Kolejnymi moimi podejrzanymi są: Blaanid, Grotesk i Dixell, ale muszę jeszcze nad tym pomyśleć :/
Wilkołaki sezon 2 (gra)
Nie no... "Unikasz rozmów o wilkołakach" = jesteś wilkiem (Landryn), "gadasz o wilkołakach" = jesteś wilkiem (mój przypadek).
Prawda jest taka, ze nic nie wiemy, i napindalamy losowych ludzi. Mi sie wydaje, ze Yamakazu mzoe byc wilkiem, bo wbija dosc rzadko, i zazwyczaj rzuca podejrzeniami.
Nie no... "Unikasz rozmów o wilkołakach" = jesteś wilkiem (Landryn), "gadasz o wilkołakach" = jesteś wilkiem (mój przypadek).Prawda jest taka, ze nic nie wiemy, i napindalamy losowych ludzi. Mi sie wydaje, ze Yamakazu mzoe byc wilkiem, bo wbija dosc rzadko, i zazwyczaj rzuca podejrzeniami.
No przynajmniej mój ulubiony herbaciarz mi ufa
Macie rację ;/ , ale niestety nie mogę już cofnąć głosu.
ESide, a to niby czemu ?
]A no właśnie Warcraft947 zapomnieliśmy o Yamakazu być może jest on wilkołakiem ze względu na jego nieobecność w naszej jak bym mógł to ująć radzie wioski. Niech prawo go złapie za jego czyny.
Hmmm... Nie macie dostatecznie dużo dowodów żeby sądzić że Landry jest wilkołakiem? Oto one:
1. Landry stara się odciągnąć naszą uwagę od wilkołactwa proponując nam jakieś trujące herbatki;
2. Kiedy oskarżyłem go o wilkołactwo nawet nie próbował się bronić (jeżeli ktoś nie wie o co chodzi niech obejrzy sobie przebieg ataków na poprzednią wioskę(sezon 1), tam również wilkołaki się nie broniły);
3. Jest bardzo cichy;
4. Wskazał na niego nieumarły.
5. Wilkołaków jest aż pięć. Jak nie on to kto?
Sluchaj, Ty czytałeś wcześnejsze posty w których mnie oskarzali ze jestem wilkołakiem tylko datego bo się broniłem, brawo róbcie tak dalej a wilkołaki wygraja pozaty to noe jest Trująca herbatka tylko ZIELONA herbata lekko słodzona. :>
Wyraziłem swoje zdanie i róbcie co chcecie.
Hmmm... Nie macie dostatecznie dużo dowodów żeby sądzić że Landry jest wilkołakiem? Oto one:1. Landry stara się odciągnąć naszą uwagę od wilkołactwa proponując nam jakieś trujące herbatki;2. Kiedy oskarżyłem go o wilkołactwo nawet nie próbował się bronić (jeżeli ktoś nie wie o co chodzi niech obejrzy sobie przebieg ataków na poprzednią wioskę(sezon 1), tam również wilkołaki się nie broniły);3. Jest bardzo cichy;4. Wskazał na niego nieumarły.5. Wilkołaków jest aż pięć. Jak nie on to kto?Przepraszam za dwa posty, ale internet mi się zlagował
1. To jest dostawca herbaty, który pracuje dla mnie i Facosa, wiec nic dziwnego, że tak robi
2. Jak by się bronił, to zaraz pojawiły by się głosy "czemu się tak denerwujesz / tylko winny się broni" itp.
3. Ja byłem bardzo głośny, i to mnie podejrzewaliście wcześniej
4. Nie wiem, czy to akurat jest dowód za tym, że jest wilkiem
5. Moim zdaniem, zamiast niego można spokojnie Yama wstawic, czy jak mu tam.
A trzeba przyznać, że dobrą tą herbatkę mają.
To jak z tą palisadą, budujemy czy nie ?
Wstrzymam się póki co z głosem.
1. To jest dostawca herbaty, który pracuje dla mnie i Facosa, wiec nic dziwnego, że tak robi2. Jak by się bronił, to zaraz pojawiły by się głosy "czemu się tak denerwujesz / tylko winny się broni" itp.3. Ja byłem bardzo głośny, i to mnie podejrzewaliście wcześniej4. Nie wiem, czy to akurat jest dowód za tym, że jest wilkiem5. Moim zdaniem, zamiast niego można spokojnie Yama wstawic, czy jak mu tam.
Czy ja mówię że Yamakazu jest lepszy? Nie wiem tylko czemu tak bardzo go bronisz. Masz pewność że nie jest wilkołakiem? Wiem że masz z nim sojusz. Nie trzeba być geniuszem żeby do tego dociec, ale powiedz mi, jaką masz gwarancję że jest z nami? Wszystkie dowody mówią przeciwko niemu.
Naznosiłem drewna na palisade, ale i tak potrzeba będzie wiecej
Czy ja mówię że Yamakazu jest lepszy? Nie wiem tylko czemu tak bardzo go bronisz. Masz pewność że nie jest wilkołakiem? Wiem że masz z nim sojusz. Nie trzeba być geniuszem żeby do tego dociec, ale powiedz mi, jaką masz gwarancję że jest z nami? Wszystkie dowody mówią przeciwko niemu.
No właśnie o to chodzi, że nie ma ŻADNYCH dowodów przeciwko niemu, tylko to, co mówi nieumarły, który też potwierdzonego info nie ma, i albo zgaduje, albo kłamie.
Zapisz się. Stronę temu pytałem się, kto jest chętny. Powtarzam!
Btw: Nie każdy może siedzieć na forum cały dzień. Yama po prostu nie ma czasu i przez to pewnie nie siedzi. Nie znaczy to, że jest wilkiem.
Pozdrawiam
Naznosiłem drewna na palisade, ale i tak potrzeba będzie wiecejNo właśnie o to chodzi, że nie ma ŻADNYCH dowodów przeciwko niemu, tylko to, co mówi nieumarły, który też potwierdzonego info nie ma, i albo zgaduje, albo kłamie.
Gościu, mydlisz sobie oczy Jak możesz w tej sytuacji nie mieć dowodów przeciwko niemu?
Doniosłem siekierę, gwoździe, kamienie, żel sklejający zrobiony z gliny, żywicy i piasku.
No cóż wychodzę z domu, więc muszę już oddać głos. Cała sprawa z jasnowidzem i księdzem namieszała, oj namieszała. a jeśli komuś pomogła, to futrzakom tylko. Jednak póki co nie wiem co z tym faktem zrobić, dlatego głosuję na Landryna, musimy wiedzieć, czy nieumarły jest po naszej stronie.
Cree dobrze gadasz. Przepraszam Landrynus, ale musimy zobaczyć czy nieumarlak jest po naszej stronie. Głos na Landrynusa.
Warcraft dzięki ze chociaż ty mi wierzysz.Ja was rozumiem ze chcecie mnie zabić i nie mam nic przeciwko glosowaniu na mnie.Przynajmniej się przekonacie ze nieumarły nie jest po waszej stronie.A teraz proszę Warcrafta o zaparzenie mi ostatniej i najlepszej herbatki na świecie!
Proszę, niech bedzie na koszt firmy, ostatnia herbatka na świecie