Wilkołaki sezon 2 (gra)

wycofuje mój głos na landryne

prosił bym o nie zwalanie całej winy na mnie bo zawsze powtarzam że to moje podejrzenia i nie nakłaniam nie naciskam i nie zmuszam nikogo do wybierania moich typów

oddaje mój głos na Blaanid

Dziękuję za herbatkę :P Była dość dobra tylko przez ta temperaturę na dworze straciła jej lekkość i ten wyraźny smak owoców leśnych.

Głos na Landrynusa.

prosił bym o nie zwalanie całej winy na mnie bo zawsze powtarzam że to moje podejrzenia i nie nakłaniam nie naciskam i nie zmuszam nikogo do wybierania moich typówoddaje mój głos na Blaanid

Niech zgadnę. Landrynus okaże się wieśniakiem, a potem światoplis napisze "ej no sory, ale ja wam nie kazałem głosowac, patrzcie, nawet na kogos innego zagłosowałem". TO całe głosowanie na dostawce herbaty wyszło od ciebie, i jeżeli on będzie człowiekiem, to zostaniesz wykluczony, i takie sztuczki raczej nie zadziałają.

Dziękuję za herbatkę Była dość dobra tylko przez ta temperaturę na dworze straciła jej lekkość i ten wyraźny smak owoców leśnych.

prosze. ten miecz wykułem sam. Zabierz to do grobu razem z ciałem.

miecz.jpg

przykro mi że na ciebie głosowałem, ale po jakimś czasie zrozumiałem że jesteś wieśniakiem.

Żal mi patrzeć jak mój własny sąsiad chce mnie do grobu wpędzić, ale cóż będę się bronił.

Dalej wstrzymuje się od głosu.

Juz z daleka widzę ze jest +9 z bonusem +15 do siły. Dziękuję ;)

Juz z daleka widzę ze jest +9 z bonusem +15 do siły. Dziękuję

ma jeszcze +12 do siły światła i +6 do hp

ma jeszcze +12 do siły światła i +6 do hp

oO to przynajmniej w grobie ciemno nie będzie ;P

Niech zgadnę. Landrynus okaże się wieśniakiem, a potem światoplis napisze "ej no sory, ale ja wam nie kazałem głosowac, patrzcie, nawet na kogos innego zagłosowałem". TO całe głosowanie na dostawce herbaty wyszło od ciebie, i jeżeli on będzie człowiekiem, to zostaniesz wykluczony, i takie sztuczki raczej nie zadziałają.

po pierwsze landrynus i Blaanid to są moja 2 typy jak już mówiłem więc co w tym dziwnego że na niego dałem po za tym coraz bardziej podejrzewam

Warcrafta i Dzz takie dziwne przeczucie nie wiem dlaczego itd. ale mam takie przeczucie tylko lub aż

oO to przynajmniej w grobie ciemno nie będzie ;P

te runy pomogą ci w Klaixie (odmiana nieba, ale z demonami które atakują).

Po prostu pisze, że wszystko wyszło od ciebie, 3/4 osó zagłosowały na landryna by zobaczyć czy "nieumarły jest po naszej stronie", wiec jak to bedzie człowiek, to wątpię, by inni ludzie pozwolili ci głosować.

nie oceniaj dnia przed zachodem słońca

śpieszmy się kochać ludzi, gdyż tak szybko odchodzą.

To smutne, kiedy wybijamy samych siebie a nie naszego wroga.

Dobra ja lecę, chyba już będzie czas :P

Ciekawe :D

Ale zrób mi jeszcze herbaty Landryn, nie zdążyłem jej skosztowac. A piwo mi się przepiło.

zielona-herbata.jpg

Proszę robiona przez mistrza :P