Wilkołaki sezon 2 (gra)

może zrobimy kącik zbrojny w karczmie?

Co o tym sądzisz warcraft?

Co do Landryny to też mi coś kręci. Koniec z kryciem. Mówię otwarcie. Landrynus jesteś na liście podejrzanych!

Tak samo było z Landrynusem. Hmmm... Czy to nie podejrzane?

Całkiem niezły pomysł, ale na jakiej zasadzie miał by on działać?

JUPIIIII Mój dostawca podejrzanej herbaty żyje!A tak poza tym - Witaj Dixxel w naszej osadzie. Najtańsze pokoje tylko w karczmie pod zamarzniętym Olbrzymem. Jedyne 20 sztuk złota, i mieszkasz cały tydzień!

Moje Ziele wyprasza sobie nazywanie jej podejrzaną! Bardziej woly byc nazywana "Delikatna herbatka od misia puchatka"

Całkiem niezły pomysł, ale na jakiej zasadzie miał by on działać?

I po prostu z obawy przed wykryciem zabili ProGMr. Chodzi mi o to że Pitterek i Landry są u mnie głównymi podejrzanymi.

Chodzi mi o to że Pitterek i Landry są u mnie głównymi podejrzanymi.

Sluchajcie rozumiem ze mnie podejrzewacie ale pamietajcie ze herbatki juz nigdy w zyciu nie wypijecie! :>

Dobra chłopaki nie ma co się bawić i mydlić oczu. LANDRY TO WILKOŁAK !!!

Nie. Wilkiem jest DZZ po prostu nie ma innej możliwości. Jaki procent szans jest na to, że MaKu był zmiennokształtny? Mały. A jakie są szanse, że wpadł na taki pomysł? Jeszcze mniejsze. I do tego miałby poświęcić samego siebie? Nie, nie nie.

Głos leci na DZZ i wam radze zrobić to samo.

No to jutro zobaczymy czy jestem wilkołakiem :P

ciekawie nie mamy już sporo wieśniaków i jasnowidza ...

a wilkołaków dalej 100%

Nie wiem skąd na Maku daliście pomysł myśleć samodzielnie ...

Co jak co ale wbrew pozorom moje typy :

Numer 1 Blaanid

Numer 5 Landryn

a gdzie numer 2-4 nie ma dałem numer 1 i 5 żeby dać skale który jest mocniej i w jakim stopniu podejrzany

Zgodnie z wolą osadników - głos NIEUMARŁEGO swiatloplis będzie brany pod uwagę w kolejnych głosowaniach

ciekawie nie mamy już sporo wieśniaków i jasnowidza ...a wilkołaków dalej 100%Nie wiem skąd na Maku daliście pomysł myśleć samodzielnie ...Co jak co ale wbrew pozorom moje typy :Numer 1 BlaanidNumer 5 Landryna gdzie numer 2-4 nie ma dałem numer 1 i 5 żeby dać skale który jest mocniej i w jakim stopniu podejrzany

Zgadzam się z tobą mój nieumarły kolego :)

Oto moja lista podejrzanych:

1.Landry

2.Pitterek

3.Blaadnid

ProGMr typował Koyiro i Pitterek'a. Koyiro spadł i okazał się zwykłym wieśniakiem, więc może jego drugi typ- Pitterek był słuszny...? No ale cóż to tyko wstępne "domyślunki"

Słuszne stwierdzenie.

Pitterka dawno nie widziałem. Hmm...

No to pojutrze sie dowiecie ze raczej niepowinno sie sluchac nieumarlego. :P

Nie rozumiem, przecież JASNOWIDZ powiedział wam, że DZZ jest wilkołakiem, a wy nawet NIE BIERZECIE GO POD UWAGĘ?

Bo oni mysla ze nieumarly lepiej wie... a Ty Warcraft dlaczego tak bardzo chcesz zebysmy spalili DZZ?

Bo myśli, że nasz Dzzyk go zeżre :P

Gdzie MaKu napisał "ej, jestem na 100% jasnowidzem i Dzz to na 100% wilkołak!"? MaKu był moim podejrzanym, teraz Warc, jesteś nim ty i jeszcze 3 osoby.

@Azrael: Właśnie! Czytam teraz i wpadło mi w oko jeden post. MaKu MÓGŁ byc wilkolakiem - zmiennoksztaltny. Tak to wszystko by się układało. Dzz by zniknął i nikt by już nie rzucał podejrzeń na jego "brata krwi". A na kogo głosuje Dzz? Sami zobaczcie.

Co do kącika zbrojnego, to pomysł fenomenalny. Jutro od 6 do 14 chciałbym, żeby wszyscy mężczyźni zdolni do roboty, poszli do lasu i narąbali jak najwięcej drewna. Potem w tartaku zrobilibyśmy z nich pale i zrobili małą palisadę. Do tego pogrubić ściany i zrobić nowe drzwi (^^). Sam oczywiście mogę iść na przodzie, jeżeli się obawiacie. Trenowałem kiedyś walkę mieczem.

A co to Diella... widziałem go parę razy w moich snach. Moich dziiiwnych snach.

Bo oni mysla ze nieumarly lepiej wie... a Ty Warcraft dlaczego tak bardzo chcesz zebysmy spalili DZZ?

spokojnie że mówię że jesteś MOIM podejrzanym i że to moje zdanie nikogo nie namawiam więc po co kłamiesz że jestem taki i owaki jak wiesz dobrze że to kłamstwa ...

Cóż już późno a do następnych łowów mamy jakieś 23h więc spokojnie mogę się napić a co tam stawiam każdemu 3 kolejki ( nie wiem jak się wypłacę :D)

Duże piwa barman a dla Landryna resztki ciała ProGmR ^^

Może to mało możliwe ale Maku mógł być zmiennokształtnym