Po pierwsze: malo zrozumialem z twojej wypowiedzi, wiec zacznij uzywac przeciwnkow i kropek i nie pisze tego zlosliwie, a tylko napisalem to po to, aby ci uzmyslowic, ze twoj trud napisania wiadomosci poszedl na marne, bo prawie niczego z niej nie zrozumialem.
Po drugie: Ty chyba jeszcze nie zrozumiales, ze od paru postow rozmawiamy o regulaminie gry, a nie o samych zasadach rozgrywki. Nikt nawet nie neguje twoich przypuszczen co do roznych osob, a tylko neguje twoje rozumienie regulaminu. Czyli: MOZLIWOSC WYSYLANIA PRYWATNYCH WIADOMOSCI OD MISTRZA GRY. Wysylanie prywatnych wiadomosci od mistrza gry zniszczy cala rozgrywke, bo w 5 minut wiesniaki beda znac swoja wzajemna tozsamosc i jesli tego nie widzisz, to albo jestes cholernie niewyspany, albo (przepraszma za ostre slowa) zwyczajnie glupi. Mam nadzieje, ze to pierwsze, bo nie wiem na ile jeszcze sposobow mam wyjasniac, ze takie posuniecia, jak wysylanie sobie ss od mistrza gry (yanga) mogloby zniszczyc cala rozgrywke. Mam nadzieje, ze inni to pojeli.
I moje spekulacje nie sa zalosne, bo gdyby dopuscic mozliwosc wysylania sobie ss od yanga, to jak jzu pisalem pare razy - cala gra rypnie w 5 minut od startu.
Cala ta wiadomosc, to kolejna uwaga moderatora, a nie gracza. Zwyczajnie chc epostawic jasno sprawedotyczaca wysylania sobie ss od yanga, ktora jets karygodna i powinna spotkac sie z najwyzsza kara.
edit:
Swiatloplis wg. ciebie najlepiej od razu byłoby powiedzieć kim się jest ? Wtedy gra nie miałaby już sensu. Co z tego, że Dzz wyjawił kim jest i wyjawił kim jest Warcraft ? Aż tak to cie boli ?
A wyjawilem to glosno, aby sie bronic! Pokazac wszystkim, kim jestem. Moglem to zrobic do warcraft na pw, ale to nie mialoby takiego efetu, jaki ma teraz.
Zreszta i tak nie mozecie byc penwi, prawda? Bo jesli i ja i warcraft jestesmy wilkolakami i wymyslilismy to wszystko z moim jansowidzeniem i przeswietleniem jego klasy, he? No wlasnie, tak tez moglo byc, ale nie bylo. Zreszta od samego poczatku namawialem moich sojusznikow, aby zabic warcrafta i pisalem tez o tym otwarcie tutaj, bo myslalem, ze to wilkolak. Potwierdzc to moga moi sojusznicy.