Wilkołaki sezon 2 (gra)

Sądzę że ów DZZ może być wilkołakiem lecz niech mnie oczy nie piekom może nim być też Landryn! Niech prawo zdecyduje żeby wilkołak się ukazał i niech wyjdzie nam to na dobre! Pokój z wami bracia

Co do piwa nie ma sprawy (zapłacisz przy okazji), ale z tym ciałem to przesadziłeś. Wybacz, ale nie życzę sobie takich tekstów w mojej karczmie. Tak, nic Ci nie mogę zrobić, więc jest to jedynie prośba.

Skoro Jasnowidz mowi, ze Dzz to wilkolak. Glosuje na Dzz

MaKu pisał nam, że DZZ to wilkołak, ale bał się powiedzieć skąd to wie. Nie chciał mówic, że jest jasnowidzem, bo wtedy wilkołaki ubiły by go momentalnie. Dlatego pisał, że jest tego pewien, ale nie mówił czemu.

Pamiętajcie o tym aby jutro zagłosować na Dzz. Dziękuję za uwagę

nie zapominać o komentarzu jasnowidza !

Jako , że poprzez zbyt duże stężenie trunków w ciele musiałem spokojnie strawić je pod jedną z łąw karczmy . Dopiero teraz jestem zdatny do działania , czy ktoś może przybliżyć mi obecną sytuację ?

MaKu pisał nam, że DZZ to wilkołak, ale bał się powiedzieć skąd to wie. Nie chciał mówic, że jest jasnowidzem, bo wtedy wilkołaki ubiły by go momentalnie. Dlatego pisał, że jest tego pewien, ale nie mówił czemu.

Ale dał to jednoznacznie odczuć, z tym, że wczoraj nikt go nie zaatakował w nocy. Mnie dalej intryguje nieumarły, zastanawiam się komu pomaga.

Wilki są zbyt sprytne.

Na pewno nie zabili by Maku, bo wtedy okazało by się, że oczywiste jest, że Dzz to wilk.

Mimo to, i tak pewnie by go nie zabili (nawet gdyby nie rzucał podejrzeń), ponieważ wiedzieli, że Maku zostanie zrzucony z klifu.

Powiem krótko: zmień tok myślenia, bo ten jest za bardzo dziecięcy. Rozważasz najbardziej prymitywne opcje, jakby wilki były niepełnosprytne i chciały się same wyjawić. Nie miej do mnie urazy, ale takie jest moje zdanie.

Są dwie opcje.

1. MaKu był jasnowidzem, a DZZ to wilk (To ta bardziej prawdopodobna)

2. MaKu był zmiennokształtny i rzucał podejrzenia na Pala, księdza albo jasnowidza. Ryzykował własną śmiercią, i zginął. Do tego nie wiedział, czy ludzie na pewno podłapią pomysł z głosowaniem na DZZ, co widac w tym momencie. Twierdzisz więc, że klasa specjalna wilków (których jest pewnie z 3x mniej niż ludzi) poświęciła życie, na jakieś 25% szansy na zabicie jednego człowieka?

Zatem głos oddaję na MaKu. Jego zachowanie jest dość niepokojące od kilku dni.

Są dwie opcje.1. MaKu był jasnowidzem, a DZZ to wilk (To ta bardziej prawdopodobna)2. MaKu był zmiennokształtny i rzucał podejrzenia na Pala, księdza albo jasnowidza. Ryzykował własną śmiercią, i zginął. Do tego nie wiedział, czy ludzie na pewno podłapią pomysł z głosowaniem na DZZ, co widac w tym momencie. Twierdzisz więc, że klasa specjalna wilków (których jest pewnie z 3x mniej niż ludzi) poświęciła życie, na jakieś 25% szansy na zabicie jednego człowieka?

Masz rację. To bardzo mało prawdopodobne :(

Zatem głos oddaję na MaKu. Jego zachowanie jest dość niepokojące od kilku dni.

MaKu już nie żyje

-.- , może powinienam jeszcze pospać...W związku z pomyłką głos mój wędruje na Dzz. Najpewniejszym wyborem będziee chyba wybór jasnowidza...

pochopnie nic nie piszę zobaczę resztę wypowiedzi

a teraz idę spać dobranoc

Z okazji nowego współpracownika, stawiam wszystkim kolejkę! Jak pewnie się domyślacie, Warcraft jest teraz moją 2. ręką, więc podczas mojej nieobecności, pytania czy sprawy proszę kierować do niego :D

Pozdrawiam

Wasze zdrowie !

Witaj Dixellu, mój dziad znał twojego dziada. :)

*pociąga z kufla* Wasze zdrowie waszmości i naszych zmarłych towarzyszy, jutro pomyślimy kto może być jednym z tych włochaczy.

Nie. Wilkiem jest DZZ po prostu nie ma innej możliwości. Jaki procent szans jest na to, że MaKu był zmiennokształtny? Mały. A jakie są szanse, że wpadł na taki pomysł? Jeszcze mniejsze. I do tego miałby poświęcić samego siebie? Nie, nie nie.Głos leci na DZZ i wam radze zrobić to samo.

A wiesz jaki jest procent, ze MaKu byl jasnowidzem? Taki sam, jak to, ze byl zmiennoksztaltnym. Idealnie taki sam. I teraz jest kilka mozliwosci. Oczywiscie, ja si enie dziwie, ze podejrzenia padly na mnie, to bylo oczywiste, ze tak sie stanie. Aha i nie mow ze maku poswiecil samego siebie, bo on siebie nie poswiecil, on nie chcial zginac, on zostal wytypowany, bo sie zachowywal jak dziwak i dlatego na niego glosowalismy. I ja i tak bylem za straceniem w przepasc warcrafta i teraz sie zastanawiam, ze skoro obaj mieli spolke, to czy nie wyglada to logicznie? Teraz odwrocic kota ogonem i mnie wyeliminowac.

I dla mnie pan warcraft albo zostal omamiony przez maku swoim podawaniem sie za jasnowidza, albo sam tez jest wilkiem.

A dla mnie obrona maku byla zabawna i rostacka, bo jasnowidzem jestem ja : )

I teraz si eujanwilem i teraz wilki beda chcialy mnie zabic, gratuluje maku za niezla intryge.

EDIT:

Nowo przybili, tacy jak dix, nie powinni miec racji glosu, wejda, pewnie nie znaja poprzednich glosowan i rozmow i tak se klapna po jednej stronie znajomosci tematu i mysla, ze wszytsko wiedza, super.

A wlasnie, ze poczytalem i glosuje na Ciebie.

DZZ, skoro na prawdę jestes jasnowidzem, to prześwietl mnie, i napisz wszystkim, jaka jest moja klasa. Wtedy zdecydowanie oczyścisz się, ze wszystkich podejrzeń. Ale ty oczywiscie nie zgodzisz sie na to, w końcu jesteś wilkołakiem :)

DZZ, skoro na prawdę jestes jasnowidzem, to prześwietl mnie, i napisz wszystkim, jaka jest moja klasa. Wtedy zdecydowanie oczyścisz się, ze wszystkich podejrzeń. Ale ty oczywiscie nie zgodzisz sie na to, w końcu jesteś wilkołakiem

kurde niezły SAJGON się zrobił !!!

z jedne storny dzz już nie miał wyboru bo i tak myśli że zostanie wytypowany i powiedział kim jest z drugiej strony może to tylko taka gadka ale jak wiesz Dzz że możesz zginać to daj dowód że jesteś jasnowidzem bo nie masz nic do stracenia już