Wilkołaki sezon 2 (gra)

To jest genialne! Zostawcie Landryna w spokoju! Wilkołak by nie potrafił robić takich cudów!

Warcraft ma racje. Napierw zombie glosuje na "goscia od herbaty", zeby udowodnic, ze jest z nami. wiekszosc ludzi glosuje za nic, zeby zobaczyc czy jest z nami. teraz zmienia glos. to jakis zart? bo jak tak to:

hahahasmiesznewchujplff.jpg

Ja glosuje na swiatloplisa. wiem, ze mu nic nie zrobie, ale niech to bedzie znak. Nie lubie, gdy ktos robi ze mnie idiote.

Koniec głosowania. Tylko czekać na wyniki ^^

Warcraft ma racje. Napierw zombie glosuje na "goscia od herbaty", zeby udowodnic, ze jest z nami. wiekszosc ludzi glosuje za nic, zeby zobaczyc czy jest z nami. teraz zmienia glos. to jakis zart? bo jak tak to:http://pl.memgenerator.pl/mem-image/hahaha-smieszne-w-ch*j-pl-ffffffJa glosuje na swiatloplisa. wiem, ze mu nic nie zrobie, ale niech to bedzie znak. Nie lubie, gdy ktos robi ze mnie idiote.

Czas do głosowania się skończył, a nieumarły jest nieśmiertelny

Ciekaw jestem kto umrze :P

jak mogę zmieniać zdanie jak mam swoje typu już od i w dodatku nigdy mego głosu nie zmieniałem

Koniec? Znowu się spóźniłem...f*ck. To się liczy jak wstrzymanie się od głosu, co nie?

i tak wyniki będą o 22 może weź napisz swój typ w razie co nie będzie brany pod uwagę

Koniec? Znowu się spóźniłem...f*ck. To się liczy jak wstrzymanie się od głosu, co nie?

Tak, to będzie się liczyło jako wstrzymanie od głosu

przepraszam za nieobecnosc, ale przysnalem na ganku

No i pożegnajcie się z herbata, bo sam nie będę latał. Ale jak okaże się, że Landryn to jednak wilk, to się potnę :(

heh, zobaczymy :P

No i pożegnajcie się z herbata, bo sam nie będę latał. Ale jak okaże się, że Landryn to jednak wilk, to się potnę

Nie martw się ja będe chodził.

A co z tym gardłem smoka?

Nie wiesz gdzie ja hoduje :P

przepraszam za nieobecnosc, ale przysnalem na ganku

Ciekawe... Miałem psa w Khorinis, który także lubił przekimać się na ganku...

v3zur4.jpg

Co do gardeł, to właśnie testujemy z Facosem różnie mieszanki przypraw. Odezwę się do ciebie, gdy znajdziemy najlepsza kombinację.

DZIEŃ 4

Nekrolog

Nekrolog-symbol.png

Wieśniacy po raz kolejny dopuścili się egzekucji na jednym ze swoich. Jak nietrudno się domyślić Landrynus był zwykłym wieśniakiem, niech Bogowie mają go w swojej opiece.

Dla Nezer'gah nie ma już nadzei, podróżnicy już oficjalnie nazywają Naszą wioskę, osadą śmierci.

toxic.png

Dzisiejszej nocy ofiarą wilkołaków padł Hantus. Hantus był wieśniakiem.

A kim był Hantus w końcu?

I coście narobili? Może od razu skoczmy wszyscy razem na trzy-cztery z klifu? Co wy na to?

Straciliśmy kolejnych. Panowie, trzeba coś z tym zrobić!

Zamiast wilków, ubywa nas, i to bardzo ważne persony. Tak nie może być!