Wilkołaki sezon 2 (gra)

światopolis:

Niestety, ale twoje argumenty są żałosne. Kompletnie nie umiesz poprzeć swoich oskarżeń dowodami. Siewca może każdego zarazić, taka jest prawda.

MaKu także do mnie pisał, że jest jasnowidzem. Niestety, do innego człowieka, który też się ze mną kontaktował, pisał już, że to jego kumpel jest jasnowidzem. To że ktoś ci wysyła PW, nie znaczy, że pisze prawdę.

Hmm, niech będzie nieumarły. Swiatloplis dostajesz ode mnie kredyt zaufania, oddaję głos na Landryna, którego wskazujesz od czasu ataku ba Ciebie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, czy warto Ci ufać.

mi to też zaczyna śmierdzieć i pan Dzz boi się że zginie i się okaże kim naprawdę jest na dodatek jak Mistrz Gry pozwoli bo nie wiem czy można dodawać bardziej prywatne ss-y to wam udowodnię że Dzz jest wilkołakiem a MakuPL był jasnowidzem

Wiecie czego wymaga od mojej osoby swiatloplis?

Chce, abym wyslal mu ss od Yanga, mistrza gry, z potwierdzeniem, ze jestem jasnowidzem. Ten czlowiek jest chory na umysle i nie zna zasad gry. Jak juz powiedzialem mu na PW, moge to zrobic w kazdej chwili, bo posiadam takie wiadomosci od Yanga, ale to wbrew zasadom, bo idac taka droga, mozna pierwszego dnia gry powysylac w temacie ogolnym wiadomosci od yanga, kto jest wiensiakiem wysle swoja wiadomosc i juz wtedy wiadomo, kto jest wilkiem, ale pan swiatoplis jest taki powolny, ze tlumacze mu od 30 minut na PW, ze takie zagrania sa wbrew regulaminowi, ale ten tego pojac nie moze.

Wnosze o zbanowanie swiatloplis na przyszly sezon, bo koles chce lamac zasady gry.

Ta gra to mial byc roleplay, analityczny z dedukcja, a teraz zmaienia sie w wymienianie screenshotami z rozmow od yanglegend, mistrza gry. Zalosne.

Jesli yang napisze, ze takie wymiany sa dozwolone, to wstawie tutaj takiego screenshota z rozmowy z nim, gdzie pisze mi, ze jestem jasnowidzem.

Ale jesli takiego czegos zabroni, co jest oczywiste, ze to uczyni, to wnosze o zbanowanie swiatloplis na przyslzy sezon, bo grac nie umie wedle zasad.

I pisza ta wiadomosc nie jako gracz, ale jako moderator, bo lamanie regulaminu powinno byc surowo karane, a wyglada na to, ze swiatloplis do takich manewrow nas naklania i nie wiadomo czy takowych nie praktykuje.

Ze względu na ww wycofuje swój poprzedni głos, oddam go wieczorem.

Ja proponuje ZABRONIĆ wklejania tutaj jakichkolwiek screenów rozmów na PW. Mozna będzie powiedziec, o czym się rozmawiało, ale nie screeny.

warcraft, tez jestem za zabronieniem, ale juz nawet pal licho rozmowy na pw pomiedzy graczami, ale zeby wklejac rozmowy miedzy graczem a mistrzem gry, gdzie mistrz gry napisze do ciebie, jaka masz klase postaci? Przeciez to absolutne lamanie zasad gry i niszczenie jej sensu.

Warcraft jestem za. A swój głos oddaje na Landrynusa.

Dzz już nie próbuj podważać innych swoją rangą ,,moderatora'' bo czytałem rekrutacja i zasady i nic takowego nie było po za tym już dawano w tej sprawie pisałem do Mistrza Gry dodatkowo twoje spekulacje są żałosne bo mówienie że ,,każdy powie kim jest'' jest denne i przesadne gdyż już dano prawdopodobnie ujawniłeś swoją postać i powiedziałeś kto kim jest także ja w odróżnieniu od ciebie piszę takie rzeczy na pw a nie do wszystkich bo TY mogłeś napisać Warcraftowi na PW kim jest a on przy powiedział tak lub nie a pisanie tego otwarcie było bardzo nie odpowiednie z twej strony

ps; nigdy nie powiedział że ten i ten to wilkołak to tylko MOJE przypuszczenia i spekulacje proszę osobiście przeanalizować swoje typy

Bez żadnych screenow. To jest gra tekstowa, chodzi tu o rzucanie podejrzeń, spekulacje, kłamstwa i przekręty, ale bez żadnych screenow. Światloplis - nie do końca rozumiem, o co Ci chodzi. Odpuść już może po cichu i skończmy ten temat. Co wy na to?

Btw: Co z tym kącikiem zbrojnym? Kto pomoże przy rozbudowie karczmy? Zaraz jak ktoś się zgłosi będę w tym poście edytować, kto chętny. Zapraszam!

Swiatloplis wg. ciebie najlepiej od razu byłoby powiedzieć kim się jest ? Wtedy gra nie miałaby już sensu. Co z tego, że Dzz wyjawił kim jest i wyjawił kim jest Warcraft ? Aż tak to cie boli ?

Po pierwsze: malo zrozumialem z twojej wypowiedzi, wiec zacznij uzywac przeciwnkow i kropek i nie pisze tego zlosliwie, a tylko napisalem to po to, aby ci uzmyslowic, ze twoj trud napisania wiadomosci poszedl na marne, bo prawie niczego z niej nie zrozumialem.

