Już dobra. Ten ban na 3-4 sezony to przesada, ale proszę Cię, przeczytaj post wyżej. Niech nikt się nie wypowiada i niech nikt nie da się sprowokować. Tyle ode mnie.
@Blue: Można, można
Już dobra. Ten ban na 3-4 sezony to przesada, ale proszę Cię, przeczytaj post wyżej. Niech nikt się nie wypowiada i niech nikt nie da się sprowokować. Tyle ode mnie.
@Blue: Można, można
Po pierwsze Dzz czytaj ze zrozumieniem po 2 to TY przeniosłeś tą rozmowę z PW tutaj a nie ja jakoby widzę że każdy wierzy ślepy w swojego faworyta a nikt nie powinien nikomu ufać ani mi ani nikomu innemu
i tak na koniec jakim cudem chcecie mi dać bana jak nie złamałem żadnego regulaminu z 2 powodów ;
takowej zasady nie wrzucania ss-ów nie ma
po 2 nic nie wrzuciłem
takowej zasady nie wrzucania ss-ów nie mapo 2 nic nie wrzuciłem
Wiesz, to tak jak w sklepie nie ma nigdzie napisane, że nie można sr** na lade, bo to chyba logiczne tak? tak jak to, że nie można wstawiać screenów. No ale niektórym to trzeba wszystko dokładnie tłumaczyć.
Wiem, zrypany przykład, ale nie chciało mi sie wymyslac
najpierw zastanów się co mówisz chyba wyraźnie jest napisane że nic nie wrzuciłem dodatkowo w owych zasadach są rzeczy ważne,mniej ważne i oczywiste
ważne i czasem mniej ważne są wpisywane do regulaminu
a oczywiste jak sama nazwa mówi są oczywiste
a takie jak to powiedziałeś ,,sranie na ladę'' nie musi być w regulaminie sklepu bo jest w regulaminie chyba wszystkich krajów na świecie o zakazie obnażania się w miejscach publicznych
ps: duże piwo jest za drogie ...
Heh, wiesz, mogę się założyć, że gdześ w "regulaminie chyba wszystkich krajów na świecie" gier tekstowych/forumowych widnieje zakaz: Podczas sesji(gry) nie można przesyłać plików/wiadomości pochodzenia zewnętrznego, co mogłoby zepsuć grę.
Chodzi mi o przesyłanie ss od GM'a.
Ej, sluchajcie, najlepiej juz o tym nie gadajmy. Poczekajmy na MG. Fakty sa 2:
-swiatloplis namawial mnie, abym mu wyslal screeny i swiatloplis pisal mi, ze nie widzi w tym niczego zlego
- swiatloplis nie wyslal screena od mg, wiec i nie zlamal regulaminu, dlatego mimo swoich przekonan jest niewinny.
Poczekajmy na Yagna, on wszystko wyjasni.
Wiesz, to tak jak w sklepie nie ma nigdzie napisane, że nie można sr** na lade, bo to chyba logiczne tak? tak jak to, że nie można wstawiać screenów. No ale niektórym to trzeba wszystko dokładnie tłumaczyć.Wiem, zrypany przykład, ale nie chciało mi sie wymyslac
To mnie po prostu rozwaliło
Swoją drogą, trochę odbiegamy od klimatu gry.
Barman, poproszę jeszcze raz mojego "mixa".
Z łaski swojej nalej sobie sam, ok? Mi też możesz nalać. A przy okazji: Chcesz pomóc przy budowie palisady wokół karczmy? Przyda się każda dodatkowa para rąk.
No dobra, skoro sam mogę sobie nalewać...
Bo ostatnio jak się dorwali do twoich zapasów to wielka afera była...
Mogę pomóc.
Facos14 dziwne jest to że nie możesz znieść tej kłótni... Więc możesz być wilkiem jeżeli ty jako jedyny protestujesz i nie chcesz żeby to się mogło dalej ciągnąć...
Głos oddaję na landrynkę
@Blast: Afera była, bo to była kradzież, a teraz Cię o poprosiłem o nalanie. Ja widzę różnicę.
@Andre: Ja wolę, gdy w Temacie WILKOŁAKI SEZON 2 (GRA) są posty o GRZE, a nie kłótnie o REGUŁACH. Poza tym czego mam się bać?
Nie zrozum mnie źle ale to tylko moje podejrzenia każdy ma prawo je mieć co nie??? Ale i tak głos mój pewnie na długi okres nie pójdzie na Ciebie.
@Blast: Afera była, bo to była kradzież, a teraz Cię o poprosiłem o nalanie. Ja widzę różnicę.@Andre: Ja wolę, gdy w Temacie WILKOŁAKI SEZON 2 (GRA) są posty o GRZE, a nie kłótnie o REGUŁACH. Poza tym czego mam się bać?
To spoko. Ogólnie to pomyślałbym nad zamontowaniem jakiegoś automatu, lub dystrybutora... ale to za wysoka technologia jak na nasze czasy
Okej to może ja się wypowiem
1. Moim zdaniem kłótnie w tym temacie nie mają sensu bo to chyba temat z grą do jasnej ciasnej i GM jasno mówił że o tematach nie związanych bezpośrednio z grą piszemy w innym temacie do tego przeznaczonym.
2. A co do głosowania głosuję na Landrynus'a bo jestem prawie pewien że jest wilkołakiem(jak ktoś będzie miał wątpliwości to niech prześledzi sobie temat od początku i jeszcze raz się zastanowi)
Podsumowując, głosuję na Landrynus'a
Okej to może ja się wypowiem 1. Moim zdaniem kłótnie w tym temacie nie mają sensu bo to chyba temat z grą do jasnej ciasnej i GM jasno mówił że o tematach nie związanych bezpośrednio z grą piszemy w innym temacie do tego przeznaczonym. 2. A co do głosowania głosuję na Landrynus'a bo jestem prawie pewien że jest wilkołakiem(jak ktoś będzie miał wątpliwości to niech prześledzi sobie temat od początku i jeszcze raz się zastanowi)Podsumowując, głosuję na Landrynus'a
Dobra rada.
Ja głosuje na landre
Rzeczywiście, parę jego postów może sugerować niektóre rzeczy. Ja się wstrzymuje do 20. Cye
Barman zamawiam calą zieloną herbatke przynajmnie bedę mógl się ją nacieszyć ostatnimi godzinami przed moją smiercią.
Landryn dziwnie stara się unikać tematu o wilkołakach, a przecież od niego zależy to czy zdołamy przetrwać.
Głosuję na Landrynusa.
Tak sobie myślę i.. wycofuje swój głos na Landrynusa. Muszę to jeszcze przemyśleć.
A kidy o nim mówie to sie zabardzo tłumacze ehh i takdzisaj zobaczycie :>