Jest mała szansa, że był zmiennokształtny i taka sama szansa, że był jasnowidzem. Warcraft, ale wiesz, że jak Dzz cie prześwietli to wilkołaki wtedy zaatakują go i stracimy jasnowidza ? Chyba, że nim nie jest. Eh.. wszystko się robi jakieś dziwne..
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Na poczatku przeswietlalem Jarida, stad wiem kim jest.
Dzis przestwietle ciebie, jak sobie zyczysz.
Jest mała szansa, że był zmiennokształtny i taka sama szansa, że był jasnowidzem. Warcraft, ale wiesz, że jak Dzz cie prześwietli to wilkołaki wtedy zaatakują go i stracimy jasnowidza ? Chyba, że nim nie jest. Eh.. wszystko się robi jakieś dziwne..
Ale on JUŻ powiedział, że jest jasnowidzem
Warcraft to klecha, ksiadz, kaznodzieja, cleric czy jak go jeszcze nazwac chcecie.
I bum, takim sposobem zwracam uwage i na siebie i na warcrafta. Super.
I rownoczesnie przepraszam za ciagle glosowanie na wacraft, myslalem, ze to wilk, a to klecha. Dedukcja fail.
Warcraft, wdepnąłeś w niezłe gó*no.
Bo jeżeli Dzz ma rację, to wilki mogą cię zaatakować w nocy. Paladyn powinien się tym zainteresować.
Warcraft to klecha, ksiadz, kaznodzieja, cleric czy jak go jeszcze nazwac chcecie.
No cóż, może to nie było mądre posunięcie z naszej strony, ale przynajmniej wiadomo, że jesteśmy czyści...
I też wybacz te wątpliwości, MaKo mnie wychędożył
Dobrze, że rozwiązaliśmy tą sprawę, ale boje się, że przyniesie to więcej szkody niż pożytku dla wioski.Panowie, czemu tego prywatnie nie obgadaliście :/? Proszę by dziś w nocy otoczyć księdza lub jasnowidza czarem ochronnym, bo czuje, że może dziś się ktoś zawitać do któregoś z nich.
Opcjonalnie obaj możecie być wilkołakami robić nas w bambuko, tylko Dzz głosował na Ciebie od początku, a to by było nierozsądne.
No i dalej nie wiadomo, czy nieumarły pracuje dla nas, czy dla wilków.
Czyli moje podejrzenia były słuszne Dzz to jasnowidz haha, ładne się rzeczy dzieją w naszej wiosce.
Ja tam obstaję przy swoim wczorajszym wyborze, czyli głosuję na Landrynusa, jak mówiłem to jedyny sposób aby zobaczyć z kim trzyma nieumarły.
Cofam głos na Dzz, zaczynam mu wierzyć. Teraz tylko modlić się o ochronę dla niego i Warcrafta .
Po moich jakże długich przemyśleniach mam 2 sugestie :
1.Dzz zgadywał kim jest Warcraft947 bo nie miał nic do stracenia a wiedząc że Warcraft947 tak nalegał z własnych prześwietleniem można było się domyślać że to nie wieśniak i traf będzie trudniejszy = bardziej wiarygodny
2.Dzz i Warcraft947 to futrzaki
3.już po 2 najważniejszych osobach w wiosce
ps; jak chodzi o mnie to nie będę pisał bo wilkołaki to czytają
ps; jak chodzi o mnie to nie będę pisał bo wilkołaki to czytają
Jedyna słuszna część twojej wypowiedzi.
Jasne, nie winie nieumarlego o taka a nie inna dedukcje, bo jak pokazaly poprzednie glosowania, itp. To niczego nie mozna byc pewnym.
Jasne, nie winie nieumarlego o taka a nie inna dedukcje, bo jak pokazaly poprzednie glosowania, itp. To niczego nie mozna byc pewnym.
z ust mi to wyjąłeś
swiatloplis czas zweryfikować Twoją przynależność, czy jesteś z nami, czy futrzakami
Nie zebym kogos oskarzal, ale powinnismy tez wziac pod uwage taka mozliwosc, ze Warcraft i Dzz moga byc wilkolakami, i specjalnie odstawiaja taki teatrzyk azeby odsunac od siebie podejrzenia.
już dawno ...
Ok jesteśmy w czarnej d*pie czy chcemy czy nie Dzz i Warcraft muszą zginąć dlaczego ? Bo siewca zamieni ich w zmiennokształtnych, a nie wiem czy już dokonali 3 mordy (na pewno ja się nie liczę w ich mordach) ale jakoś 2-3 już mają jak mniemam więc czym szybciej tym lepiej
nieumarlak powtarza : nie zmuszam was, tylko domysły to są oparte na nie 100% faktach
Tez tak moze byc.
Ale moze tez byc tak, ze ty jeste swilkolakiem i teraz rzuciles na nas obu podejrzenia, aby wywalic dwoch kolejnych wiensniakow, czyz nie?
Tak tez moze byc.
Narazie na was nie glosuje, ale jak mi cos zacznie smierdziec to zaczne
swiatloplis, a wiec uwazasz, ze jesli obaj jestesmy wiesniakami, to i tak powinnismy zginac, bo siewca moze nas zarazic? To co, moze cala wioske wybijmy, moze wszyscy skoczmy z klifu, bo siewca moze nas wszystkich zarazic?
Tez tak moze byc.Ale moze tez byc tak, ze ty jeste swilkolakiem i teraz rzuciles na nas obu podejrzenia, aby wywalic dwoch kolejnych wiensniakow, czyz nie?Tak tez moze byc.
swiatloplis, a wiec uwazasz, ze jesli obaj jestesmy wiesniakami, to i tak powinnismy zginac, bo siewca moze nas zarazic? To co, moze cala wioske wybijmy, moze wszyscy skoczmy z klifu, bo siewca moze nas wszystkich zarazic?
mi to też zaczyna śmierdzieć i pan Dzz boi się że zginie i się okaże kim naprawdę jest na dodatek jak Mistrz Gry pozwoli bo nie wiem czy można dodawać bardziej prywatne ss-y to wam udowodnię że Dzz jest wilkołakiem a MakuPL był jasnowidzem
*wiadomość poufna wiarygodna na 80% do czasu ... bo narazie mam same ssy, które jak wiadomo co można z nimi robić w 21 wieku. ale film który jest nagrywany komórką z wiadomościami ( nie żadnym frapsem) tylko komórką to będzie oczywiste że nic nie zostało zmienione/oszukane
PS : czemu Dzz tak boisz się śmierci jak wiesz co może zrobić Siewca ?
Edit: Ahhh i jeszcze jedno czy ktoś pamięta bym wprowadził was w błąd albo do czegoś zmuszał ?
To są tylko MOJE 3 typy z 5 wilkołaków :
Landryn
Blaanid
i teraz znak zapytania nad Dzz
Zobaczycie jak zaraz siewca mnie zabije bo za dużo gadam i za dużo wiem