Po drugie: Ty chyba jeszcze nie zrozumiales, ze od paru postow rozmawiamy o regulaminie gry, a nie o samych zasadach rozgrywki. Nikt nawet nie neguje twoich przypuszczen co do roznych osob, a tylko neguje twoje rozumienie regulaminu. Czyli: MOZLIWOSC WYSYLANIA PRYWATNYCH WIADOMOSCI OD MISTRZA GRY. Wysylanie prywatnych wiadomosci od mistrza gry zniszczy cala rozgrywke, bo w 5 minut wiesniaki beda znac swoja wzajemna tozsamosc i jesli tego nie widzisz, to albo jestes cholernie niewyspany, albo (przepraszma za ostre slowa) zwyczajnie glupi. Mam nadzieje, ze to pierwsze, bo nie wiem na ile jeszcze sposobow mam wyjasniac, ze takie posuniecia, jak wysylanie sobie ss od mistrza gry (yanga) mogloby zniszczyc cala rozgrywke. Mam nadzieje, ze inni to pojeli.

I moje spekulacje nie sa zalosne, bo gdyby dopuscic mozliwosc wysylania sobie ss od yanga, to jak jzu pisalem pare razy - cala gra rypnie w 5 minut od startu.

Cala ta wiadomosc, to kolejna uwaga moderatora, a nie gracza. Zwyczajnie chc epostawic jasno sprawedotyczaca wysylania sobie ss od yanga, ktora jets karygodna i powinna spotkac sie z najwyzsza kara.

edit:

Swiatloplis wg. ciebie najlepiej od razu byłoby powiedzieć kim się jest ? Wtedy gra nie miałaby już sensu. Co z tego, że Dzz wyjawił kim jest i wyjawił kim jest Warcraft ? Aż tak to cie boli ?

A wyjawilem to glosno, aby sie bronic! Pokazac wszystkim, kim jestem. Moglem to zrobic do warcraft na pw, ale to nie mialoby takiego efetu, jaki ma teraz.

Zreszta i tak nie mozecie byc penwi, prawda? Bo jesli i ja i warcraft jestesmy wilkolakami i wymyslilismy to wszystko z moim jansowidzeniem i przeswietleniem jego klasy, he? No wlasnie, tak tez moglo byc, ale nie bylo. Zreszta od samego poczatku namawialem moich sojusznikow, aby zabic warcrafta i pisalem tez o tym otwarcie tutaj, bo myslalem, ze to wilkolak. Potwierdzc to moga moi sojusznicy.

Według mnie swiatlopolis powinien być wycofany z 2 sezonu. Ale to tylko moje zdanie ..

Ludzie, spokojnie. Najlepiej, to już swiatloplis tego nie komentuj, i skończcie już ten temat. Usiądźcie przy barze i wypijcie na zgodę. JA stawiam.

Dzz - zgadzasz się?

Jak barman stawia to czemu nie !

Mi to bez roznicy. Czekam na mistrza gry, co on powie o tej sytuacji, a poki co, niech i ci bedzie, lyknac browara moge, ale jednego i malego, bo glowa ma slaba, a i my poeci pieniedzy za duzo nie mamy, aby na przyjemnosci je tracic, bo co do brzucha wsadzic nie ma, a ja upijac sie w karczmie mam?

EDIT:

Oo, ty stawiasz, no to co ja tu psiocze pod nosem, duzego mi wlej! nianiananainaiai

JunioR bez komentarza według mnie jesteś żałosny i piszesz to tylko po to by wciąć się między posty i pokazać jaki to nie jesteś wierny swojemu ludu.

Do reszty:

Po za tym ja nic nie wrzucam więc nie piszcie nic w żadnym czasie czy to przyszłym czy przeszłym dodatkowo każdy ma swoje zdanie.

chciał bym jeszcze dodać że to nie moja wypowiedź,zdanie czy co kol wiek innego jak to szanowny Pan Moderator z jakże wysoką rangą mówi że ,, chciał bym wiedzieć kto kim jest i by każdy sobie ssy wysyłał"

Tak na koniec mam prośbę by nie odpisywać emocjami ani iść za szalem ludu tylko myśleć samodzielnie

nikt niczego nie może być pewien a kto kim jest i kto miał racje się wkrótce okaże

a ja idę wypić darmowe piwko i wrócę przed głosowaniem

Eh.. zostawię to bez komentarza, bo po prostu nie mam na ciebie siły.. I według ciebie jeżeli wyrażę swoje zdanie publicznie to od razu wcinam się między posty ? Barman jeszcze jedno proszę !

^ Ja tak nie mowie. To ty prosiles mnie na pw o ss i to ty na pw przez 30 minut mi pisales, ze nie ma niczego zlego w wysylanniu sobie pw od mistrza gry. I to ja namawiale cie, abys napisal zapytanie do yanga czy mozna tak robic, bo nie chce ryzykowac lamaniem regulaminu.

Mniejsza o to. Poczekajmy az pojawi sie yang.

Ja poki co glosu nie oddaje, bo moj faworyt warcraft okazal sie nie byc tym, za kogo go uwazalem.

Już. Koniec. Kropka. Proszę już o nie wyrażanie zdania na ten temat. Ani wy, Dzz i swiatloplis, ani cała reszta włączając JuniorRa, ok?

EDIT: Już polewam.

swiatloplis, próbujesz złamać regulamin.

Zgadzam się z Dzz i innymi. To byłoby bez sensu, jakbyś wysyłał ssy, i wszyscy by wszystko wiedzieli.

Błędem było przyjęcie ciebie do 2. sezonu, teraz, wg mnie powinieneś mieć bana na kolejne 3-4 sezony.

Barman, a mi proszę dać mieszankę, jeśli można: ten "towar" Landryny zmiksowany z jakimś mocnym winem.