosnek i kubki na wilkołaki? WTF! W konia chciał nas zrobić, żebyśmy nie mogli się bronić. Dlatego oddaję głos na Koyiro. Drugim podejrzanym jest Pitterek, dziwnie się zachowuję, ogólnie zachowywał się inaczej niż reszta. Ale na niego jeszcze przyjdzie pora.@CreeMoże jest po prostu nieobecny??
ProGMr typował Koyiro i Pitterek'a. Koyiro spadł i okazał się zwykłym wieśniakiem, więc może jego drugi typ- Pitterek był słuszny...? No ale cóż to tyko wstępne "domyślunki"