Wilkołaki sezon 2 (gra)

Jest mała szansa, że był zmiennokształtny i taka sama szansa, że był jasnowidzem. Warcraft, ale wiesz, że jak Dzz cie prześwietli to wilkołaki wtedy zaatakują go i stracimy jasnowidza ? Chyba, że nim nie jest. Eh.. wszystko się robi jakieś dziwne..

Na poczatku przeswietlalem Jarida, stad wiem kim jest.

Dzis przestwietle ciebie, jak sobie zyczysz.

Jest mała szansa, że był zmiennokształtny i taka sama szansa, że był jasnowidzem. Warcraft, ale wiesz, że jak Dzz cie prześwietli to wilkołaki wtedy zaatakują go i stracimy jasnowidza ? Chyba, że nim nie jest. Eh.. wszystko się robi jakieś dziwne..

Ale on JUŻ powiedział, że jest jasnowidzem

Warcraft to klecha, ksiadz, kaznodzieja, cleric czy jak go jeszcze nazwac chcecie.

I bum, takim sposobem zwracam uwage i na siebie i na warcrafta. Super.

I rownoczesnie przepraszam za ciagle glosowanie na wacraft, myslalem, ze to wilk, a to klecha. Dedukcja fail.

Warcraft, wdepnąłeś w niezłe gó*no.

Bo jeżeli Dzz ma rację, to wilki mogą cię zaatakować w nocy. Paladyn powinien się tym zainteresować.

Warcraft to klecha, ksiadz, kaznodzieja, cleric czy jak go jeszcze nazwac chcecie.

1yx0eb.jpg

No cóż, może to nie było mądre posunięcie z naszej strony, ale przynajmniej wiadomo, że jesteśmy czyści...

I też wybacz te wątpliwości, MaKo mnie wychędożył :angry:

Dobrze, że rozwiązaliśmy tą sprawę, ale boje się, że przyniesie to więcej szkody niż pożytku dla wioski.Panowie, czemu tego prywatnie nie obgadaliście :/? Proszę by dziś w nocy otoczyć księdza lub jasnowidza czarem ochronnym, bo czuje, że może dziś się ktoś zawitać do któregoś z nich.

Opcjonalnie obaj możecie być wilkołakami robić nas w bambuko, tylko Dzz głosował na Ciebie od początku, a to by było nierozsądne.

No i dalej nie wiadomo, czy nieumarły pracuje dla nas, czy dla wilków.

Czyli moje podejrzenia były słuszne Dzz to jasnowidz haha, ładne się rzeczy dzieją w naszej wiosce.

Ja tam obstaję przy swoim wczorajszym wyborze, czyli głosuję na Landrynusa, jak mówiłem to jedyny sposób aby zobaczyć z kim trzyma nieumarły.

Cofam głos na Dzz, zaczynam mu wierzyć. Teraz tylko modlić się o ochronę dla niego i Warcrafta .

Po moich jakże długich przemyśleniach mam 2 sugestie :

1.Dzz zgadywał kim jest Warcraft947 bo nie miał nic do stracenia a wiedząc że Warcraft947 tak nalegał z własnych prześwietleniem można było się domyślać że to nie wieśniak i traf będzie trudniejszy = bardziej wiarygodny

2.Dzz i Warcraft947 to futrzaki

3.już po 2 najważniejszych osobach w wiosce

ps; jak chodzi o mnie to nie będę pisał bo wilkołaki to czytają

ps; jak chodzi o mnie to nie będę pisał bo wilkołaki to czytają

Jedyna słuszna część twojej wypowiedzi.

Jasne, nie winie nieumarlego o taka a nie inna dedukcje, bo jak pokazaly poprzednie glosowania, itp. To niczego nie mozna byc pewnym.

Jasne, nie winie nieumarlego o taka a nie inna dedukcje, bo jak pokazaly poprzednie glosowania, itp. To niczego nie mozna byc pewnym.

z ust mi to wyjąłeś

swiatloplis czas zweryfikować Twoją przynależność, czy jesteś z nami, czy futrzakami :D

Nie zebym kogos oskarzal, ale powinnismy tez wziac pod uwage taka mozliwosc, ze Warcraft i Dzz moga byc wilkolakami, i specjalnie odstawiaja taki teatrzyk azeby odsunac od siebie podejrzenia.

już dawno ...

Ok jesteśmy w czarnej d*pie czy chcemy czy nie Dzz i Warcraft muszą zginąć dlaczego ? Bo siewca zamieni ich w zmiennokształtnych, a nie wiem czy już dokonali 3 mordy (na pewno ja się nie liczę w ich mordach) ale jakoś 2-3 już mają jak mniemam więc czym szybciej tym lepiej

nieumarlak powtarza : nie zmuszam was, tylko domysły to są oparte na nie 100% faktach

Tez tak moze byc.

Ale moze tez byc tak, ze ty jeste swilkolakiem i teraz rzuciles na nas obu podejrzenia, aby wywalic dwoch kolejnych wiensniakow, czyz nie?

Tak tez moze byc.

Narazie na was nie glosuje, ale jak mi cos zacznie smierdziec to zaczne ;)

swiatloplis, a wiec uwazasz, ze jesli obaj jestesmy wiesniakami, to i tak powinnismy zginac, bo siewca moze nas zarazic? To co, moze cala wioske wybijmy, moze wszyscy skoczmy z klifu, bo siewca moze nas wszystkich zarazic?

Tez tak moze byc.Ale moze tez byc tak, ze ty jeste swilkolakiem i teraz rzuciles na nas obu podejrzenia, aby wywalic dwoch kolejnych wiensniakow, czyz nie?Tak tez moze byc.
swiatloplis, a wiec uwazasz, ze jesli obaj jestesmy wiesniakami, to i tak powinnismy zginac, bo siewca moze nas zarazic? To co, moze cala wioske wybijmy, moze wszyscy skoczmy z klifu, bo siewca moze nas wszystkich zarazic?

mi to też zaczyna śmierdzieć i pan Dzz boi się że zginie i się okaże kim naprawdę jest na dodatek jak Mistrz Gry pozwoli bo nie wiem czy można dodawać bardziej prywatne ss-y to wam udowodnię że Dzz jest wilkołakiem a MakuPL był jasnowidzem

*wiadomość poufna wiarygodna na 80% do czasu ... bo narazie mam same ssy, które jak wiadomo co można z nimi robić w 21 wieku. ale film który jest nagrywany komórką z wiadomościami ( nie żadnym frapsem) tylko komórką to będzie oczywiste że nic nie zostało zmienione/oszukane

PS : czemu Dzz tak boisz się śmierci jak wiesz co może zrobić Siewca ?

Edit: Ahhh i jeszcze jedno czy ktoś pamięta bym wprowadził was w błąd albo do czegoś zmuszał ?

To są tylko MOJE 3 typy z 5 wilkołaków :

Landryn

Blaanid

i teraz znak zapytania nad Dzz

Zobaczycie jak zaraz siewca mnie zabije bo za dużo gadam i za dużo wiem