może zrobimy kącik zbrojny w karczmie?
Co o tym sądzisz warcraft?
może zrobimy kącik zbrojny w karczmie?
Co o tym sądzisz warcraft?
Co do Landryny to też mi coś kręci. Koniec z kryciem. Mówię otwarcie. Landrynus jesteś na liście podejrzanych!
Tak samo było z Landrynusem. Hmmm... Czy to nie podejrzane?
Całkiem niezły pomysł, ale na jakiej zasadzie miał by on działać?
JUPIIIII Mój dostawca podejrzanej herbaty żyje!A tak poza tym - Witaj Dixxel w naszej osadzie. Najtańsze pokoje tylko w karczmie pod zamarzniętym Olbrzymem. Jedyne 20 sztuk złota, i mieszkasz cały tydzień!
Moje Ziele wyprasza sobie nazywanie jej podejrzaną! Bardziej woly byc nazywana "Delikatna herbatka od misia puchatka"
Całkiem niezły pomysł, ale na jakiej zasadzie miał by on działać?
I po prostu z obawy przed wykryciem zabili ProGMr. Chodzi mi o to że Pitterek i Landry są u mnie głównymi podejrzanymi.
Chodzi mi o to że Pitterek i Landry są u mnie głównymi podejrzanymi.
Sluchajcie rozumiem ze mnie podejrzewacie ale pamietajcie ze herbatki juz nigdy w zyciu nie wypijecie! :>
Dobra chłopaki nie ma co się bawić i mydlić oczu. LANDRY TO WILKOŁAK !!!
Nie. Wilkiem jest DZZ po prostu nie ma innej możliwości. Jaki procent szans jest na to, że MaKu był zmiennokształtny? Mały. A jakie są szanse, że wpadł na taki pomysł? Jeszcze mniejsze. I do tego miałby poświęcić samego siebie? Nie, nie nie.
Głos leci na DZZ i wam radze zrobić to samo.
No to jutro zobaczymy czy jestem wilkołakiem
ciekawie nie mamy już sporo wieśniaków i jasnowidza ...
a wilkołaków dalej 100%
Nie wiem skąd na Maku daliście pomysł myśleć samodzielnie ...
Co jak co ale wbrew pozorom moje typy :
Numer 1 Blaanid
Numer 5 Landryn
a gdzie numer 2-4 nie ma dałem numer 1 i 5 żeby dać skale który jest mocniej i w jakim stopniu podejrzany
Zgodnie z wolą osadników - głos NIEUMARŁEGO swiatloplis będzie brany pod uwagę w kolejnych głosowaniach
ciekawie nie mamy już sporo wieśniaków i jasnowidza ...a wilkołaków dalej 100%Nie wiem skąd na Maku daliście pomysł myśleć samodzielnie ...Co jak co ale wbrew pozorom moje typy :Numer 1 BlaanidNumer 5 Landryna gdzie numer 2-4 nie ma dałem numer 1 i 5 żeby dać skale który jest mocniej i w jakim stopniu podejrzany
Zgadzam się z tobą mój nieumarły kolego
Oto moja lista podejrzanych:
1.Landry
2.Pitterek
3.Blaadnid
ProGMr typował Koyiro i Pitterek'a. Koyiro spadł i okazał się zwykłym wieśniakiem, więc może jego drugi typ- Pitterek był słuszny...? No ale cóż to tyko wstępne "domyślunki"
Słuszne stwierdzenie.
Pitterka dawno nie widziałem. Hmm...
No to pojutrze sie dowiecie ze raczej niepowinno sie sluchac nieumarlego.
Nie rozumiem, przecież JASNOWIDZ powiedział wam, że DZZ jest wilkołakiem, a wy nawet NIE BIERZECIE GO POD UWAGĘ?
Bo oni mysla ze nieumarly lepiej wie... a Ty Warcraft dlaczego tak bardzo chcesz zebysmy spalili DZZ?
Bo myśli, że nasz Dzzyk go zeżre
Gdzie MaKu napisał "ej, jestem na 100% jasnowidzem i Dzz to na 100% wilkołak!"? MaKu był moim podejrzanym, teraz Warc, jesteś nim ty i jeszcze 3 osoby.
@Azrael: Właśnie! Czytam teraz i wpadło mi w oko jeden post. MaKu MÓGŁ byc wilkolakiem - zmiennoksztaltny. Tak to wszystko by się układało. Dzz by zniknął i nikt by już nie rzucał podejrzeń na jego "brata krwi". A na kogo głosuje Dzz? Sami zobaczcie.
Co do kącika zbrojnego, to pomysł fenomenalny. Jutro od 6 do 14 chciałbym, żeby wszyscy mężczyźni zdolni do roboty, poszli do lasu i narąbali jak najwięcej drewna. Potem w tartaku zrobilibyśmy z nich pale i zrobili małą palisadę. Do tego pogrubić ściany i zrobić nowe drzwi (^^). Sam oczywiście mogę iść na przodzie, jeżeli się obawiacie. Trenowałem kiedyś walkę mieczem.
A co to Diella... widziałem go parę razy w moich snach. Moich dziiiwnych snach.
Bo oni mysla ze nieumarly lepiej wie... a Ty Warcraft dlaczego tak bardzo chcesz zebysmy spalili DZZ?
spokojnie że mówię że jesteś MOIM podejrzanym i że to moje zdanie nikogo nie namawiam więc po co kłamiesz że jestem taki i owaki jak wiesz dobrze że to kłamstwa ...
Cóż już późno a do następnych łowów mamy jakieś 23h więc spokojnie mogę się napić a co tam stawiam każdemu 3 kolejki ( nie wiem jak się wypłacę )
Duże piwa barman a dla Landryna resztki ciała ProGmR ^^
Może to mało możliwe ale Maku mógł być zmiennokształtnym